KUCHARZ Bądzów oferta pracy Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
![Największy wybór odzieży](/pracodawcy/banner-zakupy.avanti24.pl.png)
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ W RESTAURACJI
Data publikacji: 2017-04-03
Lokalizacja: Bądzów (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-222 Bądzów 30, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bądzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jerzmanowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: CHĘCI DO PRACY
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Adres pracodawcy:
Legnicka 15, 59-100 Polkowice, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: polkowicki
Gmina pracodawcy: Polkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polkowice
Ulica pracodawcy: Legnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Nazwisko osoby zgłaszającej: MAGDALENA WITKOWSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.04.2017
Oferta pracy ważna do: 28.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 03.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 03.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
"C & K" KRZYSZTOF CYGAN - 2016-11-08 - Częstochowa (śląskie)
Szef kuchni
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2018-04-18 - Firlej (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI WŁOSKIEJ I POLSKIEJ
"OPTA POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków typu fast food
FHU KEBAB "MARTIN" Marcin Maćkowiak - 2016-10-28 - Jarocin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Pulpecik Katarzyna Iwaniuk- Fabiszewska - 2017-01-04 - Sokole (podlaskie)
przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-28 - Warszawa (mazowieckie)
Organizacja pracy kuchni, zarządzanie personelem, przygotowanie karty menu, przygotowanie przyjęć okolicznościowych, promocji, współpraca z managerami przy organizacji imprez, promocji, dobór produktów, lista zakupów, wybór dostawców, analiza cen produktów, kontrola jakości, gramatury, food cost, straty.
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2017-09-04 - Chełmek (małopolskie)
Obróbka materiałów, której celem jest produkcja okien i drzwi z aluminium
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Suwałki (podlaskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
"Elbest" sp. z o.o. Hotel "Krynica" - 2017-02-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Układanie menu, przygotowywanie dań, przygotowywanie przekąsek, przystawek, deserów, dbanie o czystość, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Zakład Produkcyjno-Handlowo-Usługowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Praca w kuchni wietnamskiej, gotowanie, umowa o pracę na czas określony, jedna zmiana, sala G
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, przygotowywanie dań wg receptury, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
Padella Adam Głowicki - 2016-05-23 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej, śląskiej.- W razie potrzeby pracodawca zapewnia bezpłatne zakwaterowanie oraz bezpłatne wyżywienie.- Wynagrodzenie: 15 do 20 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza min. 1 rok. Wymagana Książeczka sanepidu. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (10:00-19:00) (Tel. 32-202-69-65, 500-195-329) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Konstantego Kempy 5, 40-668 Katowice).
RESTAURACJA WENA JAN KURZYCA - 2016-06-06 - Katowice (śląskie)
w zakresie stanowiska
Zakład Usługowo - Budowlany " DACH - DEKA " - Andrzej Krawczyk - 2017-08-07 - Uniechów (pomorskie)
Wymagania: wykształcenie zawodowe, doświadczenie mile widzianeZakres obowiązków: zgodny ze stanowiskiem
Centrum Usług Cateringowych DARIA KRYSZTOFIAK - GŁODAS - 2017-12-20 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy - zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-02-07 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery), obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej zgodnie z kartą menu.
kontakt przez PUP - 2018-06-04 - Częstochowa (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porządek i higienę w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie i gotowanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 6-18, również w weekendy.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2017-12-14 - Tczew (pomorskie)
prowadzenie ćwiczeń indywidualnych i grupowych uczestników warsztatu, prowadzenie zajęć sportowych dla uczestników, prowadzenie rehabilitacji
Warsztat Terapii Zajęciowej w Strzegomiu - 2017-09-28 - Strzegom (dolnośląskie)
praca na kuchni, przygotowywanie posiłków, wypiek pizzy
KING SIZE MARIUSZ CHABROS - 2017-02-14 - Świdnik (lubelskie)
Przygotoywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Kalisz (wielkopolskie)