KUCHARZ W BARZE "BISTRO" Tarnobrzeg oferta pracy "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Stanowisko: KUCHARZ W BARZE "BISTRO"
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
Data publikacji: 2018-07-09
Lokalizacja: Tarnobrzeg (podkarpackie)
Pracodawca: "SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 16, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ W BARZE "BISTRO"
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnobrzeg
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia do celów sanitarno epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: doświadczenie w zawodzie
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie na w/w stanowisku
Nazwa pracodawcy:
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Adres pracodawcy:
Kościuszki 3, 39-400 Tarnobrzeg, powiat: m. Tarnobrzeg, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Tarnobrzeg
Gmina pracodawcy: Tarnobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnobrzeg
Ulica pracodawcy: Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 3
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.07.2018
Oferta pracy ważna do: 08.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 09.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 09.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zagórz (podkarpackie)
przygotowanie posiłków,przestrzeganie zasad hgieny i BHP
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i deserów z kuchni japońskiej.
HS Szymon Falski - 2017-01-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie dań gotowych, prace porządkowe, obróbka wstępna warzyw, mięs, przygotowywanie pizzy,sporządzanie dokumentacji HACCP
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, dań obiadowych, ustalanie menu.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KAMIŃSKI" Marian Kamiński - 2017-01-04 - Kępno (wielkopolskie)
KUCHARZ W RESTAURACJI
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska - 2017-04-03 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowywanie bufetów i dań z karty
B5 Sp. z o.o. ŁAZIENKI II Resort Medical&SPA - 2017-04-12 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni bengalskiej, współpraca z dostawcami żywności potrzebnej do przygotowania potraw kuchni bengalskiej, udzielanie informacji klientom o wydawanych potrawach. Praca na 3/4 etatu od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16.
RAHMAN KEBAB SP. Z O.O. - 2016-09-28 - Pruszków (mazowieckie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej (sumusa-kuskus-kebab)kuchni tureckiej, zamawianie zakupów od osób, hurtowników anglo-języcznych.wymiar czasu pracy 1/2 etatu, umowa na czas określony min.3 lata.
"AMINITI KEBAB" Mahmoud El Gharib - 2017-09-27 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej oraz kebab
Agnieszka Darznik - 2017-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6.30 - 14.30 w Przedszkolu Różany Dworek na Ogrodach. Po okresie próbnym umowa o pracę.
POŁÓW I SPRZEDAŻ RYB KOŁ 188 KURCZYŃSKA KRYSTYNA - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
sporządzanie potraw na kuchni ciepłej i zimnej, głównie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
Dom Inwest T. i E. Japtok Spółka Jawna - 2016-01-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków dla 40 osób.
Agroturystyka U Grzegorza Grzegorz Królikowski - 2017-04-03 - Tylicz (małopolskie)
Bycie kontaktem na pierwszej linii dla kluczowych klientów zwracających się z kwestiami związanymi z HR. Zapewnianie ciągłości za przychodzące. Wnioski, w tym koordynacja i regularne działania związane z rozpatrywaniem spraw. Zainteresowane strony i zespoły uczestniczące w rozpatrywaniu wniosków, jak również dostarczania klientom ostatecznego rozwiązania. Wsparcie rynku (-ów) poprzez koordynacje i wykonywanie różnych czynności związanych z cyklem rozwoju pracowników zgodnie z wytycznymi PMI, standardami kontroli wewn., a także specyfikacjami praktyk i procesów dla danego kraju przy użyciu systemów HR oraz w ramach HR KPI i SLA. Odpowiedzialność za wszystkie przychodzące zapytania od początku do końca: koordynacja działań i kontakt z klientami i wewn. Stronami (Inne grupy HR SSC, lokalny HR, menedżerowie ds. Zasobów ludzkich, menedżerowie osób, osoby trzecie itp.), badanie i eskalacja przypadków wyjątkowych i niestandardowych, niespójności procesów i / lub problemów systemowych do odpowiednich zespołów, informowanie klienta o statusie zapytania, dostarczanie klientom pełnej, dokładnej i aktualnej odpowiedzi, zgodnie ze światowymi i lokalnymi wytycznymi, praktykami i procesami w ramach HR KPIs i SLAs oraz efektywnie wykorzystując narzędzia i systemy HR. Szkolenie i doradzanie klientom i wewnętrznym stronom w zakresie procesów i systemów HR SSC. Utrzymanie systemu HR i audytowanie. Wykonywanie zasadniczych zmian poprzez analizę danych, przygotowanie pliku zmiany masy, zebranie zatwierdzeń i danych od różnych stron regularne śledzenie, zapewnianie aktualnych i na czas aktualizacji systemu oraz przygotowanie odpowiednich dokumentów HR. Przygotowywanie raportów. Zarządzanie treścią HR i wykonywanie tłumaczeń. Identyfikacja obszarów i sposobów poprawy w obrębie usług świadczonych przez HR SSC. Budowanie skuteczną współpracę między zainteresowanymi stronami (zarówno HR SSC, jak i z innych rynków) w celu realizacji proponowanych ulepszeń. Przekazywanie zespołowi najlepszych praktyk w celu osiągnięcia wys. jakość obsługi klienta. Wsparcie wdrożenia nowych procesów i narzędzi, w tym przygotowanie materiałów szkoleniowych, udział w zajęciach testowych oraz dzielenie się wiedzą z wewn. zainteresowanymi stronami.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków- kuchnia amerykańska, pizza.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-06-06 - Baranów (wielkopolskie)
Ochrona inwestycji budowlanej na terenie Zgierza.
ARMA Sp. z o.o. - 2016-08-11 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-12 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłkówlub pomoc w przygotowywaniu posiłkówwysokość wynagrodzenia uzależniona od doswiadczenia i kwalifikacji
Firma Handlowo-Gastronomiczna Katarzyna Lewandowska - 2018-09-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-12-11 - Słupsk (pomorskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Miastko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw tureckich wg przepisów tureckich.Wypiekanie chlebka tureckiego, zamawianie przypraw i innych składników w Turcji.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Otwock (mazowieckie)
ZATRUDNIMY POMOC KUCHENNA/KUCHARZ/KUCHARKA (TAKZE STUDENTOW GRAFIK DO USTALENIA MILE WIDZIANE DOSWIADCZENIE W GASTRONOMII) DO BARU,PROSTA ZWYKLA PODSTAWOWA KUCHNIA DOMOWA, PRACA W GODZINACH OD 8 DO 16/17, TEL 790673420 , CV MOZNA NA PRACA.RZESZOW (at) INTERIA.COM
RZESZOWSKA RAFAŁ WITEK - 2017-09-04 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie śniadań, dań głównych i przystawek, wypiek ciast i sporzadzanie deserów, wypiek bułek i pieczywa śniadaniowego
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-04-20 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
transport krajowy materiałów budowlanych
TOMAWER TOMASZ NESTEROWICZ - 2016-11-04 - Szpetal Górny (kujawsko-pomorskie)
-wykonywanie podstawowych czynności w zakresie przygotowywania potraw-obsługa kasy fiskalnej i programu komputerowego Pizzeri- nauka przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Szubin (kujawsko-pomorskie)