KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2015-11-19
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Teren Poznania, 61-001 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni, przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Doświadczenie mile widziane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
samodzielność, dobra organiacja pracy, praca w zakładach na terenie Poznania
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: e-mail, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne i e-mail, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2015
Oferta pracy ważna do: 19.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 12.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 19.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie śniadań w formie bufetu (dania ciepłe i zimne). Praca 5 dni w tygodniu w godz. 6-14, również w weekendy. Praca na ul. Łobzowskiej lub ul. Krakowskiej.
HTI Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej.
"Mai Lan" Dinh Tien Hali - 2016-02-05 - Trzebnica (dolnośląskie)
Kompletowanie skladników do przygotowywania dań, przygotowywanie dań zgodnie ze zleceniami.
JANG Janina Grzebielec - 2016-08-11 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dekorowanie posiłków, obsługa pieca konwencyjno - parowego.Praca w godzinach: 6.00-14.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Oleśnica (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowanie terenów do sprzedaży, bieżące uzupełnianie towarów na półkach, obsługa klienta, przyjmowanie reklamacji, dbanie o czystość i bezpieczeństwo miejsca pracy; WYMAGANIA: wykszt. zawodowe/średnie handlowe, umiejętności : 1. nastawienie na klienta, 2. Radzenie sobie ze stresem, 3. Reagowanie na zastrzeżenia klienta, Wymiar czasu pracy: 1/4 etatu
Sklep Wielobranżowy "SMYK" Kinga Sąsała - 2017-01-13 - Łagiewniki Wielkie (śląskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
praca w cateringu - kuchnia tzw. domowa; przygotowanie posiłkówzabezpieczenia potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie, gotowanie kuchni orientalnej, szcze4golnie wietnamskiej i tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt telefoniczny Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w jadłodajni, przygotowywanie dań na bieżąco (kuchnia polska), dbanie o czystość (praca od poniedziałku do piątku)
KAROLINA KOŁBA BAR KUCHNIA POLSKA "PALCE LIZAĆ" - 2017-12-06 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
Kebab "Jerusalem" Mohammed Amer - 2016-10-03 - Gdańsk (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
obsługa maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego
"POLMLEK" Sp. z o.o. - 2018-01-25 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków dla gości ośrodka oraz przygotowywanie dań barowych. Praca w Ośrodku wypoczynkowym z możliwością zamieszkania. Wymagania: osoba wina być zorganizowana, pracowita potrafiąca gotować dania kuchni polskiej. Mile widziana znajomość obsługi urządzeń typu piec konwekcyjny, grill elektryczny, kasa fiskalna.Wynagrodzenie 2500zł.
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Jora Wielka (warmińsko-mazurskie)
Zarządzanie zespołem, tworzenie nowych kursów i szkoleń dla pracowników, realizowanie określonych planów szkoleniowych.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków od surowca, wyliczanie strat, dbanie o prawidłowe stany magazynowe
KIELECKA KUCHNIA KATERINGOWA SP. ZO .O. - 2018-04-13 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-09 - Legionowo (mazowieckie)
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" - 2018-06-27 - Racibórz (śląskie)
gotowanie, smażenie
ARRAS Elżbieta Chomiczewska - 2018-03-01 - Łeba (pomorskie)
obsługa pracowni RTG w Połczynie-Zdroju, wymagane udokumentowane praktyki na stanowisku technik RTG;
F.H.U. AS ANNA SUDOŁ - 2017-05-15 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Obsługa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Kraków (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Nowy Targ (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klienta (sklepik przyzakładowy)
RAJSMAK SPÓŁKA CYWILNA LILLA, ADAM FORMALEWICZ - 2016-09-08 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Pomoc w sporządzaniu potraw z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku w pracy (mycie, suszenie, wyparzanie polerowanie naczyń i sprzętu kuchenngo)
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Mielenko Drawskie (zachodniopomorskie)
jw.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie we właściwym stanie ilościowym i jakościowym środków i sprzętu służby żywnościowej znajdującego się w kuchni. Przygotowywanie posiłków właściwych pod względem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obróbką wstępną i cieplną przygotowywanych posiłków.Sprawdzanie zgodności z asygnatą kuchenną produktów pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbieżnościach Kierownika Kuchni i Stołówki).Sprawowanie nadzoru nad prawidłowym myciem i dezynfekcją pomieszczeń produkcyjnych i socjalnych kuchni i stołówki.
25 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W BIAŁYMSTOKU Grupa Zabezpieczenia Łomża - 2018-02-06 - Łomża (podlaskie)