KUCHARZ Warszawa oferta pracy POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2016-07-07
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Skalnicowa 21, 04-797 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.07.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepidowska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: Wykształcenie nie wymagane. Uprawnienia książeczka sanepidowska. Doświadczenie 1 rok.Możliwość wyżywienia Obowiązki : Prawidłowe przygotowywanie linii kuchni gorącej i zimnej. Prawidłowe wykonywanie dań pod kątem czasu i jakości. Utrzymywanie czystości osobistej i na stanowisku pracy. Wykonywanie poleń szefa kuchni i jego zastępców. Poszukujemy osób: uśmiechniętych, energicznych, pozytywnie nastawionych do życia i do ludzi. Otwartych na nowe wyzwania i doświadczenia. Dla których gotowanie i smakowanie to pasja i przygoda. Oferujemy: Stabilną i interesującą pracę w międzynarodowej firmie. Udział w ciekawych projektach. Przyjazną atmosferę pracy. Możliwość rozwoju zawodowego. Wynagrodzenie od 2500 do 3150 brutto. Praca w systemie 2 zmianowym w godzinach 6-20. Kontakt z pracodawcą : Cv na e-mail magdalena.kulka (at) hilton.com, kontakt telefoniczny 222780059.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
POLARIS HOSPITALITY ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Skalnicowa 21, 04-797 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Skalnicowa
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.07.2016
Oferta pracy ważna do: 05.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie i wydawanie obiadów w stołówce szkolnej
Zespół Szkół Nr 1 w Miechowie - 2018-08-14 - Miechów (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni tureckiej, umowa o pracę na czas określony; praca na dwie zmiany: 8-16, 13-21; wynagrodzenie miesięczne ze stawką godzinową: 14 zł/godz. brutto; oferta dostępna w sali G
AMERICAN TRADING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-02-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów. Sprawdzanie czystości następujących obszarów powiązanych z kuchnią: magazyny, chłodnie, miejsca do składowania artykułów suchych w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-12-08 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie świeżości używanych skłądników spożywczych, dopilnowanie porządku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, znajomość HCCP, umiejętność przyrządzania potraw kuchni ukraińskiej.
P.P.H.U "EVKA" Andrzej Kowalski - 2018-03-12 - Bielsko-Biała (śląskie)
prace kucharskie
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Łukasz Wita - 2015-11-30 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
-zmywanie naczyń-przygotowywanie i wydawanie posiłków-obsługa imprez okolicznościowych-dbanie o środowisko pracy
Bar-Kawiarnia Alicja Sp.c. Agnieszka Korol, Renata Sędłak - 2018-03-29 - Leszno (wielkopolskie)
Kucharz- przygotowywanie posiłków regeneracyjnych.
Hanna Miller Usługi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2018-01-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
wyksz. min. średnie doświadczenie w branży budowlanej umiejętność pracy w zespole, zdolności organizacyjne mile widziane uprawnienia budowlane;analiza dokumentacji technicznej, organizowanie przebiegu prac budowlanych, kierowanie pracą brygady roboczej i nadzorowanie bieżących robót itp.;wynagrodzenie 3500+premia
INTER MAX Wiesław Puchalski - 2016-04-11 - Przygodzice (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, praca tylko w kuchni.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Kliczków (dolnośląskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel: 609878868 )
KARCZMA CYSTERSKA - Firma Handlowo-Gastronomiczna M. KOWAL - 2016-11-14 - Lubiąż (dolnośląskie)
szef kuchni, nadzór nad kucharzami, w Areszcie Śledczyn oddział w Stawiszynie, pracownik cywilny
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Stawiszyn (mazowieckie)
praca w magazynie, ksiegowanie zakupów, wprowadzanie dokumentów do systemu, prowadzenie kartotek, prowadzenie i rozliczanie inwentaryzacji itp.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
sporządzanie potraw wg określonego menu
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnej i swojskiej kuchni.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-HANDLOWE ZBIGNIEW TUCHOLSKI - 2017-07-10 - Zabrze (śląskie)
branża: ubezpieczenia i nieruchomości; porządkowanie dokumentów; obsługa urządzeń biurowych, kontakt z klientami; sporządzanie pism, przyjmowanie i tworzenie korespondencji
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie potraw kuchni gruzińskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
kucharz
WYŻSZA SZKOŁA HOTELARSTWA I GASTRONOMII - 2016-03-18 - Poznań (wielkopolskie)
wyrabianie pizzy, dbanie o porządek w miejscu pracy, jedna zmiana 11.00-22.00, praca co drugi dzień
TERESA SIELECKA PARADOX RESTAURACJA & PIZZERIA - 2016-12-02 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Zakres pracy kucharza
Areporten AB - 2017-09-27 - Szwecja (Szwecja)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miarę potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
CAPTAINCOOK ALEKSANDRA MAZUR - 2018-07-12 - Zamość (lubelskie)
Praca na kuchni, praca w godz. 11-23, po umowie na czas określony (miesiąc) pracodawca deklaruje zatrudnienie na umowę na czas nieokreślony
Rancho s.c. Pawel Domański, Arkadiusz Nowakowski - 2016-01-29 - Opole (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚĆ PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-18 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-07-04 - Gostynin (mazowieckie)
do uzgodnienia
HOTEL I RESTAURACJA "U KROCZKA" MONIKA, MARIUSZ MAZUR - 2017-02-27 - Rzeszów (podkarpackie)