KUCHARZ ( 100 EFS ) Zielonka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( 100 EFS )
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zapoznanie si臋 z o bs艂ug膮 maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie da艅, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta sta偶u dla os贸b do 30 r. 偶
Data publikacji: 2016-06-16
Lokalizacja: Zielonka (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zielonka, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
zapoznanie si臋 z o bs艂ug膮 maszyn kuchennych, obieranie, rozdrabnianie, przygotowywanie da艅, racjonalne gospodarowanie produktami, oferta sta偶u dla os贸b do 30 r. 偶
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 100 EFS )
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielonka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 01.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 26.12.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: ch臋膰 do uczenia si臋
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z urz臋du
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.06.2016
Data dodania oferty pracy: 15.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
jw.
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biostwo Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "KASIA" Sp.z o.o - 2016-11-28 - Dwikozy (艣wi臋tokrzyskie)
Kucharz, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Grupa Producent贸w Rolnych MARPOL Sp. z o.o. - 2017-03-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem obiadu dla 350 uczni贸w.
Szko艂a Podstawowa Nr 5 - 2016-07-19 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej - praca w karczmie
KARCZMA "MACIEJ脫WKA" S.C. BARBARA PIWOWARCZYK,ADAM PIWOWARCZYK - 2016-04-05 - Czajowice (ma艂opolskie)
Zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-08-03 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
produkcja posi艂k贸w, porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰, kaloryczno艣膰 i smak potraw
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-11-27 - L臋bork (pomorskie)
Obs艂uga klient贸w.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - 呕yzn贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, prawid艂owe magazynowanie zywno艣ci i sprz臋tu. Przestrzeganie zasad postepowania z zywno艣ci膮. Estetyczne prezentowanie da艅. Przestrzeganie norm i standard贸w produkcji
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o miejsce pracy, nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianej 偶ywno艣ci, dba艂o艣膰 o porz膮dek i przestrzeganie higieny pracy w kuchni. Praca w godzinach 10.00 - 20.00.
Firma Handlowo - Us艂ugowa Janusz Adamski - 2018-04-20 - Brzesko (ma艂opolskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw wed艂ug specjalnych receptur tureckich.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w
"BROWAR NA JURZE- Ewa Pi膮tek" Sp贸艂ka Jawna - 2016-07-08 - Zawiercie (艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw i napoj贸w g艂贸wnie kuchni korea艅skiej i azjatyckiej w restauracjipraca na umow臋 na czas nieokre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie da艅 kuchni ukrai艅skiej dla go艣ci restauracji w tym zdecydowanej wi臋kszo艣ci klientom zagranicznym oraz porozumiewanie si臋 ze wsp贸艂pracownikami.
呕ANETA KAMI艃SKA - 2016-11-15 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - S艂awno (zachodniopomorskie)
Do obowi膮zk贸w nale偶y:przygotowanie zimnych przek膮sek i przystawekprzygotowanie da艅 z kartyodpowiednie sk艂adowanie produkt贸w spo偶ywczychznajomo艣膰 przepis贸w HACCP
Zur Bleiche Resort & SPA - 2016-03-31 - Niemcy (Niemcy)
kierowca cysterny
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, rozdzielanie prac pracownikom pracuj膮cym w kuchni.
EMKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-23 - Banino (pomorskie)
wg stanowiska
Ober偶a "WILCZY G艁脫D" J贸zef Sala - 2017-02-20 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
Brak danych
RESTAURACJA & PUB "KORONA" - 2018-03-13 - August贸w (podlaskie)
Przygotowanie potraw wg. polece艅 szefa kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Gda艅sk (pomorskie)
Praca jako palacz.Praca jako na 1/4 etatu.
Szko艂a Podstawowaw Siennie im.ks.Jakuba Wujka - 2016-09-14 - Sienno (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, utrzymanie porz膮dku
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Transport krajowy.
TRANSPORT SPEDYCJA Urszula Obrycka - 2016-11-04 - Grajewo (podlaskie)
samodzielna praca na kuchni w charalterze kucharza, przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide/, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnoreczny makaron贸w, deser贸w i przystawek, praca na umowe zlecemia, praca oko艂o 150 godzin w miesi膮cu, oferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-03-03 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w, obr贸bka cieplna mi臋s, ryb, warzyw, przyrz膮dzanie zup sos贸w, dekorowanie talerzy
PATROL PIZZA Przemys艂aw J. Szczerbi艅ski - 2016-07-05 - S艂ubice (lubuskie)
Samodzielnie robienie pizzy i pieczenie jej w piecu opalanym drewnem. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa: 12:00-20:00. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, obr贸bka wst臋pna surowc贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Bia艂a Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dbanie o jako艣膰 na ka偶dym etapie produkcji, przestrzeganie zasad, procedur oraz standard贸w restauracji, dbanie o powierzony sprz臋t, mienie i czysto艣膰 na stanowisku pracy
GRUPA 艁APAJ SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-06-26 - Zawiercie (艣l膮skie)