KUCHARZ Kętrzyn oferta pracy Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 772 PLN
Zakres obowiązków: Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Data publikacji: 2016-08-18
Lokalizacja: Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sikorskiego 78, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Do głównych obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku będzie należało:- umiejętność posługiwania się jadłospisem dziennym i asygnatą kuchenną,- właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i zasadniczej produktów żywnościowych,- jakościowe i terminowe przyrządzanie potraw zgodnie z jadłospisem i wskazówkami kuchmistrza,- przyjmowanie artykułów spożywczych do kuchni po ich dokładnym przeważeniu i sprawdzeniu terminu przydatności do spożycia oraz wydawanie ich z magazynu przykuchennego na podstawie asygnaty kuchennej,- właściwe pobieranie próbek żywnościowych oraz nadzór nad ich przechowywaniem według obowiązujących przepisów,- kierowanie i wydawanie poleceń personelowi stołówki przygotowującemu posiłki oraz zastępowanie kuchmistrza w dniach jego nieobecności,- przestrzeganie porządku dnia w stołówce oraz harmonogramu pobierania i wydawania posiłków,- ścisłe przestrzeganie wymogów higieniczno-sanitarnych zgodnie z zasadami GMP i GHP oraz systemu HACCP.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 772 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+ 20% premii + dodatek za wieloletnią pracę, który przysługuje w urzędach państwowych, w wysokości wynoszącej po pięciu latach pracy 5% miesięcznego wynagrodzenia zasadniczego. Dodatek ten wzrasta o 1% za każdy dalszy rok pracy aż do osiągnięcia 20% miesięcznego wynagrodzenia zasadniczego art. 22 ust. 1-2 ustawy z dnia 16 września 1982 r. o pracownikach urzędów państwowych (Dz. U. z 2013 r., poz. 269 ze zm.).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kętrzyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kętrzyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 772 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania związane ze stanowiskiem pracy niezbędne:- wykształcenie zawodowe o kierunku kucharz,- znajomość ogólnych zasad obowiązujących w zbiorowym żywieniu,- udokumentowane 2 letnie doświadczenie w pracy na stanowisku kucharza,- stan zdrowia predysponujący kandydata do pracy przy zbiorowym żywieniu,- umiejętność pracy w zespole,- komunikatywność, - dyspozycyjność.Pozostałe wymagania pożądane: - wykształcenie średnie o kierunku kucharz,- zmysł poczucia proporcji i estetyki w serwowaniu dań,- znajomość przepisów i recept kulinarnych,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynie
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Adres pracodawcy:
Sikorskiego 78, 11-400 Kętrzyn, powiat: kętrzyński, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Miejsce składania dokumentów: Warmińsko-Mazurski Oddział Straży Granicznej w Kętrzynieim.gen.bryg. Stefana Pasławskiegoul. Gen. Władysława Sikorskiego 7811-400 KętrzynKANCELARIA JAWNAWymagane dokumenty i oświadczenia:- podanie do Komendanta W-MOSG o przyjęcie do pracy (opatrzone datą i czytelnym podpisem kandydata),- CV (opatrzone datą i czytelnym podpisem kandydata),- kopia obu stron dowodu osobistego,- kopia świadectwa ukończenia szkoły,- kopie świadectw pracy lub zaświadczeń wydanych przez pracodawców lub kopie innych dokumentów potwierdzających okres i doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza,- oświadczenie o posiadaniu stanu zdrowia predysponującego do pracy przy zbiorowym żywieniu,- w przypadku posiadania kopia aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych, - oświadczenia o wyrażeniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów rekrutacji (opatrzone datą i czytelnym podpisem kandydata/ki),- oświadczenia o nieskazaniu prawomocnym wyrokiem za umyślne przestępstwo lub umyślne przestępstwo skarbowe (opatrzone datą i czytelnym podpisem kandydata/ki),- oświadczenia o korzystaniu z pełni praw publicznych (opatrzone datą i czytelnym podpisem kandydata/ki).Dokumenty należy składać lub przesyłać w terminie: od dnia 18.08.2016r. do dnia 30.08.2016r.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, poczta, Termin: 30.08.2016 r., Godziny : 7.30 do 15.30
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: kętrzyński
Gmina pracodawcy: Kętrzyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kętrzyn
Adres strony pracodawcy: www.wm.strazgraniczna.pl
Ulica pracodawcy: Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 78
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kętrzynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.08.2016
Data dodania oferty pracy: 18.08.2016
Oferta pracy ważna do: 30.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
-Praca w sklepie TIRLU (odzież dziecięca) Tczew, ul. Żwirki 44 Hala 4 Box 12,-Praca również dla studentów (godziny pracy do ustalenia), -Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Kontakt telefoniczny 663-970-008.
