KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0725 Namysłów oferta pracy Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0725
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Data publikacji: 2017-05-02
Lokalizacja: Namysłów (opolskie)
Pracodawca: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Praca co drugi dzień ( 2 dni praca 2 dni wolne)
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 17/0725
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Namysłów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: namysłowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Namysłów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie zawodowe min. 1 rok
Nazwa pracodawcy: Usługi Gastronomiczne "Ogród Smaków"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Adres pracodawcy:
3 -go Maja 23a/3, 46-100 Namysłów, powiat: namysłowski, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: namysłowski
Gmina pracodawcy: Namysłów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Namysłów
Ulica pracodawcy: 3 -go Maja
Numer budynku pracodawcy: 23a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Namysłowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2017
Oferta pracy ważna do: 02.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-realizacja zamówień-dbanie o czystość stanowiska pracy- wymagana aktualna książeczka zdrowia- przygotowywwanie posiłków dla gości pensjonatu-lista zakupów
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-06-21 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z tradycjami ajurwedyjskimi i standardami hotelu pięciogwiazdkowego.Przygotowywanie zapotrzebowania i zamówienia spożywczego.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Sulisław (opolskie)
Naprawa oraz konserwacja taboru autobusowego oraz maszyn budowlanych. Praca na terenie siedziby firmy oraz wykonywanie prac poza siedzibą w czasie awarii, dbanie o stanowisko pracy.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków w restauracjiwynagrodzenie brutto: 15 zł/godz.
PHU Jan ANTONIUK - 2017-02-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności. WYNAGRODZENIE 1850 + PREMIAWYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie zawodoweKONTAKT Z PRACODAWCĄ TELEF: 791 111 189
Zofia Piśko Hebe - 2016-07-11 - Jarosław (podkarpackie)
-
OŚRODEK WCZASOWY ALGA W MRZEŻYNIE - 2017-01-05 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
praca przy przyjmowaniu zamówień, wydawaniu posiłków, obsłudze klientów,
kontakt przez OHP - 2018-10-25 - Rzeszów (podkarpackie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 18 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 11:00-21:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie BEZ Znaczenia. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku Kucharz. Kontakt wstępnie telefoniczny (11:00-21:00) (Tel. 661-024-947) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Armii Krajowej 465, 40-748 Katowice).
CATERING SERVIS 2 "DOMINIKA" SŁAWOMIR SZOJDA - 2017-03-14 - Katowice (śląskie)
Przyrządzanie i wydawanie posiłków w stołówce szkolnej. WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze gastronomiczne, 6 m-cy doświadczenia.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków z produktów i półproduktów
HOTEL *BIAŁY DOMEK* Elżbieta Kijak WAŁCZ - 2018-07-30 - Wałcz (zachodniopomorskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Łączenie elementów, cięcie elementów w procesie spawalniczym zgodnie z specyfikacją obsługiwania sprzętu używanego przy spawaniu.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Łomża (podlaskie)
Przygotowywanie dań na poziomie restauracyjnymPrzygotowywanie list zakupówPrzygotowywanie impres okolicznościowych typu stypa,wesela, urodziny
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-11-10 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
prace w obrębie magazynu, wysokie składowanie produktów
kontakt przez OHP - 2016-07-05 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie dań w dziale gastronomii. Zapewnianie jakości,świeżości, efektywności oraz atrakcyjnej prezentacji asortyment. Podchodzenie z pasją do serwowanych produktów i ciągłe uczenie się o ich zawartości, pochodzeniu i innych zaletach, a także dzieleniu się swoją wiedzą z klientami i pracownikami. Wychodzenie naprzeciw i obsługiwanie klientów z troską iuwagą. Patrzenie na swój obszar oczami klientów i inicjowanie codziennych rozmów z nimi tak, byuzyskiwać stałe informacje zwrotne o ich doświadczeniach, a także poznawać ich potrzeby i życzenia.
"SANO" Sp. z o.o. - 2017-05-08 - Koszalin (zachodniopomorskie)
uczestnictwo we wdrażaniu procesów produkcyjnych, opracowanie i nadzór nad dokumentacją techniczną.
PKC Group Poland Sp. z o. o. - 2016-10-10 - Starachowice (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie prawidłowej obróbki surowców;
SPOŁEM Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2017-09-13 - Opole (opolskie)
kucharz
OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA - 2018-03-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejetność wykonywania potraw kuchni arabskiej, uprawnienia: książeczka zdrowia, doświadczenie zawodowe: min. 3 lata. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni arabskiej, układanie menu, zapotrzebowania.
kontakt przez PUP - 2017-03-31 - Lublin (lubelskie)
prowadzenie warsztatów kulinarnych w języku rosyjskim i ukraińskim, przygotowanie i wyadawanie potraw, ciast, deserów, obróbka mięsa, zachowanie czystości
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Galiny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów, dań i menu dla konsumentów z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towarów i prowadzenie negocjacji z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
"WOK-WIET" DAI THANG TRAN - 2018-03-27 - Jabłonowo (mazowieckie)
wybór surowców, przygotowywanie dań wietnamskich, opracowywanie menu, czytanie przeisów kulinarnych w języku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2018-06-14 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
Kucharz*- wymagania: wykształcenie zawodowe, badania sanepid. Pożdane doświadczenie w zawodzie.
"Solidus" Spółka z o.o. - 2018-04-20 - Nowy Sącz (małopolskie)
sporządzanie jadłospisu i przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, osób indywidualnych oraz grup zorganizowanych; dyspozycyjnośc ze względu na godziny pracy do uzgodnienia (Restauracja czynna 12:00 do 22:00); rok doświadczenia jako kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków kuchni Nepalskiej.
"CROS" Paszt Małgorzata - 2017-08-24 - Sopot (pomorskie)
Konserwacje maszyn i narzędzi, prace budowlane, prace spawalnicze
MONIUTRANS Szymon Bielejewski - 2018-06-01 - Czarnków (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Sprzedawca w sklepie żabka
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Częstochowa (śląskie)
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie dań kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii lub Bułgarii lub we Włoszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umowę zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzależnione od wielkości hotelu do obsługi. Zakwaterowanie,wyżywienie i dojazd zapewniony przez pracodawcę.
Buksa Danuta BUKSA SERVICE - 2015-12-11 - Włochy (Włochy)
sprzedaż i prowadzenie sklepu medycznego, rozliczanie wniosków dot. sprzętu refundowanego
PRZEDSIĘBIORSTWO OBROTU I FABRYKACJI ARTYKUŁÓW MEDYCZNYCH "POFAM-POZNAŃ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Toruń (kujawsko-pomorskie)