KUCHARZ Go艣cicino oferta pracy EVENTO'S 艁ukasz Miotk
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 3聽061 - 3聽350 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole w godz. 8-17, umowa na okres pr贸bny przez 1 miesi膮c, docelowo umowa na czas nieokre艣lony.
Data publikacji: 2018-09-13
Lokalizacja: Go艣cicino (pomorskie)
Pracodawca: EVENTO'S 艁ukasz Miotk
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wiejska 8, 84-241 Go艣cicino, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni polskiej. Praca w zespole w godz. 8-17, umowa na okres pr贸bny przez 1 miesi膮c, docelowo umowa na czas nieokre艣lony.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 3聽061 - 3聽350 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Go艣cicino
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wejherowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wejherowo
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 3聽061 - 3聽350 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: EVENTO'S 艁ukasz Miotk
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Adres pracodawcy:
M艂y艅ska 12, 84-242 Luzino, powiat: wejherowski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, kontakt z pracodawc膮 telefoniczny
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: wejherowski
Gmina pracodawcy: Luzino
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Luzino
Ulica pracodawcy: M艂y艅ska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wejherowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 12.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posi艂k贸w, wyrabianie ciasta na pizze, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
PIOTR CZY呕OWSKI TRANSFACH - 2017-04-20 - Wieliczka (ma艂opolskie)
Zgodny ze stanowiskiem
Zak艂ad Przetw贸rstwa Tworzyw Sztucznych Halina B艂a偶ejewicz-Sowa - 2017-04-24 - Katarzynki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
MAG BURGER - 2017-03-17 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
wedlug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie i wydawanie potraw, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i porz膮dek. Przygotowywanie karty, przepis贸w i kalkulacji potraw.
AKME Aleksandra Musielak Dobrowolska - 2016-06-22 - Gda艅sk (pomorskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)
kucharzza soboty i niedziele pracuj膮ce przys艂uguj膮 dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-04-09 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MIRO" MIROS艁AW BEM - 2017-07-24 - 艁eba (pomorskie)
Kuchnia dla dzieci niepe艂nosprawnych, chorych. Praca na trzy zmiany, umowa o prac臋. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny 510 063 792 lub e-mail: sow.wierzbice (at) gmail.comInformacja o ofercie w sali G
Zesp贸艂 Plac贸wek O艣wiatowych prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str 艢w. J贸zefa - 2016-06-01 - Wierzbice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jad艂ospisami dla poszczeg贸lnych grup ludno艣ci, utrzymanie czysto艣ci stanowiska swojego miejsca pracy, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i walory smakowe, temperatur臋 i estetyk臋 potraw.
FOOD INVESTMENT SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-07-14 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, deser贸w, przystawek.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, przestrzeganie standard贸w, przygotowywanie produkt贸w
"AMREST" Sp. z o.o. - 2017-01-17 - Stary Chrz膮st贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
ADELKOM PIWKO DAMIAN - 2017-01-17 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw (obiad贸w)
LOTUS HANNA BARA艃SKA - 2018-04-19 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
wg.stanowiska
Anna Starnawska FHU "CICHY GAIK" - 2017-01-23 - Rataj贸w (ma艂opolskie)
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸wb w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: oko艂o 170 h w miesi膮cu;Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja pracy w kuchni, utrzymywanie czysto艣ci, przestrzeganie HACCP
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Przy艂臋k贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej i pakista艅skiej, opracowywanie menu z tradycyjnymi potrawami, dbanie o czysto艣膰, sprz膮tanie kuchni. Umowa zlecenie-12,00 z艂/h
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Rzg贸w (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie podstawowe/ zawodowe; do艣wiadczenie zawodowe; uprawnienia na w贸zki wid艂owe; praca na hali produkcyjnej i placu zew.; trzy zmiany; miejsce pracy Sierakowice;
LODE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-03-23 - Sierakowice (艣l膮skie)
Pomoc w przygotowaniu makaron贸w, sa艂atek, zestaw贸w obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Bochnia (ma艂opolskie)
zodny z wykonywanym zawodem
Piekarnia Ciastkarnia PSZCZ脫艁KA Micha艂 Pszczo艂a - 2016-06-10 - B臋dzin (艣l膮skie)
Przygotowywanie ciasta na pizze, przygotowanie kebab贸w, sur贸wek.
Mezopotamia G枚khan Yolda葯 - 2017-11-03 - Namys艂贸w (opolskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PHU"Akcent"we Fromborku Iwona Borowska - 2016-01-11 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug zasad i kultury kuchni indyjskiej, sporz膮dzanie w j臋zyku hindi lub punjabi list potrzebnych zakup贸w orientalnych sk艂adnik贸w i przypraw sprowadzanych bezpo艣rednio z zagranicy, sta艂y kontakt z obcoj臋zycznym zarz膮dem
kontakt przez PUP - 2018-07-05 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie ze standardami
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Spa艂a (艂贸dzkie)
Utrzymanie czysto艣ci , przygotowywanie potraw , zamawianie towaru , odpowiedzialnos膰 za stan magazynowy , zarz膮dzanie zespo艂em.
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2016-05-11 - Brzezina (dolno艣l膮skie)