KUCHARZ Funka oferta pracy "MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-08-19
Lokalizacja: Funka (pomorskie)
Pracodawca: "MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Funka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: chojnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Chojnice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.08.2016
Data zakończenia pracy: 31.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: BRAK (143.2016.MK)
Nazwa pracodawcy:
"MIKO-TUR" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Adres pracodawcy: 89-606 Funka 9, powiat: chojnicki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: chojnicki
Gmina pracodawcy: Chojnice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Funka
Adres strony pracodawcy: www.mikomania.pl
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Chojnicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy ważna do: 18.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Bielawa (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy DPS z uwzględnieniem diet.
"Przytulna" s.c. Sebastian Kłapyta, Elżbieta Kłapyta - 2017-04-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Prace związane z produkcją,- Przygotowanie wyrobów, pakowanie,- Miejsce pracy: Tczew- Umowa o pracę tymczasowa,- Wynagrodzenie: od 2000,00 zł do 2100,00 zl (+ dodatki i premie).Osoby zainteresowane prosimy o kontekat telefoniczny 723-190-014, 695-150-407, e-mail: karolina.skoczen (at) adecco.com kamila.mroczkowska (at) adecco.com
ADECCO POLAND SP. Z O.O. - 2017-04-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-19 - Słupsk (pomorskie)
Prace typowe dla kucharza
Wilmersdorfer Hof - 2016-11-03 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
F.P.H. GRELO Grzegorz Łobocki - 2018-07-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne ( kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie i przyrządzanie potraw w/g receptur kuchni wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2018-02-02 - Lublin (lubelskie)
-przygotowywanie potraw kuchni polskiej - dopilnowanie racjonalego zarządzania składnikami - nadzór nad jakością zamówionej żywności - rozdzielnie prac pracownikom pracującym w kuchni
"SPICHLERZ" Sp. z o.o. Sitak Grzegorz - 2016-04-18 - Olsztyn (śląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: sporządzanie list płac, dokumentacji płacowo-kadrowej, dokumentacja ZUS; WYMAGANIA: wykształcenie średnie/ wyższe: rachunkowość, administracja, prawo, mile widziana znajomość języków obcych
SWOBODA Sp. z o.o. Lubliniec - 2016-09-29 - Lubliniec (śląskie)
opieka nad osobami w domu zgodnie z kwalifikacjami ( logopeda, psycholog,pedagog,terapeuta zajęciowy,pracownik socjalny)
kontakt przez PUP - 2017-10-23 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami. Dbanie o porzadek w kuchni. Współpraca z obsługą kelnerską.
PARLAMENT Sp. Jawna - 2017-03-07 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowywanie potraw kuchni arabskiej-tworzenie nowego menu
FARAON AYMAN HASSANIN - 2015-12-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Sporządzanie potraw z półproduktówi wyrobów gotowych wg receptur
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Barlinek (zachodniopomorskie)
sporzadzanie różnego rodzaju potraw tradycyjnej kuchni rosyjsko-ukraińskiej, wykonywanie róznymi technikami i metodami tradycyjnych potraw rosyjsko-ukraińskich
kontakt przez PUP - 2016-12-20 - Poźrzadło (lubuskie)
kelner w restauracji
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-10-10 - Rzucewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, przygotowywanie menu
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA SID WOJCIECH SKRZYPEK - 2018-03-20 - Ustrzyki Dolne (podkarpackie)
kuchnia tradycyjna
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2016-10-04 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnwego rodzaju potraw samodzielnie w tym ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi i mszyn gastronomicznych, obliczanie wartości potraw - kalorii, wykańczanie, porcjowanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Radomia (lubuskie)
przygotowanie posiłków wg receptur, wydawanie posiłków, wstępna obróbka warzyw, przygotowanie jadłospisu, utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Ropica Polska (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW Z MENU ORAZ GORĄCYCH NAPOJÓW.
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Drzewica (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z jadłospisem i recepturą restauracji, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
ROSA Mariusz Borkowicz - 2017-06-19 - Czernikowo (kujawsko-pomorskie)
samodzielne przygotowywanie potraw, utrzymywanie czystości w pomieszczeniu, utrzymywanie standardów LIACAP
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Pszczyna (śląskie)
dostarczenie surowca na rozbiór i przyjęcie surowca.
PPHU Zbigniew Bączkowski "Miko" - 2016-06-10 - Dankowice Drugie (śląskie)
przygotowywanie potraw- kuchnia domowa; godziny pracy 8.00-16.00, I umowa na okres próbny;
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2018-07-18 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przygotowanie dań, ustalanie menu, dbanie o wybór składników do potraw, konserwacja urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorzów (śląskie)
prace pomocnicze na budowie, praca na terenie Lubina
USŁUGI REMONTO-BUDOWLANE ANDRZEJ GÓRKA - 2017-11-13 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, obróbka wstępna surowców, wykonywanie różnymi metodami potraw z warzyw, owoców i grzybów, jaj i mięsa
Bar SMAKOSZ Józefa Bartczak - 2016-04-19 - Warta (łódzkie)