KUCHARZ Pobierowo oferta pracy OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 5 500 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2018-03-07
Lokalizacja: Pobierowo (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:GRANICZNA 1, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 5 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pobierowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 5 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane: doświadczenie na stanowisku
Nazwa pracodawcy: OŚRODEK WCZASOWY GRYF WIOLETTA ŁĄCKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
GRANICZNA 1, 72-346 Pobierowo, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pobierowo
Ulica pracodawcy: GRANICZNA
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.03.2018
Oferta pracy ważna do: 15.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz - pomoc kuchenna
Renata Caruk Bio-Studio - 2018-06-07 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłkówrodzaj umowy: umowa zlecenie
F.H.U.B. MARTICA Martyna Apcewicz - 2016-03-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 2 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków, znajomość zasad wstępnej obróbki żywności; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-07-04 - Gliwice (śląskie)
Szczegółowy harmonogram pracy zostanie przedstawiony przez pracodawcę. Praca w Kaliszu.
ZAKŁAD BUDOWLANY Stanisław Patyna Sp.k. - 2015-11-03 - Kalisz (wielkopolskie)
realizacja zadań produkcyjnych, obsługa frezarek numerycznych CNC, odpowiedzialność za jakość obrabianych detali, uzupełnianie dokumentacji produkcyjnej
PERFEKT-METAL Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-06-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków śniadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - Władysławowo (pomorskie)
MIN. ROCZNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE,ZNAJOMOŚĆ PODSTAW SYSTEMU HACCP,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I MIĘDZYNARODOWEJ,ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MOLEKULARNEJ BĘDZIE DODATKOWYM ATUTEMWYSOKA KULTURA OSOBISTA,SUMIENNOŚĆ I ZAANGAŻOWANIE.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-06-20 - Siedliska (podkarpackie)
robienie ciasta, siekanie warzyw oraz składników, wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz- gotowanie przyrządzanie posiłków
P.P.U.H.REST S.J. - 2017-11-24 - Pszczew (lubuskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-02-28 - Jurata (pomorskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2016-08-16 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, umiejętność czytania przepisów kuchni wietnamskiej mile widziany język wietnamski do kontaktu z pracownikami
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, polskiej i ukraińskiej, kierowanie zespołem, składanie zamówień, dbałość o wygląd dań umiejętność pracy pod presją czasu, masowa produkcjapraca w godz. 8-18
MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska - 2018-11-16 - Wrocław (dolnośląskie)
praca w restauracji Estakada, praca w godz. 12.00-23.00
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PRZYDRÓŻNY PIOTR - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej; organizacja pracy w kuchni; zarządzanie praca pomocy kuchennej. Praca na umowę zlecenie, ok. 84 godziny pracy w miesiącu; dyspozycyjność od poniedziałku do piątku w godz. 8:00-16:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-24 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posików w restauracji chinskiej
"WOK" Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
kuchrz/intendentka
Powiatowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Wielgiem - 2018-10-04 - Wielgie (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie składników, przygotowywanie ciasta na pizze, palenie w piecu do wypieków pizzy, segregowanie składników.
PIZZERIA "CASAMIA" KAMILA OTTO - 2018-06-28 - Antoniów (śląskie)
praca w bufecie, obróbka warzyw i owoców, przygotowywanie posiłków do wydania
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Głogów (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-17 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Warszawa (mazowieckie)
-sporządzanie różnego rodzaju potraw-obsługa urządzań gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
nadzór nad urządzeniami w pomieszczeniach technicznych, usuwanie usterek we wszystkich pomieszczeniach, wykonywanie prac okresowych tj. koszenie trawników itp. Prace remontowe w obiekcie.
CENTRUM REHABILITACJI ROLNIKÓW Kasy Rolniczego Ubezp.Społecz - 2016-11-24 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przyrządzanie kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA HOTEL "BARANOWSKI" T.Baranowski - 2016-07-14 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie surówek do produkcji potrwa (zupy, surówki, dania jarskie, mięśnie), obsługa urządzeń gastronomicznych, gotowanie potraw, eksponowanie posiłków, wydawanie przygotowanych potraw, przestrzeganie zasad i przepisów BHP.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz/pomoc kuchenna
BABIOGÓRSKIE CENTRUM REHABILITACJI I HIPOTERAPII "KLAUDIA" BOŻENA MOSUR - 2017-10-10 - Juszczyn (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiemII zmiany 6-14/14-22 pn-nd Praca: HOTEL ŻUŁAWY ul. Królewiecka 126 Eg Wynagrodzenie od 2000 brutto (do uzgodnienia - wynagrodzenie uzależnione od doświadczenia i umiejętności)
AURA Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, umiejętność przygotowywania potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Łódź (łódzkie)