KUCHARZ Racibórz oferta pracy Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych
Data publikacji: 2018-06-27
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Grzonki 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, ks. do celów sanitarno-epidemiologicznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2018
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Grzonki 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV oraz list motywacyjny prosimy składać osobiście w siedzibie firmy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.zlota-jesien-dps.pl
Ulica pracodawcy: Grzonki
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Pomoc społeczna z zakwaterowaniem dla osób w podeszłym wieku i osób niepełnosprawnych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.06.2018
Oferta pracy ważna do: 27.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
TEST RYNKU PRACYprzygotowanie potraw sushi, kontrola stanó magazynowych, przygotowywanie półproduktów do produkcji sushi.
MB GROUP M. Mokrzycki - 2016-10-25 - Świdnica (dolnośląskie)
według stanowiska
PAŁAC W PASZKÓWCE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-11 - Paszkówka (małopolskie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-06-28 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie i sprzedaż kebaba
Mała Gastronomia Teresa Bisiak - 2018-02-01 - Lubań (dolnośląskie)
według stanowiska; Kontakt osobisty oraz tel.
Pizzeria - Restauracja "Toscania" - 2016-05-16 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni zakładu pracy. Wymagane wykształcenie gastronomiczne oraz aktualna książeczka sanepid. Miejsce pracy Rzgów. Zgłoszenia kandydatów - telefoniczne.
ASPEN RES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-10 - Rzgów (łódzkie)
przygotowanie i wyrób wyrobów garmażeryjnych głównie pierogów i naleśników
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, ustawianie karty dań
INVEST-HOTELS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-26 - Karpacz (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowców i produktów, kontrola i terminowe wykorzystanie żądania wszystkich użytych materiałów.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków" - 2017-05-02 - Namysłów (opolskie)
doświadczenie zawodwe wymagane
HOTEL RESTAURACJA LEŚNA SP. CYWILNA IZABELA JAKUBOWSKA, LIDIA MROZIK - 2017-03-10 - Karpicko (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
STANISŁAW ŁUCZAK - 2017-10-02 - Chełmek (małopolskie)
przygotowywanie dań wg. tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z szefem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Obsługa sekretariatu, archiwizacje, sprawozdawczość, korespondencje
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Nowy Targ (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
Gościniec nad Potokiem Karol Nowak - 2017-08-29 - Karpacz (dolnośląskie)
prowadzenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych, dokumentacji , sprawowanie opieki nad dziećmi podczas zajęć, spacerów, wycieczek itp
PRZEDSZKOLE MIEJSKIE NR 208 - 2017-08-22 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie, wydawania posiłków, dbanie o stanowisko pracy
Bel - Pol Pankiewicz, Mielniczyn Sp. Jawna - 2017-08-01 - Legnica (dolnośląskie)
Praca w Nisku 34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - UL. SANDOMIERSKA 20. PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYKSZTAŁCENIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNE BADANIA SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNE, DYSPOZYCYJNOŚĆ, OPERATYWNOŚĆ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
34 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2016-05-12 - Nisko (podkarpackie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy w kuchni, zestawnienia zakupów towarów
PW Eljan - 2017-08-28 - Drezdenko (lubuskie)
dbałość o jakość, świeżość warzyw i owoców, ułożenie towaru, czystość na dziale, przestrzeganie procedur panujących w miejscu pracy możliwość umowy pracy na czas nieokreślony praca w godzinacvh 6.00 - 14.00
"ALGARVE" Sp. z o.o. Supermarket INTERMARCHE w Kamieniu Pomorskim - 2017-05-05 - Kamień Pomorski (zachodniopomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW,-SZYKOWANIE KANAPEK, SURÓWEK, DESERÓW,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIADÓW.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolnośląskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: według wykonywanego zawodu, WYMAGANIA: zawodowe lub średnie lub dyplom czeladniczy, z doświadczniem min. 2 lata
BUDREMO-BMK Sp. z o.o. - 2015-09-10 - Koszęcin (śląskie)
jw
Warszawska Spółdzielnia Gastronomiczna Centrum - 2017-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie pizzy, sporządzanie dań obiadowych, pomoc przy obsłudze klienta
kontakt przez OHP - 2017-03-02 - Dębica (podkarpackie)
Prace montażowe, testy zależności i przeglądy urządzeń sterowania ruchem kolejowym (SRK), wykonywanie testów diagnostycznych i pomiarów na czynnych urządzeniach sterowania ruchem kolejowym, ocena stanu technicznego i kwalifikowanie urządzeń do naprawy, wykonywanie napraw bieżących, remontów i regulacji urządzeń. Praca jednozmianowa w godz. 7.00-15.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
Przedsiębiorswo Trabot Sp. z o. o. - 2017-03-28 - Bielsko-Biała (śląskie)
PRZYGOTOWANIE: KEBAB , SOS POCHODZENIA TURECKIEGOMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: BAR KEBAB -PRACA W GODZINACH: PONIEDZIAŁEK -CZWARTEK ,NIEDZIELA 10-24 ;PIĄTEK-SOBOTA 10-02 W NOCY
LARA ATES MESUT - 2017-05-26 - Dębica (podkarpackie)