KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
Data publikacji: 2017-05-12
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni bengalskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skiwerowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 10
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.05.2017
Data dodania oferty pracy: 11.05.2017
Oferta pracy ważna do: 24.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 11.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 11.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Weryfikacja dokumentów pod względem merytorycznym i rachunkowym, dekretowanie i ewidencja dokumentów źdródłowych w programie finansowo- księgowym, bieżąca weryfikacja zapisów księgowych i uzgadnianie sald kont rozrachunkowych.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
x
PIOTR SZUTKO USŁUGI LEŚNE - 2016-09-06 - Studzianki (podlaskie)
wg stanowiska ( kontakt z pracodawcą tel : 570727709
"Nafagroup" Magdalena Abdelnafa - 2018-02-16 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowanie i serwowanie kebabówMile widziane doświadczenie zawodowe- 6 miesięcy
Zenon Niemczycki Zajazd „Polonez” - 2018-07-06 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Zaścianki (podlaskie)
Odpowiedzialność za współpracę między prezesem, a klientami i kontrahentami firmy, redagowanie tekstów reklamowych i informacyjnych, odpowiedzialność za rozwój sieci sprzedaży, aktywne wspieranie przedstawicieli handlowych w ich codziennej działalności. Praca 10 godzin tygodniowo od poniedziałku do piątku w godzinach 9-12.
TULIPA ENTERPRISE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Wolica (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
Branda Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-04-05 - Jarnołtówek (opolskie)
gotowanie, dbanie o czystość stanowiska i miejsca pracy
GUSTO & ARTE Ewelina Bryguła - 2016-04-15 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej - według tradycyjnych przepisów oraz ich serwowanie zgodnie z tradycją oraz sztuką.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-06-16 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowanie dań kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Wrocław (dolnośląskie)
-Przygotowywanie potraw kuchni japońskiej w szczególności sushi. - Wynagrodzenie: 2500 zł brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony - 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. -Praca na dwie zmiany w godz.: 12:00-22:00 + soboty i niedziele. Wykształcenie min. średnie. Wymagane doświadczenie jako Kucharz Sushi Master min 3 miesiące. Wymagana umiejętność przygotowywania Sushi, znajomość i obróbka ryb oraz owoców morza, znajomość japońskiej kuchni ciepłej, sprawność manualna w celu elestetycznego wykonania i podania potrawy, umiejętność bardzo szybkiego wykonywania potraw, miła aparycja.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Katowice (śląskie)
wykształcenie gastronomiczne, pasja do gotowania lub predyspozycje do wykonywania tego zawoduwymagane doświadczenie i dobre umiejętności chęci do pracy2 zmiany: 8-16, 14-22wynagrodzenie: 2500 zł brutto + premia (uzależniona od umiejętności)
RESTAURACJA PENSJONAT "LIDO" DANUTA KOWALSKA - 2017-12-22 - Antonin (wielkopolskie)
-
Restauracja PROWENT Sp. z o. o. - 2015-12-30 - Świętochłowice (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Do uzgodnienia
"ESKAPADA" STANISŁAW ZIAJKA JAN KIC S.C. - 2016-03-08 - Polańczyk (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Czarny Dunajec (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie i mycie termosów, dbanie o porządek na stanowisku pracy; Umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia i zmiany umowy na umowę o pracę.
IMPEL CATERING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-06 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2017-11-29 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-08-03 - Łańcut (podkarpackie)
przygotowywanie potraw,utrzymanie porządku i higieny w miejscu pracy
Zajazd "Agros" Jan Święty - 2018-03-08 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
lepienie pierogów, przygotowywanie farszy, przygotowywanie innych posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
Firma KANA s.c - 2017-10-31 - Opole (opolskie)
Przyrządzanie potraw, ustalenie karty dań, udzielanie gosciom informacji na temat składu potraw, racjonalne zarządzanie składnikami
GRUPA GASTRO S.C. - 2016-09-16 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
prace kucharza
Zespół Szkół w Lubawie - 2017-08-24 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deserów, ciast, dekorowanie posiłków i wyrobów kulinarnych, sporządzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posiłków i wyrobów kulinarnych, kompozycji i potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Zielona Góra (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
jw.
Przedszkole Nr 18 - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Warszawa (mazowieckie)
DO UZGODNIENIA
USŁUGI BUDOWLANE KIEŁBASA WIESŁAW - 2018-04-26 - Dynów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu restauracji,prowadzenie dokumentacji HACCP,gospodarka magazynowa, zarządzanie zespołem
AFFLO Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Bielawa (dolnośląskie)