KUCHARZ Sul臋czyno oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
Data publikacji: 2016-01-21
Lokalizacja: Sul臋czyno (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Sul臋czyno, powiat: kartuski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
1. Przej艣cie instrukta偶u szkoleniowego z zakresu BHP I P.PO呕.2. Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP I P.PO呕.3. Instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku.4. Mycie oraz czyszczenie 艣rodkami myj膮cymi przy u偶yciu zmywarki, wyparzarki oraz mycie r臋czne talerzy, sztu膰c贸w, sosjerek, zmywanie narz臋dzi kuchennych: chochle, no偶e, deski, pojemniki, itp., zmywanie naczy艅: garnki, patelnie, miski.5. Utrzymanie maszyn i mebli kuchennych w nale偶ytej czysto艣ci. Mycie pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza.6. Mycie, obieranie, krojenie, dzielenie na cz臋艣ci artyku艂贸w spo偶ywczych: warzywa, mi臋sa, sery, sosy, sma偶enie na urz膮dzeniach gazowych i elektrycznych.7. Porcjowanie produkt贸w, pilnowanie procesu pieczenia, gotowania.8. Przygotowywanie sa艂atek, panierowanie, obsma偶anie, gotowanie: warzyw, jarzyn, mi臋s.9. Przechowywanie surowc贸w i p贸艂produkt贸w: sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia zabezpieczenie przed zepsuciem, kontrola temperatur urz膮dze艅 ch艂odniczych.
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sul臋czyno
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: kartuski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 10.02.2016
Data zako艅czenia pracy: 09.08.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Adres pracodawcy:
M艣ciwoja II 4, 83-300 Kartuzy, powiat: kartuski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: kartuski
Gmina pracodawcy: Kartuzy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kartuzy
Ulica pracodawcy: M艣ciwoja II
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Podstawowy profil dzia艂alno艣ci - szkolnictwo podstawowe i gimnzjalne.
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kartuzach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 09.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.01.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie da艅 o wysokiej jako艣ci, wsparcie kucharza Chef de Partie poprzez przygotowanie da艅, kontrola norm jako艣ci i higieny, kontrola jako艣ci zamawianych da艅.
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Wykszta艂cenie zawodowe. Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. W zale偶no艣ci od posiadanych kwalifikacji mo偶liwo艣膰 obj臋cia stanowiska szefa kuchni. Po okresie pr贸bnym mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na umow臋 o prac臋. Praca mi臋dzy godzyn膮 13:00 - 22:00. Praca r贸wnie偶 w Czerwionce. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
RESTAURACJA - HOTEL BIA艁Y DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-05-26 - Rybnik (艣l膮skie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, wsp贸艂tworzenie jad艂ospis贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w pomieszczeniach: jadalni, kuchni, zaplecza, naczy艅 oraz wydawanych posi艂k贸w
VIII Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce Samorz膮dowe w Cz臋stochowie - 2018-08-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug, zachowanie estetyki wydawanych da艅, prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu.
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅, praca w kuchni, r贸wnowa偶ny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne).Wymagane do艣wiadczenie min. 5 miesi臋cy
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna G艂adysz,Jaros艂aw G艂adysz - 2019-11-05 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, otrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci
"ARKADIA" DOMY EMERYTA I RENCISTY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-30 - 艢cinawka 艢rednia (dolno艣l膮skie)
gotowanie posi艂k贸w w domu opieki
K.K. Sp. z o.o. - 2017-06-29 - W贸lka Ratowiecka (podlaskie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembi艅ski Marek - 2017-04-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie da艅 tradycyjnej kuchni indyjskiej, deser贸w.
DYNAMIC ENTERPRISE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-29 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w wg wskaza艅 dietetyka, podawanie posi艂k贸w, dob贸r diety, 偶ywienie os贸b ob艂o偶nie chorych
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Bytom (艣l膮skie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w - 偶ywienie zbiorowe- Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienieKontakt telefoniczny 601-777-730
FENIKS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-04 - Jastrz臋bia G贸ra (pomorskie)
Pomoc przy przygotowywaniu potraw, dbanie o czysto艣膰 na zapleczu kuchennym, wst臋pna obr贸bka mi臋s, warzyw, wydawanie potraw, pomoc przy imprezach
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Miejsce wykonywania pracy: Pizzeria Jaami.
Przemys艂aw Kuchta ALL GOOD - 2019-04-30 - Wo艂贸w (dolno艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wst臋pny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-07-04 - S艂upsk (pomorskie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w, sur贸wek, sa艂atek z zastosowaniem narzedzi i maszyn. Przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. Kuchnia polska.
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
"ZAJAZD POD PO艁ONIN膭" MACIASZCZYK JADWIGA - 2019-03-27 - Wetlina (podkarpackie)
przygotowywanie, wydawanie i dekorowanie potraw, napoj贸w oraz deser贸w z zakresu kuchni hinduskiej; utrzymanie porz膮dku w kuchni i na zapleczupraca dwuzmianowa w godz. 10.00-23.00
kontakt przez PUP - 2019-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
LACH-US PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO HANDLOWE LACHOWSKI - 2016-05-18 - 艢widnik (lubelskie)
Gotowanie - kuchnia polska
kontakt przez OHP - 2017-07-04 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
1.Prace przy konserwacji eksponat贸w muzealnych.2. Opis eksponat贸w.3. Zak艂adanie kart katalogowych eksponatom i muzealiom.4. Pomoc w przygotowywaniu ekspozycji zabytk贸w kultury materialnej.5. Przygotowanie ekspozycji fotograficzno-dokumentacyjnej.6. Pomoc w prowadzeniu magazynu archiwali贸w muzealnych.7. Pomoc w prowadzeniu dokumentacji.
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Tuch贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw arabskich w tym kebaba.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - 艁臋czna (lubelskie)
Przygotowywanie potraw wg receptur kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej, odczytywanie tradycyjnych receptur w j臋zyku ukrai艅skim i rosyjskim
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw.
Jastrz臋biedis Sp. z o.o. - 2018-08-13 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
kuchnia w艂oska, praca w godz.12-22
HoReCa Heart Micha艂 艁ukomski - 2015-12-01 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; godziny pracy 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Mi臋dzyrzec Podlaski (lubelskie)
produkcja wyrob贸w, pakowanie, odpowiedzialno艣膰 za surowce w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
szycie odzie偶y damskiej, znajomo艣膰 szycia i obs艂ugi maszyn szwalniczych
FIRMA HANDLOWO US艁UGOWO PRODUKCYJNA "MARIA" KAD艁UCZKA MARIA - 2019-01-23 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw wed艂ug karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2017-11-14 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
praca w zawodzie
"HAGA" Gabriela Glistak, Marta Glistak SP脫艁KA JAWNA - 2017-02-01 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)