KUCHARZ* K/M Warszawa oferta pracy ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Stanowisko: KUCHARZ* K/M
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: 1. przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, 2. przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzenia posiłków na dany dzień, 3. racjonalne wykorzystywanie w posiłkach dla wychowanków produktów spożywczych, 4. dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, 5. przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj. mycie, obieranie, czyszczenie, 6. wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, 7. dbanie o estetykę ubioru tj. fartuch, nakrycie głowy, 8. przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych przygotowywanych do spożycia, 9. natychmiastowe utylizowanie produktów spożywczych z przekroczoną datą przydatności do spożycia, 10. przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP,
Data publikacji: 2020-11-05
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1. przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, 2. przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzenia posiłków na dany dzień, 3. racjonalne wykorzystywanie w posiłkach dla wychowanków produktów spożywczych, 4. dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, 5. przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj. mycie, obieranie, czyszczenie, 6. wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, 7. dbanie o estetykę ubioru tj. fartuch, nakrycie głowy, 8. przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych przygotowywanych do spożycia, 9. natychmiastowe utylizowanie produktów spożywczych z przekroczoną datą przydatności do spożycia, 10. przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + ZFŚS+ dodatek motywacyjny+ "13"
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ* K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 14
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1465
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2020
Data zakończenia pracy: 28.02.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany staż - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 1)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze branżowe, kierunek: dietetyka, zbiorowe żywienie, gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, gastronomia, żywienie zbiorowe, rok doświadczenia zawodowego.Obowiązki:1. przygotowywanie posiłków zgodnie z raportami żywieniowymi, 2. przygotowywanie i porcjowanie produktów potrzebnych do przyrządzenia posiłków na dany dzień, 3. racjonalne wykorzystywanie w posiłkach dla wychowanków produktów spożywczych, 4. dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków, 5. przygotowywanie obróbki wstępnej warzyw i owoców oraz wszelkich surowców do produkcji posiłków tj. mycie, obieranie, czyszczenie, 6. wydawanie posiłków w wyznaczonych godzinach, 7. dbanie o estetykę ubioru tj. fartuch, nakrycie głowy, 8. przestrzeganie dat ważności produktów spożywczych przygotowywanych do spożycia, 9. natychmiastowe utylizowanie produktów spożywczych z przekroczoną datą przydatności do spożycia, 10. przestrzeganie norm i zasad systemu HACCP, Praca w godzinach: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00[Zgłoszenia: m.kolano (at) zpow.waw.pl, 514 794 920]
Nazwa pracodawcy:
ZESPÓŁ DO OBSŁUGI PLACÓWEK OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZYCH NR 1
danePracodawcy_nip: 5213806586
danePracodawcy_regon: 368966230
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Św.Bonifacego 81, 02-945 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Po uzgodnieniu z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 14
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
danePracodawcy_kodPowiatu: 1465
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0918123
Ulica pracodawcy: Św.Bonifacego
Numer budynku pracodawcy: 81
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 06.11.2020
Oferta pracy ważna do: 30.11.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.11.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 05.11.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e35fe51260dd8709222188cca6ae0476
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Trzcianka (wielkopolskie)
praca na kuchni; przygotowywanie posiłków
Willa Emaus Sp. z o.o. "Club" spółka komandytowa - 2017-01-11 - Mogilany (małopolskie)
przygotowanie dań kuchni węgierskiej, przygotowywanie tradycyjnych potraw: gulasz, langos,poskolt, tworzenie menu restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Białystok (podlaskie)
wyrób pizzy oraz jej wypiek w piecu, przygotowywanie produktów do jej wytworzenia; utrzymywanie czystości w miejscu pracy
Piotr Mierzwa Pizza-Kawa-Kebab "Del Piero" - 2019-04-11 - Gorlice (małopolskie)
Układanie zbrojenia, zalewanie formy i rozformowanie formy, czyszczenie formy.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Januszkowo (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie potraw,- miejsce wykonywania pracy: restauracja DON GIOVANNI Śrem,- praca w systemie trzy zmianowym: 8.00-20.00, 10.00-22.00, 12.00-24.00,
TROJANEK INVESTMENTS - 2018-04-25 - Śrem (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-04-07 - Białystok (podlaskie)
Samodzielne sporządzanie potraw
ZAJAZD ZAZAMCZE A. STAROŃ, P. JASIŃSKA SPÓŁKA JAWNA - 2019-03-12 - Ojców (małopolskie)
Pracodawca poszukuje kucharza ze specjalnością w kuchni hiszpańskiej i meksykańskiej.
Beshiri Gastro GmbH Gaststätte Chez Leon - 2017-06-09 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
P.B.P.U.H. "SŁOWOBUD" s.c. Józef Słociak, Tadeusz Słociak i Paweł Słociak - 2016-06-10 - Dąbrowa (opolskie)
prace murarskie,
FHU KOPRO Szczepan Wachnicki - 2018-09-13 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, monitorowania sklepu, składania zamówień , krojenie, ważenie, pakowanie mięsa, wędlin, sera, warzyw, wysyłanie zamówień obsługa sys. komputerowych.
kontakt przez PUP - 2019-06-24 - Rudołowice (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Radziechowy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Sominy
Sklep Spoż-Przem i BAR w Sominach Krzysztof Borzyszkowski - 2017-06-01 - Sominy (pomorskie)
przygotowywanie mięs, surówek i garmażerki
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SPÓŁKA CYWILNA MARZENA WOJCIECHOWSKA ROBERT WOJCIECHOWSKI - 2019-06-25 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Węgrów (mazowieckie)
w/g potrzeb
Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Gocał - 2020-01-02 - Kielce (świętokrzyskie)
- praca w restauracji szybkiej obsługi Kebab King- przygotowywanie potraw kuchni tureckiej- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchniPraca na czas określony: 15.09.2020-14.09.2023.
kontakt przez PUP - 2020-09-01 - Łódź (łódzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2020-02-06 - Kielce (świętokrzyskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, obsługa maszyn i urządzeń, utrzymanie czystości
BURSA SZKOLNA Nr 12 - 2018-09-10 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw dla klientów restauracji i gości hotelowych.
Restaurant-Schihütte Wilderer Alm - 2017-09-21 - Austria (Austria)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Rewal (zachodniopomorskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd CHODOWIAK - 2017-07-10 - Chodów (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków oraz sporządzanie menu.Praca w godz. 10.00-18.00
KWADRANS -BISTRO CAFE ANDRZEJ GOLIS - 2015-12-11 - Kolbuszowa (podkarpackie)
sprawowanie bezpośrednie opieki nad grupą dzieci i młodzieży, kierowanie procesem wychowywania dziecka, współpraca z rodziną dziecka, szkołami, sądami i pozostałymi instytucjami, realizacja indywidualnego planu pracy z dzieckiem
DOM DZIECI Nr 1 - 2016-10-10 - Pęchery (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I PRZEKĄSEK, UKŁADANIE KARTY MENU, WYNAGRODZENIE 15,50 ZŁ BRUTTO ZA GODZINĘ, PRACA OKOŁO 80 GODZIN MIESIĘCZNIE. Miejsce pracy: Wrocław Rynek Kontakt kandydatów z pracodawcą: elektroniczny BIURO (at) KAWIARNIALITERATKA.PLForma zawarcia umowy: zlecenie na 1 rok, dyspozycyjność w godz. 9-17 . Sala G
KAWIARNIA LITERATKA JANUSZ DOMIN - 2019-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)