KUCHARZ Tarnowskie G贸ry oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2聽000 - 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Organizacja pracy dzia艂u kuchni, w tym zarz膮dzanie, szkolenie i motywowanie pracownik贸w dzia艂u, Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami sieci, Zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw
Data publikacji: 2016-01-21
Lokalizacja: Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tarnowskie G贸ry, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Organizacja pracy dzia艂u kuchni, w tym zarz膮dzanie, szkolenie i motywowanie pracownik贸w dzia艂u, Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami i standardami sieci, Zapewnienie najwy偶szego poziomu jako艣ci potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 2聽000 - 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tarnowskie G贸ry
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tarnog贸rski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 2聽000 - 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.01.2016
Data zako艅czenia pracy: 29.01.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: wy偶sze (w tym licencjat), gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Spos贸b aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Punkt Po艣rednictwa Pracy Tarnowskie G贸ry
Adres pracodawcy:
Karola Miarki 20, 42-600 Tarnowskie G贸ry, powiat: tarnog贸rski, woj: 艣l膮skie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: tarnog贸rski
Gmina pracodawcy: Tarnowskie G贸ry
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tarnowskie G贸ry
Ulica pracodawcy: Karola Miarki
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Punkt Po艣rednictwa Pracy Tarnowskie G贸ry
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.01.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.01.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Janki (mazowieckie)
monta偶 rega艂贸w magazynowych
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rawicz (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Kowary (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWANIE M艁ODOCIANEGO DO ZAWODU (PRZYGOTOWANIE DO ZAWODU KUCHARZ)
kontakt przez OHP - 2018-08-21 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Ptrzygotowanie potraw tureckich
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Prudnik (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
wykszta艂cenie min. 艣rednie, znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu zaawansowanym, prawo jazdy kat B.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obs艂uga maszyn, realizacja norm jako艣ciowych i ilo艣ciowych.
GI GROUP SP.Z O.O. - 2016-01-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obr贸bka i przygotowywanie 偶ywno艣ci,dbanie o porz膮dek i estetyk臋 urz膮dze艅 na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Jaros艂aw (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W. PRZYJMOWANIE ZAM脫WIE艃. KOORDYNACJAZAM脫WIE艃 SUROWC脫W OD DOSTAWC脫W DO PRODUKCJI POTRAW.T艁UMACZENIE RECEPTUR.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-przygotowanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w,-obr贸bka wst臋pna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - 艁ob偶enica (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje)
Jeziorny "Konkret" Dominik Jeziorny - 2015-10-28 - Czernich贸w (艣l膮skie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwy偶szej jako艣ci produkt贸w i us艂ug oraz przestrzeganie norm i standard贸w produkcji, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych da艅, zachowanie czysto艣ci stanowiska pracy, wsp贸艂praca z pozosta艂ymi dzia艂ami hotelowymi
PRZEDSI臉BIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2016-11-25 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wypiek pizzy.
U DZIEWCZYN Karolina Wojnarowska - 2017-01-20 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮 i standardami, realizacja zada艅 zleconych przez szefa kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 miejsca pracy
Nowe Miasto Sp. z o. o. - 2018-09-18 - 呕ory (艣l膮skie)
praca na dwie zmiany, przygotowywanie posi艂k贸w
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-09-22 - Ko艂o (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw dla go艣ci hotelowych oraz na przyj臋cia okoliczno艣ciowe, obr贸bka surowc贸w dostarczanych przez dostawc贸w. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie, og贸lna wiedza kulinarna.
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Mys艂owice (艣l膮skie)
gastronomia
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wykszta艂cenie zawodowe. Zakres obowi膮zk贸w: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca pomi臋dzy godzin膮 6:00 a 24:00 do uzgodnienia, 40 godzin tygodniowo. Wynagrodzenie godzinowe. Spotkanie z pracodawc膮 podczas gie艂dy pracy w dniu 26.01.2017 r., godz. 10.00, sala 207.
RESTAURACJA - HOTEL BIA艁Y DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-01-09 - Rybnik (艣l膮skie)
wyk艂adanie towaru, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Sosnowiec (艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie da艅 z menu. Pieczenie ciast, deser贸w. Komponowanie sa艂at, past, sa艂atek. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.
IRENA ZA艁UCKA-BONDA "LAVENDA CAFE & GALERIA" - 2017-04-04 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sklepy Spo偶ywcze Renata Maludzi艅ska J臋drzej贸w - 2017-11-23 - Skroni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Pobieranie surowc贸w do sporz膮dzania posi艂k贸w; Pomoc magazynierowi w przyj臋ciu towaru; Sporz膮dzanie posi艂k贸w; Sporz膮dzanie potraw dla r贸偶nych diet; Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-09-27 - Konary (ma艂opolskie)
obs艂uga aparat贸w elektroradiologicznych, wykonywanie zdj臋膰, prowadzenie dokumentacji
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - 艁aszcz贸w (lubelskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Prace typowe dla kucharza , dodatkowo sporz膮dzanie menu wg zalece艅 szefa kuchni, robienie zakup贸w i dbanie o ci膮g艂o艣膰 i prawid艂owo艣膰 wydawania potraw.
Landgasthof Zur Wildbahn - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Brzoz贸w (podkarpackie)