ALOHA ALICJA HANDKE - OWSIAK - 2017-10-20 - Tczew (pomorskie)
kuchnia polska, praca w godzinach 6-22 (2 zmiany do ustalenia)
ANATOL TIMOSZUK Hotel Leśny - 2018-07-13 - Białystok (podlaskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
"NIESPODZIANKA" Danuta Rudnicka - Zajazd Lotos - 2017-09-01 - Worów (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-11-09 - Ruda Śląska (śląskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
GOLDEN Sala Bankietowa Wioletta Kraus Radwanice - 2016-02-08 - Radwanice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Oborniki (wielkopolskie)
gotowanie potraw
BAR MLECZNY CZESŁAW FISEL - 2018-03-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-12 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie dań produkcji własnej
kontakt przez PUP - 2016-04-14 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
obsługa klientów polskich i chińskich, nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m.in. z Chin, import towarów m.in. z Chin
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
do uzgodnienia
MARHABA SP. Z O.O. - 2017-02-08 - Radom (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ I DESERÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE NA PODOBNYM STANOWISKU, BARDZO DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
DARIA NOWAK - 2016-10-18 - Osiecznica (lubuskie)
Przygotowanie, wyrób, wypiek pizzy. Praca w systemie 12 godzin co drugi dzień, w godzinach 11:00-23:00.Po miesięcznej umowie zlecenia pracodawca deklaruje zatrudnienie na dłuższy okres na podstawie umowy o pracę.
Łukasz Grad FOOD SYSTEM - 2018-04-06 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
- przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych zgodnie z recepturą, zabezpieczanie przed zepsuciem
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Jarosław (podkarpackie)
realizacja planów sprzedażowych (kredyty, chwilówki, ubezpieczenia), aktywne pozyskiwanie klientów, obsługa Klientów w zakresie depozytowym, kredytowym i ubezpieczeniowym, obsługa operacji gotówkowych i bezgotówkowych, dbałość o najwyższe standardy obsługi
SPÓŁDZIELCZA KASA OSZCZĘDNOŚCIOWO-KREDYTOWA "CENTRUM" - 2017-01-27 - Głogów (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przyjętymi recepturami kulinarnymi.
RSF Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Kombornia (podkarpackie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
do uzgodnienia
SETIAN S.C. - 2017-03-16 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni Polskiej. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zaręba s.c. - 2018-05-10 - Andrychów (małopolskie)
przygotowanie posiłków zgodnie z wypracowanymi recepturami, utrzymanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
JOLANTA BOROWIEC "MAT NAT" - 2018-01-11 - Mostki (świętokrzyskie)
Kucharz. Praca w Restauracji Kurna Chata w godzinach 10 - 22 w systemie 2/2.Proponowane wynagrodzenie to 1850,00 + premia motywacyjna.
Przedsiębiorstwo Handlowo-Gastronomiczne " Tabaza" S.C. - 2016-01-28 - Bolesławiec (dolnośląskie)
kuchnia ciepła, kuchnia zimna, przygotowywanie posiłków
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-06-26 - Zblewo (pomorskie)
wykonywanie poleceń kucharza2 zmiany 5-17
Aspen-Res sp. z o.o. - 2017-03-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-09-22 - Toruń (kujawsko-pomorskie)