Praca KUCHARZ K/M - oferty pracy
W serwisie internetowym wypr.pl mo偶esz zapozna膰 si臋 ze wszystkimi ofertami pracy KUCHARZ K/M, kt贸re s膮 dost臋pne w naszym serwisie internetowych. Mo偶esz przegl膮da膰 396 ofert pracy KUCHARZ K/M.
- tworzenie da艅 na miejscu oraz przygotywanie da艅 na wynos
kontakt przez PUP - 2021-06-11 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zimnej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
kontakt przez PUP - 2020-11-23 - Warszawa (mazowieckie)
1. przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z raportami 偶ywieniowymi, 2. przygotowywanie i porcjowanie produkt贸w potrzebnych do przyrz膮dzenia posi艂k贸w na dany dzie艅, 3. racjonalne wykorzystywanie w posi艂kach dla wychowank贸w produkt贸w spo偶ywczych, 4. dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, 5. przygotowywanie obr贸bki wst臋pnej warzyw i owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w tj. mycie, obieranie, czyszczenie, 6. wydawanie posi艂k贸w w wyznaczonych godzinach, 7. dbanie o estetyk臋 ubioru tj. fartuch, nakrycie g艂owy, 8. przestrzeganie dat wa偶no艣ci produkt贸w spo偶ywczych przygotowywanych do spo偶ycia, 9. natychmiastowe utylizowanie produkt贸w spo偶ywczych z przekroczon膮 dat膮 przydatno艣ci do spo偶ycia, 10. przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP,
ZESP脫艁 DO OBS艁UGI PLAC脫WEK OPIEKU艃CZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1 - 2020-11-05 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie ciep艂ych i zimnych posi艂k贸w- dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2020-10-12 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw
Agencja S艂uzby Spo艂ecznej Ko艣cielak Sp贸艂ka Jawna - 2020-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
- wsp贸艂praca z kierownikiem sto艂贸wki i osobami zatrudnionymi w kuchni- sporz膮dzanie posi艂k贸w z powierzonych produkt贸w- dbanie o bezpieczne warunki pracy- dbanie o czysto艣膰
SZKO艁A PODSTAWOWA NR 375 IM. ORL膭T LWOWSKICH - 2020-07-08 - Warszawa (mazowieckie)
- nadz贸r nad przygotowaniem posi艂k贸w- udzia艂 w przygotowaniu produkt贸w do posi艂k贸w- obieranie ziemniak贸w i warzyw- pobieranie pr贸bek- wydawanie posi艂k贸w- zmywanie naczy艅- utrzymanie porz膮dku w kuchni i pomieszczeniach w bloku 偶ywieniowym- planowanie posi艂k贸w z intendentem- sprz膮tanie jadalni po posi艂kach- mycie okien w bloku 偶ywieniowym- zg艂aszanie do intendenta ka偶dorazowo st艂uczonych naczy艅, celem odpisu z kartoteki- zabezpieczenie przed zniszczeniem i st艂uczeniem zastawy kuchennej i sto艂owej, dbanie i troska o mienie szko艂y- kierowanie prac膮 w spos贸b zabezpieczaj膮cy przed wypadkiem w pracy itp.
Szko艂a Podstawowa Nr 141 im. mjr. Henryka Sucharskiego - 2020-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅- obr贸bka mi臋s- w臋dzenie- utrzymywanie porz膮dku w kuchni i zapleczu
kontakt przez PUP - 2020-05-22 - Warszawa (mazowieckie)
Kreatywne podej艣cie do przygotowywania posi艂k贸w, uk艂adanie kart da艅, nadzorowanie pracy kuchni, przygotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2020-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zminej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2020-02-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, odpowiedzialno艣膰 za utrzymanie czysto艣ci w kuchni .Praca w godz. 10-17, 17-24 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-02-14 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posi艂k贸w
Warszawska Sp贸艂dzielnia Gastronomiczna Centrum - 2020-02-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug okre艣lonych receptur. Gospodarowanie produktami potrzebnymi do wykonania da艅. Odpowiedzialno艣膰 za przechowywanie produkt贸w w odpowiednich warunkach. Utrzymanie estetyki i higieny w miejscu pracy. Dba艂o艣膰 o dobry stan techniczny zaplecza gastronomicznego.Praca w godz. 12-22 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-02-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni tureckiej: Adana kebap, dolma, sarma, manty, kofte. Przygotowywanie sos贸w, napoj贸w.
