KUCHARZ Gliwice oferta pracy ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
Data publikacji: 2016-01-12
Lokalizacja: Gliwice (śląskie)
Pracodawca: ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 44-100 Gliwice, powiat: m. Gliwice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie: średnie; doświadczenie zawodowe mile widziane; kwalifikacje kucharza żywienia zbiorowego; Produkcja posiłków; Jedna zmiana; Miejsce pracy: Gliwice
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gliwice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gliwice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gliwice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: ATA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Adres pracodawcy:
-, 30-620 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Dokumenty aplikacyjne wysłać na adres e-mail pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: -
Profil działalności pracodawcy:
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering)
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2016
Oferta pracy ważna do: 11.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potarw kuchni kurdyjskiej, arabskiej, tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2017-05-16 - Złockie (małopolskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami zbiorowego żywienia (sniadanie , obiad , kolacja), dbanie o jakość i smak potraw, przestrzeganie wszelkich norm oraz procedur zapewniających bezpieczeństwo żywnoąci oraz systemu HACCPMiejsce pracy Droginia
Maria Czernecka CENTRUM SENIORA - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
HACP, WYKONYWANIE STSTYSTYK, PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW, PRODUKCJA GASTRONOMICZNA, PRZYGOTOWANIE CATERINGÓWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚC KUCHNI ŚRÓDZIEMNOMORSKIEJ, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA, DOBRY ANGIELSKIPRACA W GODZINACH 12-20
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Krynica Morska (pomorskie)
obsługa sali bankietowej, praca na dwie zmiany 6.00-14, 14.00-22.00
Firma Handlowa "RABAT" Tomasz Słowikowski, Tomasz Kosiór spółka jawna - 2017-03-27 - Pilica (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)
zgodny z wnioskiempraca od wtorku do soboty w godz.: 7.00-15.00, 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wałbrzych (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy; pierwszy kontakt telefoniczny, celem umówienia się na spotkanie z pracodawcą
Zakład Produkcyjno- Usługowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2016-04-05 - Słupsk (pomorskie)
patroszenie ryb, skorupiaków, mięczaków konserwacja
MIL POL F.U.H Piotr Gniady - 2017-09-20 - Darłowo (zachodniopomorskie)
zgodnie z charakterystyka pracy
WARSZTAT SMAKU PAULA BARTCZAK USŁUGI CATERINGOWE - 2016-12-13 - Pleszew (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań: frikasy, czapati,mlawi, nauka innych pracowników, sprzątanie lokalu, praca w godz. 9-17/16-23
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Opole (opolskie)
żywienie zbiorowe, przygotowywanie posiłków dla 5-60 osób, magazynowanie art. spożywczych
VITA MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
Duet D.J. Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2016-04-18 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
KEBAB "ALI BABA" s.c. Benaouda Chaib, Mohamed Abadi - 2017-02-01 - Augustów (podlaskie)
Prowadzenie dokumentacji biura podróży, obsługa systemu rezerwacyjnego, obsługa kienta. Sprawdzanie ilości dostępnych alotmentów pokoi i turnusów, generowanie list transportowych i roominglist.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Spała (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i posiłków tradycyjnej kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg stanowiska
Sanatorium Uzdrowiskowe DUKAT Medical SPA Dąbki ,ul. Wydmowa 9 - 2016-10-17 - Dąbki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków bufetowych
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
zarządzanie grupą, ustalanie grafików pracy, odpowiedzialność za wyniki produkcji, ustawianie pracy zgodnie z planem prdukcyjnym, nadzór jakościowy nad produktem
PROGRES Sp. z o.o. Sp.K. - 2016-01-26 - Polanów (zachodniopomorskie)
wg stanowiska i programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Umowa o pracę na czas określony. Prca dwiuzmianowa: 9:00-21:00 [2 dni pracy/2 dni wolne]. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni. Przygotowywanie potraw.
BUFECIK Grażyna Alabrudzińska - 2017-07-20 - Płock (mazowieckie)
gotowanie posiłków, nadzór nad kuchnią
RESTAURACJA "CASABLANCA" KINGA STACHOWIAK - 2016-08-02 - Oborniki (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2016-10-11 - Modlnica (małopolskie)
Szczegółowe informacje na stronie Sądu Rejonowego w Rybniku w zakładce konkursy http://www.rybnik.sr.gov.pl/userfiles/Ogloszenie(35).pdf
SĄD REJONOWY W RYBNIKU - 2016-03-01 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)