KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: - praca w restauracji szybkiej obsługi Kebab King- przygotowywanie potraw kuchni tureckiej- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchniPraca na czas określony: 15.09.2020-14.09.2023.
Data publikacji: 2020-09-01
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- praca w restauracji szybkiej obsługi Kebab King- przygotowywanie potraw kuchni tureckiej- nadzór nad jakością zamówionej żywności- dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchniPraca na czas określony: 15.09.2020-14.09.2023.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|3
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.09.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość kuchni tureckiej- mile widziana książeczka Sanepid
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7010605346
danePracodawcy_regon: 365182047
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.09.2020
Data dodania oferty pracy: 01.09.2020
Oferta pracy ważna do: 15.09.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.09.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.09.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?66a52cab73dd41176c7bf5976137148c
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej orientalnej i kresowej
RESTAURACJA ORIENTALNA "JAŚMIN" S.C. SYLWIA MĄDRA-KHUAT CAO I HA KHUAT CAO - 2017-10-19 - Trzeciewiec (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-02-07 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotywanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
dozór lokalu, kontrola zabezpieczenia towaru, kontrola przestrzegania procedur, zapobieranie towarowym.Praca w sklepie ul. Wróblewskiego 1 A (Osiedle Młodych)
TXM S.A - 2019-02-19 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole w godz. 8-17, umowa na okres próbny przez 1 miesiąc, docelowo umowa na czas nieokreślony.
EVENTO'S Łukasz Miotk - 2018-09-13 - Gościcino (pomorskie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy
PIZZERIA "SPERANZA" Zbigniew Strojny - 2016-05-04 - Grajewo (podlaskie)
praca w smażalni pstrąga w Terce, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie
USŁUGI GASTRONOMICZNE I HANDEL WIERZBICKA RENATA - 2016-03-09 - Terka (podkarpackie)
szykowanie posiłków w kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-01 - Austria (Austria)
Przygotowanie posiłków
Katolickie Liceum Ogólnokształcące im. Św.Jadwigi Królowej w Sandomierzu - 2017-06-30 - Sandomierz (świętokrzyskie)
- Przygotowanie posiłków kuchni polskiej (śniadań, obiadów) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2250-2500 zł brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umowę o pracę na początek okres próbny do trzech miesięcy. Następna umowa na czas określony do 30.06.2020 r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana książeczka sanepidowska. Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2019-08-27 - Katowice (śląskie)
wyksz. zawodowe, doświadczenie na ww stanowisku, miejsce pracy: Gutów (pracodawca dowozi), wynagrodzenie+premia
PHU Studniewski - 2016-02-17 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg. ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji z zespołem
NWP Frank Enözel - 2019-01-16 - Pieszyce (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, sprzątanie kuchni. Przygotowywanie produktów do sporządzania potraw wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2020-07-23 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-06-01 - Tuszyn (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
Ochrona fizyczna na terenie centrum magazynowego (portiernia oraz magazyny). Praca w ramach umowy zlecenia. Miejsce pracy - Stryków i okolice.
KONSALNET SECURE SOLUTIONS Sp. z o.o. - 2016-02-01 - Stryków (łódzkie)
KUCHARZ
Firma Wielobranżowa HYDRO-HOUSE Mariusz Oparowski - 2017-05-04 - Dębica (podkarpackie)
zapoznanie z przepisami i regulaminami organizacyjnymi pracy oraz z systemem HACAP; monitorowanie procesów produkcji; oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi; planowanie jadłospisu i zakupów zgodnie z normami; przygotowywanie półproduktów i obróbka artykułów spożywczych - mycie (ręczne, mechaniczne, termiczne); zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych; sporządzanie potraw i napojów - stosowanie receptur gastronomicznych, dobieranie surowców do sporządzania posiłków; wydawanie posiłków i napojów; obliczanie wartości kalorycznych posiłków zgodnie z potrzebami żywieniowymi dzieci i młodzieży; obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych - zapoznanie ze sprzętem i urządzeniami wykorzystywanymi w kuchni z zachowaniem zasad bezpieczeństwa ich użycia; mycie naczyń, sprzątanie jadalni, kuchni, magazynów oraz wykonywanie czynności porządkowych
kontakt przez PUP - 2019-08-13 - Zagórzany (małopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Brzozów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków,dań obiadowych, zup, sałatek.
Restauracja & Pizzeria "Rosa" Izabela Rosa - 2016-05-02 - Pszczółki (pomorskie)
Przygotowywanie bankietów ,dań do karty menu oraz bufetów szwedzkich, organizacja pracy w kuchni oraz dbałość o prawidłową gospodarkę magazynową.
Hotel*** Solar Palace SPA & Wellness Lila Najmoła - 2016-03-01 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań obiadowych i wydawanie posiłków. Praca od pn. do pt. od godziny 10.00-18.00
Catering & Bar GEMLIK Magdalena Miś - 2016-02-01 - Nadarzyn (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, organizacja pracy kuchni, utrzymanie czystości w obrębie swojego stanowiska pracy. Praca Restauracja Kryształowa Świdnica
"DAVINS" Jarosław Olejnik - 2018-09-24 - Świdnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2020-03-03 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków dla dzieci i młodzieży w stołówce szkolnej
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W LUBIENIU KUJAWSKIM - 2016-01-07 - Lubień Kujawski (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
Bezpośrednia obsługa klienta, wydawanie towaru z magazynu, obsługa programów sprzedażowych
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Zamawianie półproduktów od dostawców, tworzenie menu kuchni azjatyckiej, przygotowywanie produktów do dań i wydawanie dań kuchni azjatyckiej, zarządzenie personelem pomocniczym, obsługa urządzeń typowych dla kuchni azjatyckiej (WOK), prace porządkowe stanowiska pracy. Wymagania: wyksztalcenie średnie (kucharz), staż pracy: 5 lat, znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, znajomość j. chińskiego - komuniktywny, umiejętności przygotowywania dań kuchni azjatyckiej, obsługa urządzeń typowych dla kuchni azjatyckiej, wyksztalcenie gastronomiczne, doświadczenie w kuchni azjatyckiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2016-01-19 - Rumia (pomorskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-08-14 - Perzyce (wielkopolskie)