KUCHARZ Gdańsk oferta pracy FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę i estetykę potraw.
Data publikacji: 2016-07-14
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Smoluchowskiego 18, 80-405 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zaplanowanymi przed dietetyka jadłospisami dla poszczególnych grup ludności, utrzymanie czystości stanowiska swojego miejsca pracy, dbałość o jakość i walory smakowe, temperaturę i estetykę potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od pon. do ndz. w godz. 06:00 - 15:00, zgodnie z grafikim.
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, 2 lata doświadczenia zawodowego, mile widziane osoby niepełnosprawne, umiejętność samodzielnej organizacji pracy, dyspozycyjność, zaangażowanie, aktualna książeczka sanepidowska. Miejsce pracy: Szpital Zakaźny w Gdańsku Wrzeszczu. Kontakt osobisty: Gdańsk, ul. Smoluchowskiego 18, kontakt telefoniczny z Panią Moniką Szymurą 728 471 604 lub kontakt mailowy: m.szymura (at) foodinvestment.pl .
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: FOOD INVESTMENT SPÓŁKA AKCYJNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Adres pracodawcy:
Potokowa 26, 80-283 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - osobiście na adres ul. Potokowa 26 Gdańsk
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Adres strony pracodawcy: https://WWW.FOODINVESTMENT.PL
Ulica pracodawcy: Potokowa
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.07.2016
Oferta pracy ważna do: 16.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz do produkcji i dystrybucji posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
Obsługa przyjęć, wesel, krótkich pobytów kwaterunkowych
PHU RAFAEL - 2016-09-01 - Dębina (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe , doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomość j. angielskiego w stoniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni chińsko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Jawor (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-05-18 - Dębica (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Pracodawca umożliwia przyuczenie do zawodu. Praca w "Domku w Dolinie"
Hotel "Spa Dr Irena Eris" Krynica- Zdrój Sp. z o.o. - 2017-04-28 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
PRACA W KUCHNI
KLINICZNY SZPITAL WOJEWÓDZKI NR 1 IM.FRYDERYKA CHOPINA W RZESZOWIE - 2017-07-20 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, pomoc przy innych pracach w hotelu. Praca od pn do nd. Różne godziny pracy w zależności od zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Szczyrk (śląskie)
gotowanie,koordynowanie pracy pomocy kuchennych
PUH Paulina Seydak - 2018-02-22 - Słubice (lubuskie)
praca na stanowisku kucharza, docelowo praca na samodzielnym stanowisku
CYPRIANÓWKA II Leokadia Skiba - 2017-05-22 - Warszowice (śląskie)
przygotowywanie potraw, obsługa sprzętu i maszyn gastronomicznych; zgodnie ze stanowiskiem;
PHU Sylwia Girwidz Węgorzewo - 2017-05-17 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni szpitalnej
Ortopedyczno-Rehabilitacyjny Szpital Kliniczny im. W. Degi - 2018-02-01 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)
zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, zamawianie towarów u indyjskich dostawców
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
.
ZAMEK GNIEW Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Gniew (pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-31 - Tuszyn (łódzkie)
Gotowanie potraw, obróbka mięs, produkcja pierogów. Praca w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne. Godziny pracy: 10-18 .
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych Centro-Kor , Karczma Jakuba - 2017-03-20 - Nowy Duninów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem, praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku: w godz. 7-15; 8.30-16.30; 9-17; 10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Brwinów (mazowieckie)
jw.
GLOBAL NORD GROUP sp. z o.o. - 2018-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Cateringowa PANKOWSKI Bogusław Pankowski - 2017-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-01-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-11-03 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Lublin (lubelskie)
jw.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ IM.ŚW.FRANCISZKA SALEZEGO W WARSZAWIE - 2017-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
wg stanowiska
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe JAN-POL Michał Skolarus - 2017-04-13 - Kasinka Mała (małopolskie)
przygotowywanie potraw, surówek, wydawanie posiłków
HALINA STOLAREK RESTAURACJA SPORTOWA - 2016-08-17 - Rawicz (wielkopolskie)
zapoznanie się z o bsługą maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie dań, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta stażu dla osób do 30 r. ż
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Zielonka (mazowieckie)