KUCHARZ Siedlce oferta pracy Firma Handlowo Us艂ugowa Jaros艂aw Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽316 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni restauracji hotelowej.
Data publikacji: 2016-06-07
Lokalizacja: Siedlce (mazowieckie)
Pracodawca: Firma Handlowo Us艂ugowa Jaros艂aw Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wojska Polskiego 60, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w w kuchni restauracji hotelowej.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽316 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 10 z艂/godz. netto
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Siedlce
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Siedlce
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽316 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Data zako艅czenia pracy: 30.09.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagane do艣wiadczenie 1-2 lata na samodzielnym stanowisku, wynagrodzenie podczas okresu pr贸bnego 10 z艂/godz. netto
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Firma Handlowo Us艂ugowa Jaros艂aw Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Adres pracodawcy:
Wojska Polskiego 60, 08-110 Siedlce, powiat: m. Siedlce, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Siedlce
Gmina pracodawcy: Siedlce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Siedlce
Ulica pracodawcy: Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 60
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Hotel, us艂ugi fotograficzne, uprawa pieczarek
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Siedlcach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 07.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 07.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przyrz膮dzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Pu艂tusk (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
"NIRO" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-24 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
SPORZADZANIE DA艃 Z KARTY M,ENU DLA KLIENT脫W OBCOJEZYCZNYCH W TYM KLIENT脫W Z UKRAINY
FHU "REKIN" Wojciech Schweitzer - 2017-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, da艅. Wykszta艂cenie 艣radnie og贸lne. Do艣wiadczenie zawodowe 1 rok na w/w stanowisku. Bardzo dobra znajomo艣膰 j臋zyka wietnamskiego potrzebna do t艂umaczenia przepis贸w. Przyrz膮dznie potraw wg przepis贸w wietnamskich. Wsp贸艂praca z innymi wietnamskimi kucharzami.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Koby艂ka (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, przygotowywanie sali konsumpcyjnej, dekorowanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warta (艂贸dzkie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Brzeg (opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w wg karty da艅. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mi臋sa.
EKRAN - Ewa Kruk - 2017-01-03 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Firma Daniel Dominiak Zajazd u Daniela - 2015-12-21 - Bedlno (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Cook&FIT Catering Maria Kowalska - 2018-01-10 - Sochaczew (mazowieckie)
Przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka.Praca na umow臋 zlecienie w godz. od 7 do 15
O艣rodek "BURSZTYN" - Zak艂ad Us艂ug Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2017-01-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
J&G WICZ Jacek 呕y艂kiewicz 艢wierad贸w - 2016-10-31 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw
Restauracja SENATOR - 2016-06-23 - Warszawa (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chorz贸w (艣l膮skie)
dostarczanie paczek, odpowiedzialno艣c za powierzone mienie - paczki,pieni膮dze, samoch贸d
PHU MAJA ANDRZEJ KARCZEWSKI - 2016-03-16 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i serwowanie kebab贸w oraz pozosta艂ych da艅 oferowanych w lokalu. Przygotowywanie da艅 kuchni pakista艅skiej. Obieranie, krojenie warzyw i przygotowywanie sur贸wek. Utrzymanie porz膮dku w miejscu wykonywania pracy. Tworzenie list zaopatrzenia niezb臋dnego do przygotowywania da艅. Przestrzeganie zasad sanitarno-higienicznych.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
gotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, przestrzeganie wewn臋trznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
jw.
Shoko Granowski Sp.J - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie 艣niada艅.
Hotel Cis Danuta Dziedzicka - 2017-10-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-24 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
.
PPHU STYL DZIECKA STRYK脫W - 2016-04-12 - 艁owicz (艂贸dzkie)
obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w oraz wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie, obieranie, czyszczenie), przygotowywanie potraw zgodnie z wytycznymi szefa kuchni, organoleptyczne badanie wst臋pne artyku艂贸w przyjmowanych do produkcji, dbanie o przygotowywanie posi艂k贸w uwzgl臋dniaj膮c czynniki organoleptyczne jak kolor, smak i powi膮zane ze sob膮 potrawy, pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w, dbanie o w艂a艣ciwe przechowywanie art. spo偶ywczych, pobieranie pr贸b 偶ywieniowych z poszczeg贸lnych posi艂k贸w i przechowywanie zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami
Dom Pomocy Spo艂ecznej w 艢niatowie - 2017-10-04 - Kamie艅 Pomorski (zachodniopomorskie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszk贸w (mazowieckie)
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Sul臋czyno (pomorskie)
us艂ugi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Pozna艅 (wielkopolskie)