KUCHARZ Rakoniewice oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Łukasz Wita
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: prace kucharskie
Data publikacji: 2015-11-30
Lokalizacja: Rakoniewice (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Łukasz Wita
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leśna 18, 62-067 Rakoniewice, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: prace kucharskie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rakoniewice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: grodziski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rakoniewice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe Łukasz Wita
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
Leśna 18, 62-067 Rakoniewice, powiat: grodziski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: grodziski
Gmina pracodawcy: Rakoniewice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rakoniewice
Ulica pracodawcy: Leśna
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grodzisku Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.11.2015
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy ważna do: 23.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 23.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa urządzeń rozlewających i maszyn pakujących,Etykietowanie wyrobów według ściśle ustalonych standardów,Odbiór wyrobów z taśmy produkcyjnej i układanie produktów na paletach,Prowadzenie zapisów wykonywanych operacji zgodnie z wyznaczonymi procedurami,Utrzymywanie porządku i dbanie o bezpieczeństwo swojego miejsca pracy,Przestrzeganie przepisów BHP, PPOŻ oraz regulaminu/instrukcji pracy tego stanowiska,
FABRYKA FARB I LAKIERÓW "ŚNIEŻKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-05-17 - Brzeźnica (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków, ustalanie karty dań, znajmość zasad dotyczących żywienia.Dwie lokalizacje: ul. Basztowa 2;K.Odnowiciela 22
ARTE Sp. z o.o. - 2018-04-18 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków serwowanych w lokalu, przyjmowanie zamówień i wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, przygotowanie listy produktów potrzebnych na dzień następny, przestrzeganie obowiązujących procedur HCCP, prowadzenie rejestru temperatury lodówki i zamrażarki, sprawdzanie dat ważności produktów/półproduktów, przygotowanie stanowiska pracy przed rozpoczęciem i zakończeniem pracy, codzienne dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Tarnów (małopolskie)
wydawanie posiłków (śniadania, II śniadania, obiady, podwieczorki, kolacje) do łóżka pacjenta, zmywanie po posiłku, sprzątanie kuchenki oddziałowej; praca na zmiany, co drugi dzień 12 godzin; miejsce pracy: Instytut Reumatologii, ul. Spartańska 1
Dussmann Polska - 2016-05-06 - Warszawa (mazowieckie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2019-07-17 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharz / nabór staż do 30 r. ż. PO WER
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Pabianice (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
MULTICONCEPT Sp. z o. o Warszawa - 2019-08-27 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obróbka mięs, gotowanie, serwowanie posiłków, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (małopolskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami, sporządzanie potraw zgodnie z jadłospisem, dbałość o racjonalne wykorzystanie produktów żywnościowych, przygotowywanie potraw, znajomość zasad GMP i GHP.
Ośrodek Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu - 2019-09-16 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Obsługa maszyn produkcyjnych, prace manualne oraz wykonywanie prac zgodnie z wytycznymi produkcyjnymi. Praca trzyzmianowa od poniedziałku do piątku w Bielsku - Białej w ramach umowy tymczasowej zawieranej z Agencją Zatrudnienia.
GI GROUP Spółka z o.o. - 2016-05-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Wg. stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe Dukat Medical Spa Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Powidz (wielkopolskie)
przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
kontakt przez PUP - 2019-10-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ANNA FRYGIEL "ANIA" - 2016-10-11 - Słubice (lubuskie)
Koordynowanie pracy pracowników kuchni przy przygotowywaniu posiłków - obiadów. Przyrządzanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii. Odpowiedzialność, za jakość i terminowość wydawanych posiłków, dbanie o racjonalne zużycie produktów. Uzgadnianie z intendentem zakupu niezbędnych produktów. Branie udziału w układaniu jadłospisu z intendentem. Utrzymanie wraz z personelem kuchni i innych pomieszczeń w czystości.Praca w godzinach: 7.30 - 15.30.
Szkoła Podstawowa Nr 1 - 2019-07-05 - Zabrze (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-03-26 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2017-04-11 - Sulęcin (lubuskie)
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2019-09-19 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spożywczych w oparciu o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymanie w czystości miejsca pracy;
APR Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-12-27 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2016-10-28 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta na sali konsumpcyjnej
kontakt przez OHP - 2017-01-10 - Włoszczowa (świętokrzyskie)
Przygotowanie posiłków, ustalanie menu, dbałość o czystość na miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe; udokumentowane doświadczenie zawodowe; mile widziany kurs opieki nad osobami starszymi lub inny pokrewny z zawodem medycznym lub doświadczenie w opiece nad osobami starszymi; niekaralność; opieka nad osobą starszą w miejscu zamieszkania; dodatkowo - sprzątanie, gotowanie, pomoc w załatwianiu spraw; miejsce pracy: Gliwice, Zabrze, Knurów
CENTRUM O.P.R. EWA DOMAGAŁA - 2019-08-09 - Gliwice (śląskie)
przytowanie posiłków na stacji paliw
F.P.H. MICHAŁ GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Połupin (lubuskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wykształcenie średnie, dyspozycyjność, komunikatywność, praca w zespole, łatwość w nawiązywaniu kontaktów; książeczka sanitarno-epidemiologiczna, obsługa kuchni; CV przesyłać na adres mailowy biuro (at) noclegirelax.lublin.pl
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "RELAX" Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Lublin (lubelskie)
INSTALACJA I KONFIGURACJA SYSTEMÓW OPERACYJNYCH, OBSŁUGA I NAPRAWA URZĄDZEŃ PERYFERYJNYCH, KONSERWACJA SPRZĘTU INFORMATYCZNEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ŚREDNIE, DOBRY STAN ZDROWIA;MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY-TEREN SZCZECINAPRACA W GODZINACH: 07:30-15:30
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku dojarza, chęć pracy przy krowach. Praca zmianowa.pełny etat 8h.Charakter zmian do uzgodnienia z pracodawcą
HORBAN SP. Z O.O. - 2016-08-03 - Ciećmierz (zachodniopomorskie)
sprzątanie biur
"DOMOSFERA" S.C. ROBERT KOZŁOWSKI I LUCYNA BARBARA KOZŁOWSKA - 2016-09-29 - Lublin (lubelskie)
Kucharz
kontakt przez OHP - 2017-05-09 - Sanok (podkarpackie)