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw indyjskich i pakista艅skich.Praca w godz. 8-24 (po.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej.Praca w godz. 8-16 (pon.-niedz.)
kontakt przez PUP - 2020-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅/potraw wed艂ug specyfikacji kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
- dob贸r surowc贸w i p贸艂produkt贸w (kt贸re wykorzystuje si臋 do przygotowywania potraw)- obr贸bka r臋czna, mechaniczna i termiczna surowc贸w- obs艂uga urz膮dze艅 wykorzystywanych w kuchni- koordynowanie pracy w kuchni- pobieranie pr贸bek przed wydaniem posi艂k贸w
Szko艂a Podstawowa z Oddzia艂ami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2020-01-29 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowanie potraw wg receptur- nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych potraw- dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami- rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni- ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw- dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni
FIRMA WIN Winiarska Gra偶yna - 2020-01-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, planowanie jad艂ospis贸w, przygotowywanie menu, instruowanie pomocy kuchennych (kuchnia orientalna).Praca w godz. 12-20
kontakt przez PUP - 2020-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w o艣rodku -艣niadanie ,obiad, kolacja, kierowanie zespo艂em(3 pomoce kuchenne),przygotowywanie struktur do posi艂k贸w,pomoc w uk艂adaniu jad艂ospis贸w obowi膮zkowo ksi膮偶eczka sanepidu
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii nr 6 - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2020-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Przyjmowanie dostaw produkt贸w.
kontakt przez PUP - 2020-01-23 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni ciep艂ej i zminej- wydawanie posi艂k贸w- przygotowywanie da艅 na eventy, bankiety, catering
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2020-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni 艣r贸dziemnomorskiej i polskiej.Praca w godz. 8-16 (pon.-ptk.)
kontakt przez PUP - 2020-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
- przyrz膮dzanie posi艂k贸w mieszka艅com zgodnie z zatwierdzonym jad艂ospisem,- wydawanie posi艂k贸w mieszka艅com
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ Pracownika O艣wiaty - 2019-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie posi艂k贸w (w lokalu i catering)
kontakt przez PUP - 2019-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
- przygotowywanie i przyrz膮dzanie w spos贸b higieniczny smacznych posi艂k贸w z uwzgl臋dnieniem obowi膮zuj膮cych norm 偶ywieniowych oraz zalece艅 Sanepidu- wydawanie pe艂nej ilo艣ci posi艂k贸w ( 艣niadanie, obiad, podwieczorek ) w godzinach okre艣lonych w obowi膮zuj膮cym rozk艂adzie dnia- dbanie o utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych
PRZEDSZKOLE NR 106 - 2019-10-14 - Warszawa (mazowieckie)
1. Post臋powanie zgodnie z instrukcjami, zgodnymi z wprowadzonym systemem HACCP. 2. W艂a艣ciwe wykorzystanie pobranych surowc贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w konsumentom. 3. Przestrzeganie higieny osobistej, higieny produkcji oraz zasad bezpiecze艅stwa i higieny pracy. 4. W艂a艣ciwe obs艂ugiwanie sprz臋tu i urz膮dze艅 technicznych znajduj膮cych si臋 w kuchni. 5. Przygotowywanie i wydawanie terminowo posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem i re偶imami technologicznymi produkcji posi艂k贸w. 6. Znajomo艣膰 stosowanych w DEW diet, liczby 偶ywionych w danym dniu oraz przepis贸w dotycz膮cych gospodarki kuchennej. 7. Pobieranie pr贸bek 偶ywno艣ciowych oraz prawid艂owe ich przechowywanie. Praca w systemie 2/2 ( 2 dni pracy, 2 dni wolne)
Dom Emeryta Wojskowego - 2019-10-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 i posi艂k贸w do restauracji i cateringu, dbanie o stanowisko pracy i powierzony sprz臋t.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2019-10-01 - Choromany-Witnice (mazowieckie)