KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
Data publikacji: 2019-10-08
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie, wyrób i wypiek pizzy, obsługa pieca, praca w Kołobrzegu, I zmiana 9:00-17:00, II zmiana 13:00-21:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Katedralna 46/48, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.10.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.10.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.10.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?aff86145c41e93cf86b14a7925ebd5de
Podobne oferty pracy
zgodny
Restaurant & Cafe Adrian Ploetz - 2019-06-04 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Opole (opolskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Pajęczno (łódzkie)
Budowanie i utrzymywanie bardzo dobrych relacji z klientami na rynku zagranicznym, głównie Turcja; realizacja założonych planów sprzedaży; przygotowywanie analiz marketingowych; pozyskiwanie nowych klientów z Turcji; doradztwo produktowe; przygotowanie raportów i sprawozdań realizacji sprzedaży; tłumaczenia z języka angielskiego na turecki i z tureckiego na angielski
PCC EXOL SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-01-13 - Brzeg Dolny (dolnośląskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
I.T.M. Marczewski Radosław - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
HYDRAULIKA - WYMIANA, MONTAZ I SERWIS
FHU HYDMAR - 2016-04-14 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
KRYSTYNA JELINOWSKA USŁUGI GASTRONOMICZNE RAWICZ - 2017-10-28 - Rawicz (wielkopolskie)
-
CATERMED S.A. Kraków - 2015-11-30 - Kościerzyna (pomorskie)
Załadunek/ rozładunek pieczywa, dostawa do sklepów.
ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZY L. KOSAKOWSKI, G. KARWOWSKI SP.J. - 2017-04-27 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
Przygotowanie posiłków.Praca w Restauracji "Cafe Kwadrans", 12 h co drugi dzień lub 8h na dwie zmiany w godzinach 9-21.
"SOLIDUS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
prace porządkowe w pomieszczeniach biurowych
JLS SP. Z O.O. - 2018-03-27 - Poznań (wielkopolskie)
- przygotowywanie dań kuchni indyjskiej wg. zamówień spisanych w języku hindi- praca w godz. 10:00 - 14:00
kontakt przez PUP - 2019-04-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Bażanowice (śląskie)
Przygotowywanie dań mięsnych i półmięsnych, rozwóz posiłków po oddziałach, sprzątanie stanowiska pracy.
COMPANY CATERING ARKADIUSZ ANDREJCZYK, ESPAŃA ARKADIUSZ ANDREJCZYK - 2018-09-06 - Kolno (podlaskie)
- Samodzielne przygotowywanie posiłków,- Praca wg grafiku - lokal czynny w godzinach 10:00-23:00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą.- Kontakt telefoniczny: 537-373-333.
WYPOCZYNEK I REKREACJA "JEZIORNA OSADA" GNOJEWO NAD JEZIOREM SPÓŁKA CYWILNA - 2017-03-15 - Gnojewo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz kuchni międzynarodowej wg menu na podstawie receptur. Dbanie o doskonały smak i wygląd potraw, rozplanowanie pracy dla pomocy kuchennej, dbanie o oferte i estetykę linii bufetowej, wsparcie młodszych kucharzy i pomocników, przyjmowanie dostaw, dbałośc o magazynowane surowce, przygotowywanie cateringów, dbanie o czystość stanowiska pracy.
Kancelaria Prawno-finansowa PARTNERZY - 2019-07-05 - Gdańsk (pomorskie)
Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, tureckiej, hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Warszawa (mazowieckie)
ustawienie maszyny, wkładanie i odbiór papieru od maszyny, układanie papieru na palety (do wysokości 2 metrów), dźwiganie papieru.
FS Opakowania Michalina Lewandowska - 2019-09-06 - Iława (warmińsko-mazurskie)
rozkładanie towaru, transport, obsługa wózka widłowego
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "STANISŁAW" - 2017-06-09 - Bełżyce (lubelskie)
przyjmowanie i rejestrowanie zamówień, pobieranie potraw i napojów z kuchni, serwowanie potraw i napojów, utrzymanie porządku na stanowisku pracy oraz przestrzeganie zasad bhp, ppoż i sanitarno- higienicznych
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowo-Produkcyjne K.W.S. ŻABCZYŃSCY S.J. - 2017-10-03 - Łaskarzew (mazowieckie)
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie - 2016-08-18 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Inicjowanie oraz prowadzenie nowych projektów od powstania idei do produkcji seryjnej Modyfikacja istniejących receptur pod kątem potrzeb konsumentów i nowych trendów rynkowych Określanie i odpowiedni dobór parametrów jakościowych oraz kosztowych używanych komponentów Poszukiwanie rozwiązań technologicznych wykorzystywanych w branży w zakresie wyrobu, procesów i materiałów Prowadzenie dokumentacji wprowadzanych produktów; Opracowywanie i wdrażanie strategii badawczo – rozwojowej Współpraca z instytucjami badawczymi i uczelniami wyższymi Zarządzanie i rozliczanie podległego zespołu z realizowanych projektów wdrożeniowych
SEKO S.A. - 2017-11-28 - Chojnice (pomorskie)
smażenie ryby, przyrządzanie potraw
Bar Cztery Pory Roku Joanna Andrys - 2016-05-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
Wymagane doświadczenie w zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysokość proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawcą.
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-08-23 - Racibórz (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw
PPHU "ROZA" Zofia Leś - 2018-02-16 - Dulcza Wielka (podkarpackie)
- nauka w szkole podstawowej
Stowarzyszenie "EDUKATOR" - 2016-08-17 - Koce-Schaby (podlaskie)
w/g umowy
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Świdnica (dolnośląskie)