KUCHARZ Świętochłowice oferta pracy Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: -
Data publikacji: 2015-12-30
Lokalizacja: Świętochłowice (śląskie)
Pracodawca: Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: -
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świętochłowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świętochłowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: p
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja PROWENT Sp. z o. o.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Adres pracodawcy:
Plebiscytowa 3/7, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: Plebiscytowa
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: Halina Sobieraj
Adres składania dokumentów aplikacyjnych na to stanowisko:
METALOWCÓW 5, 41-600 Świętochłowice, powiat: m. Świętochłowice, woj: śląskie
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Świętochłowice
Gmina pracodawcy: Świętochłowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świętochłowice
Ulica pracodawcy: METALOWCÓW
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świętochłowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 30.12.2015
Data dodania oferty pracy: 29.12.2015
Oferta pracy ważna do: 29.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 29.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, obsługa kucharska imprez okolicznościowych, przygotowanie potraw i surowców wg HACCP, dbanie o higienę i czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Parczew (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków
Pizzeria Kwiat Lotosu Jadwiga Caban - 2016-02-15 - Czajków (wielkopolskie)
Praca na kuchni, obsługa imprez. Wymagania: doświadczenie w pracy na stanowisku kucharz - samodzielne stanowisko.
AGNIESZKA RAULEWICZ - ZIELONA WERANDA - 2016-07-15 - Wejherowo (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU DAŃ; DEKOROWANIE POTRAW; SPORZADZANIUE ZAPOTRZEBOWANIA NA TOWAR;
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
Przygotowywanie miejsca pracy , sprzątanie, wykonywanie pomocniczych prac malarskich
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe - Tomasz Mizerny - 2018-07-18 - Sierszew (wielkopolskie)
jw.
BUFET EDEN HALINA PIWEK - 2015-12-02 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni, przygotowywanie potraw
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2015-11-19 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel - Restauracja MAXIMUS Iwona Wojtowicz - 2016-02-25 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
1. Realizacja zadań związanych z bezpieczeństwem teleinformatycznym oraz bezpieczeństwem informacji.2. Wykonywanie czynności w zakresie archiwizacji dokumentów.3. Realizacja bieżących prac biurowych.
WIELKOPOLSKI URZĄD WOJEWÓDZKI W POZNANIU - 2016-03-04 - Poznań (wielkopolskie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw zgodnie ze sztuka kucharską opartą na recepturach i przepisach kucharza.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
W ZAWODZIE.
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2018-02-14 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Przygotowywanie ciasta pizzowego, oraz dań z karty menu.
KLUB BOHEMA Janusz Kitka - 2018-02-21 - Zamość (lubelskie)
do uzgodnienia
BAZYLIA II Elżbieta Kruszyńska - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw podczas imprez
ARCHE S.A. - 2017-12-14 - Łochów (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, napoi i deserów z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych oraz właściwe nimi gospodarowanie, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
jw.
Shoko Granowski Sp.J - 2016-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
KUCHARZ
PPHU PTASZYNKA ZBIGNIEW MAREK ZAJĄC - 2017-01-18 - Rybokarty (zachodniopomorskie)
j.w.
Fundacja ALA MA KOTA - 2015-12-23 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-11-02 - Lubin (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań według recpetury, utrzymywanie porządku w miejscy pracy. Praca na umowę zlecenie, ok. 160 godzin pracy w miesiącu, dyspozycyjność caly tydzień, w godz. 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy;: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
Andrzej Frymar Partner - 2018-04-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, praca jako kierowca/sanitariusz.Kontakt z pracodawcą: centrum.ermed (at) gmail.com lub 781 027 474
Centrum Medyczne Ermed Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-03 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie dań z półproduktów, obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień od klientów
Centrum Bezpieczeństwa Drogowego s.c. Łukasz Ciesiński Wojciech Jakubowski - 2015-11-05 - Zławieś Wielka (kujawsko-pomorskie)
wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane (możliwość przyuczenia)Zakres obowiązków: wypiek pizzy
PAPA-PIZZA Piotr Chromiński - 2018-06-25 - Krotoszyn (wielkopolskie)
pomoc przy montażu instalacji wodno-kanalizacyjnych, centralnego ogrzewania i gazowych
GRAFBUD S.C. M. MATUSIAK, J. KOBUSZEWSKA - 2017-04-12 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw restauracyjnychobsługa imprez okolicznościowychdbanie o stanowisko pracy
Restauracja Mały Dworek S.C. - 2018-02-26 - Olsztyn (śląskie)
praca manualna (siedząca)
WIMSAL Stanisław Gogolewski Handel-Produkcja Artykułami Przemysłowymi - 2017-04-20 - Stare Pieścirogi (mazowieckie)
jw.
SATORIA GROUP SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-20 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Selforce Sp.z o.o. - 2016-11-22 - Rusiec (mazowieckie)