KUCHARZ Świdnik oferta pracy LACH-US PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE LACHOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-18
Lokalizacja: Świdnik (lubelskie)
Pracodawca: LACH-US PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE LACHOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUDOWLANA 1, 21-045 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 18.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNA
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
LACH-US PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO HANDLOWE LACHOWSKI
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Adres pracodawcy:
Aleja Lotników Polskich 1, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnik
Adres strony pracodawcy: http://www.lachowka.pl/
Ulica pracodawcy: Aleja Lotników Polskich
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: Restauracje i pozostałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.05.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 18.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 18.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań kuchni à-la-carte.
Hotel & Restaurant ENGEL - 2016-06-16 - Niemcy (Niemcy)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków itp.
Zajazd "U Krystyny", Krystyna Rzemińska - 2016-08-24 - Ptaszkowa (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków gastronomicznych. Praca w godz. 10.00-22.00, piątek-sobota do 23.00, niedziele i święta od 12.00-22.00.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-07-15 - Siedlce (mazowieckie)
prowadzenie dokumentacji projektowej (finansowej, ale nie księgowej) przygotowanie wniosków o płatność oraz harmonogramów płatności planowanie płatności monitorowanie zgodności postępu rzeczowego z finansowym kontakty z instytucjami pośredniczącymi i zarządzającymi współpraca z księgową Specjalista NIE BĘDZIE odpowiedzialny za rekrutację Uczestników
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, cziast i deserów. Utrzymanie czystości w miejscu pracy.
Hotelik Orański Barbara Bartecka - 2018-05-07 - Stara Morawa (dolnośląskie)
- zamiawianie produktów spożywczych regionalnych- przygotowywanie receptur- przygotowywanie dań
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA KAROLINA JURKIEWICZ - 2016-05-17 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
sprzątanie pomieszczeń biurowych i pozostałych pomieszczeń znajdujących się w obiekcie oraz terenu przez budynkiem biura, odkurzanie podłóg w pomieszczeniach, ścieranie kurzu z mebli biurowych, parapetów, sprzętów i urządzeń biurowychpraca na umowę zlecenie około 109 godzin w miesiącu, proponowany okres wykonywania pracy - 1 rok, dyspozycyjność w godzinach 7:00-17:00oferta dostepna w sali B
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
fakturowanie, wyjazdy na montaż i serwis hydroforów i pomp, wystawianie dokumentów magazynowych
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Mława (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami
Baltivia - Andrzej Makowiecki - 2018-04-27 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-07-09 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
kucharz
Relaksacyjno-Kontemplacyjne Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2017-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
segregowanie przesyłki (skanować oraz przenosić paczki za pomocą tasmociągu), sprawdzanie przesyłki przekierowane oraz nie doręczone poprzedniego dnia, ustawiać wózki platformowe i klatki transportowe, rozładowywać i załadowywać transporty do innych działów, wykonywać prace porządkowe i pomocnicze na magazynie
InPost S.A. - 2018-06-20 - Łazy (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw z najwyższą starannością, przygotowywanie zamówień, propozycji menu itp. Wymagania: doświadczenie, możliwość pracy w godzinach nocnych.
DWOREK RAJSKA GÓRA Karol Sobolski - 2016-11-24 - Góra (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA CHIŃSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zamówienia i odbiór towarów, organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków, kontakty z szefami innych działów w sprawie omawiania zadań. Praca w międzynarodowym środowisku specjalistów, możliwość kreatywnego wykorzystywania swoich umiejętności.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia z pracodawcą
GRAMAR Sp z o.o - 2017-03-13 - Lubenia (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zamawianie towaru, dekoracja posiłkow, dbanie o czystość w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Unisław (kujawsko-pomorskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w godz. 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
Praca na kuchni
ITAL-POL Sp.z o.o. w Ługach - 2017-09-18 - Ługi (pomorskie)
przygotowywanie posiłków oraz napoi, sprzątanie w miejscu pracy, obróbka półproduktów
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - 2016-01-28 - Długopole Dolne (dolnośląskie)
gotowanie w punkcie małej gastronomii; praca w godz. 9-17; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 9-17
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Ustka (pomorskie)
sprzedaż art. dziecięcychw sklepie, wykładanie towaru, spis inwentaryzacyjny, obsługa kasy fiskalnej i innych urządzeń sklepowych, obsługa programu WF-MAG, sprzedażowo-magazynowy
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Łosice (mazowieckie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-07-21 - Tczew (pomorskie)
Praca fizyczna - obsługa maszyn introligatorskich. Praca wyłącznie na trzecią zmianę w godzinach 22-6.
Zakład Produkcyjny Alexander Piotr Pundzis - 2017-03-14 - Chwaszczyno (pomorskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami, przestrzeganie zasad higieny
SODEXO POLSKA Sp. z o. o. - 2018-05-18 - Augustów (podlaskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym.przyrzadzani potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-03-09 - Wólka Kosowska (mazowieckie)