KUCHARZ/SZEF KUCHNI Herbertingen oferta pracy Hotel & Restaurant ENGEL
Stanowisko: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Wynagrodzenie: od 1聽653 EUR
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni 脿-la-carte.
Data publikacji: 2016-06-16
Lokalizacja: Herbertingen ()
Pracodawca: Hotel & Restaurant ENGEL
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Bahnhofstr. 1, 88518 Herbertingen, NiemcyRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 kuchni 脿-la-carte.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽653 EUR
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/SZEF KUCHNI
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Herbertingen
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Niemcy
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽653 EUR
warunkiPracyIPlacy_dodSwiadczenia:
Pomoc w znalezieniu zakwaterowania oraz wsparcie przy za艂atwianiu formalno艣ci.
warunkiPracyIPlacy_dodInfoCzasPracy:
Zarobki zgodne z uk艂adem zbiorowym DEHOGA-Tarifvertrag Baden-W眉rttemberg od 1653 - 2922 euro miesi臋cznie brutto w zale偶no艣ci od doswiadczenia i umiej臋tno艣ci. Liczba godzin tygodniowo to odpowiednio 20 lub 40 godzin w zale偶no艣ci od preferencji i ustale艅 z pracodawc膮, mozliwa praca w nadgodzinach.
warunkiPracyIPlacy_informacjeOLokalizacji: siedziba g艂贸wna
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: niemiecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie w pracy jako kucharz, do艣wiadczenie w pracy jako szef kuchni b臋dzie dodatkowym atutem. Zmotywowani i ambitni absolwenci s膮 r贸wnie偶 mile widziani.Znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego oraz posiadanie prawa jazdy kat. B b臋dzie dodatkowym atutem. Rzetelno艣膰, motywacja, zaanga偶owanie, samodzielno艣膰, elastyczno艣膰.
Nazwa pracodawcy: Hotel & Restaurant ENGEL
Spos贸b aplikowania: do doradcy EURES z WUP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Warszawie
Adres pracodawcy:
Katarzyna Kawka-Kope膰Doradca EURES Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Warszawietel. 22 532 22 35orazKlaudia Schuster i Katharina Unger:Bundesagentur f眉r Arbeit Zentrale Auslands- und Fachvermittlung (ZAV) Bahnhofstra脽e 29 70372 Stuttgart-Bad Cannstatt GermanyTel: +49 (0) 711 / 920 - 32 82 Fax: +49 (0) 711 / 920 - 32 81 Email: ZAV-IPS-Baden-Wuerttemberg (at) arbeitsagentur.de
J臋zyk aplikacji o prac臋: niemiecki
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, dyplomy, referencje
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: k.kawka (at) wup.mazowsze.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Hotel i restauracja oferuj膮ca klasyczne dania kuchni szwabskiej wykorzystuj膮ca wlasnor臋cznie przygotowywane oraz poch膮dz膮ce z lokalnych upraw produkty.
Dodatkowe informacje dotycz膮ce aplikowania: CV w j臋zyku niemieckim lub angielskim.
Oferta zg艂oszona przez: Wojew贸dzki Urz膮d Pracy w Warszawie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.06.2016
Data dodania oferty pracy: 15.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 31.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
zagranicznaEures: 1
rodzajOferty_1: EURES
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, zakupy artyku艂贸w spo偶ywczych, prowadzenie dokumentacji, utrzymywanie czysto艣ci podczas przygotowywania oraz w trakcie spo偶ywania, wydawanie posi艂k贸w, pomoc w karmieniu dzieci
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Tychy (艣l膮skie)
Przygotowywanie drobnych posi艂k贸w dla klienta w BISTRO.
"MD CONNECT" SP. Z O. O. - 2016-12-14 - Dobrodzie艅 (opolskie)
Przygotowywanie potraw a'la carte, utrzymanie wysokich standart贸w wydawanych da艅, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
DOMOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-10-12 - Gda艅sk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna Thuy Tran Dinh - 2016-09-22 - Chojnice (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej, kuchni polskiej i innych oraz podstawowych potraw r贸偶nych diet.Zamawianie art. spo偶ywczych, 偶ywno艣ci do wykonywania potraw.Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w oraz deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 wykorzystywanych w gastronomii.
