KUCHARZ Wrocław oferta pracy MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 349,3 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, polskiej i ukraińskiej, kierowanie zespołem, składanie zamówień, dbałość o wygląd dań umiejętność pracy pod presją czasu, masowa produkcjapraca w godz. 8-18
Data publikacji: 2018-11-16
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nożownicza 14-16, 50-119 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, polskiej i ukraińskiej, kierowanie zespołem, składanie zamówień, dbałość o wygląd dań umiejętność pracy pod presją czasu, masowa produkcjapraca w godz. 8-18
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 349,3 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
praca stała, praca w wolne dni, pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 349,3 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Gotowość do kierowania pracą zmiany i odpowiedzialność za zespół 3 osób
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Znajomość pracy w kuchni orientalnej
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie średnie zawodowe, staż pracy 3 lata, aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych, pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole, gotowość do kierowania pracą zmiany i odpowiedzialność za zespół 3 osóbZnajomość kuchni polskiej i ukraińskiejZnajomość pracy w kuchni orientalnej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Nożownicza 14-16, 50-149 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Nożownicza
Numer budynku pracodawcy: 14-16
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.11.2018
Oferta pracy ważna do: 10.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
umiejętność samodzielnego sporządzania potraw
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2017-12-20 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ, WYDAWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI RESTAURACJI, POROZUMIEWANIE SIĘ ZE WSPÓŁPRACOWNIKAMI W JĘZYKU UKRAIŃSKIM,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, DOŚWIADCZENIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA, 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, PORZĄDANA BIEGŁA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO, GODZINY PRACY 11.00-23.00, WYNAGRODZENIE BRUTTO 15,50 ZŁ/H
TJN MICHAŁ RYBARCZYK - 2018-11-02 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków wg. przepisów oryginalnej kuchni orientalnej, zarządzanie produkcją w tym zamawianie i odbieranie towaru bezpośrednio od Wietnamskich dostawców i producentów.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Barany (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw. Utrzymanie kuchni w czystości.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-06-22 - Wilkasy (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów.
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2018-06-27 - Gostynin (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie pizzy, posiłków
EWARS EWA TUROWICZ - 2016-06-21 - Piekary Śląskie (śląskie)
Pomoc na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Sieradz (łódzkie)
Przyrządzanie potraw oraz półproduktów, praca w godz.11-20
MAJKERS Mateusz Trawczyński - 2017-02-23 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12 kg. Praca na umowęo pracę w Kołobrzegu w godz. 6-14, 12-20, również w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-06-19 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-03-23 - Gorzyce (śląskie)
przygotowywanie dań kuchni chińskiej, azjatyckiej, dbałość o szczegóły i higienę pracy, komunikacja z prezesem chińskim
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
"Lapidarium"Michał Sala - 2018-08-07 - Sandomierz (świętokrzyskie)
j.w.
EFISSA Sp. z o.o. - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Kwidzyn (pomorskie)
Bezpośredni kontakt z producentami żywności z Pakistanu, odtwarzanie oryginalnych dań kuchni indyjskiej i pakistańskiej. Bezpośredni kontakt z klientami z Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie produktów do produkcji potraw, sporządzanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy, znajomość kart kalkulacyjnych.
BAR"OMEGA" S.C. HANNA CZECHOWSKA GRAŻYNA KACPROWSKA - 2017-04-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie sushi. Zamawianie produktów z Ukrainy.
ANDRII NOZHENKO - 2015-12-17 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
obsługa klienta bezpośrednia i pośrednia w języku ukraińskim, rosyjskim, polskim; przeprowadzanie rozmów z kontrahentami języku ukraińskim, rosyjskim, polskim; nawiązywanie kontaktów z klientami z Ukrainy; prowadzenie zestawień sprzedaży; doradztwo, badanie potrzeb w zakresie oferowanych produktów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Zielona Góra (lubuskie)
Przygotowanie dań wietnamskich i chińskich;Praca w godzinach 10:00-18:00;sala G
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków,
ŁOŻYŃSKA WIOLETTA Firma Handlowo-Usługowa "Karo" - 2016-11-04 - Piekary Śląskie (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków - żywienie zbiorowe, praca w Bełchatowie
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2016-10-19 - Bełchatów (łódzkie)
obróbka garmażeryjna i dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inowłódz (łódzkie)
obsługa kuchni - Restauracja Sphinx
INVERSO Marcin Nadolny - 2016-05-25 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
1. Przygotowanie dań pod nadzorem kucharza zmianowego, 2. Przygotowanie imprez okolicznościowych, 3. Nauka dekorowania półmisków, 4. Doprawianie potraw, 5. Nauka gospodarowania zasobami magazynowymi, 6. Nauka zamawiania towaru, 7. Przygotowanie menu dla placówek oświatowych, 8. Wszystkie czynności wykonywane pod opieką kucharza zmianowego, 9. Dbanie o porządek na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2018-09-07 - Krośniewice (łódzkie)
Wykształcenie zawodowe; doświadczenie: brak wymagań; przygotowywanie posiłków wg. określonych receptur; dwie zmiany; praca także w weekendy; miejsce pracy: Gliwice
RESTAURACJA WANILIA ALEKSANDRA WRÓBEL - 2017-04-04 - Gliwice (śląskie)