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Gorzewo (mazowieckie)
przygotowywanie i przyrz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej (wietnamskiej, chi艅skiej, tajskiej)
JUMATEL 艢cibiorski Micha艂 - 2018-07-03 - Lubart贸w (lubelskie)
Wykszta艂cenie zawodowe; do艣wiadczenie; umiej臋tno艣ci; ks. sanepidowska; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w, organizacja imprez okoliczno艣ciowych, przygotowywanie - proponowanie nowego menu, kierowanie kuchni膮; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Gliwice (艣l膮skie)
Krojczy- sta偶 WRPO
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Borzykowo (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie dla wczasowicz贸w w OW Z艂ota Rybka
O.W. "Z艂ota Rybka" (PKP - Natura Tour) w Dziwn贸wku - 2018-04-11 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci zgodnie z recepturami, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i porzadek w miejscu pracy.
Szko艂a Podstawowa nr 1 im. Jana Kochanowskiego - 2018-01-12 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
gotowanie, dekorowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kontakt, obs艂uga klienta, przygotowanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Bia艂ystok (podlaskie)
,zakres czynno艣ci: samodzielne przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, wydawanie posi艂k贸w o wyznaczonych godzinach zgodnie z zam贸wieniami klient贸w, dbanie o jako艣膰, smak i estetyk臋 przygotowywanych i wydawanych potraw, pomoc przy prowadzeniu rejestr贸w HACCP.zakres czynno艣ci: przyjmowanie zam贸wie艅 od klient贸w, dbanie o odpowiedni膮 ekspozycj臋 towar贸w, przyjmowanie towaru i sprawdzanie go ze stanem faktycznym, kontrolowanie dat wa偶no艣ci towar贸w, produkt贸w, dbanie o w艂a艣ciwe zaopatrzenie stanowiska pracy, utrzymanie porz膮dkuI zmiana 7.00-15.00II zmiana 9.30-17.00 lub 10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, da艅dostosowanych do indywidualnych wymaga艅 klint贸w, w艂a艣ciwe stosowanie produkt贸w spo偶ywczych, serwowanie desrer贸w napoj贸w i dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w - obiady.
TENS S.C. Teresa Ostrowska, Maciej Ostrowski - 2017-05-24 - Zabrze (艣l膮skie)
Kucharz, prowadzenie kuchni.
LABDAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-08-26 - Miszewko (pomorskie)
-Przygotowywanie posi艂k贸w,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie pr贸bnym umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony,-Osoby zaintersowane prosimy o przes艂anie CV na adres e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-08-10 - Gniew (pomorskie)
Gotowanie dla mnich贸w oraz go艣ci Domu Go艣ci oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktyn贸w w Ty艅cu - 2018-04-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie 3 posi艂k贸w dziennie dla dzieci w wieku przedszkolnym zgodnie z obowi膮zuj膮cymi normami.
Miejskie Przedszkole nr 14 - 2018-04-04 - Zgierz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
EDEN BIS Andrzej Osiecki, Zbigniew Mazur Sp. J - 2016-05-31 - D膮bcze (wielkopolskie)
samodzielne stanowisko - szef kuchni
"DAMAS" WALED KAYSER - 2017-01-02 - Chojnice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"MIKO-TUR" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-19 - Funka (pomorskie)
do uzgodnienia
OGRODY Barbara Wac艂awska - 2017-02-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Obs艂uga klient贸w, kontakty z chi艅skim zarz膮dem sp贸艂ki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie menu w j臋zyku chi艅skim i polskim, przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 i sterylno艣膰 kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
wed艂ug stanowiska (dania fast food)
TULGAR MA艁GORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (ma艂opolskie)
Organizacja pracy dzia艂u kuchni, w tym zarz膮dzanie, szkolenie i motywowanie pracownik贸w dzia艂u, Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami sieci, Zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw
kontakt przez OHP - 2016-01-21 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Wymagane do艣wiadczenie 2-3 letnie na stanowisku kucharz.
Miros艂aw Andrzej - 2016-02-02 - Lublin (lubelskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku 偶ycia. Przygotowywanie da艅 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)