KUCHARZ W贸lka Kosowska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej, azjatyckiej, dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y i higien臋 pracy, komunikacja z prezesem chi艅skim
Data publikacji: 2016-06-29
Lokalizacja: W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:W贸lka Kosowska, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej, azjatyckiej, dba艂o艣膰 o szczeg贸艂y i higien臋 pracy, komunikacja z prezesem chi艅skim
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Kosowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: piaseczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczeg贸lnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 12.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: chi艅ski, w mowie - bieg艂y, w pi艣mie - bieg艂y
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Adres pracodawcy:
Szkolna 20, 05-500 Piaseczno, powiat: piaseczy艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: piaseczy艅ski
Gmina pracodawcy: Piaseczno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Piaseczno
Ulica pracodawcy: Szkolna
Numer budynku pracodawcy: 20
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracje i pozosta艂e plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Piasecznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 12.07.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 29.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 29.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produkt贸w, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przyj臋cie dostaw, porz膮dki w kuchni i na zapleczu. Praca 16 godzin tygodniowo.
RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C. - 2016-10-28 - Pruszk贸w (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 obiadowych
Hurtownia Odzie偶y i Obuwia"Gra偶ka"Restauracja "Magnolia" Gra偶yna Szymaszek - 2016-03-21 - Gryf贸w 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Miejsce wykonywania pracy: KIETRZPrzygotowywanie potraw na potrzeby restauracji oraz cateringu;Dbanie o prawid艂owe magazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu;Przestrzeganie zasad post臋powania z 偶ywno艣ci膮;Dbanie o czysto艣膰 w kuchni oraz w pomieszczeniach socjalnych.Umiej臋tno艣膰 pracy w kuchni, wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie.
"L.& P." Sp. z o.o. Agencja Zatrudnienia - 2016-11-18 - Racib贸rz (艣l膮skie)
Kucharz ma艂ej gastronomii
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Boles艂aw (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 14.00- 21.00
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Damno (pomorskie)
Praca w kuchni szpitala wg zakresu obowi膮zk贸w. Praca w systemie dwuzmianowym ( 06:00-14:00, 09:00-17:00).
Wojew贸dzki Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych - 2018-05-08 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
Kierowca samochodu dostawczego do 3,5 tony, transport mi臋dzynarodowy
PRZEDSI臉BIORSTWO "ZET" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-14 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W - 2018-03-06 - Ko艣cian (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy grillu, produkcja kanapek
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie da艅 kuchni wietnamskiej i azjatyckiej, sk艂adanie zam贸wie艅 u wietnamskiego dostawcy
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂kow, potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-11 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i europejskiej
PRZEDSI臉BIORSTWO HOTELE SP. Z O.O. - 2016-09-12 - Kwidzyn (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Sp贸艂ka Cywilna Stare Jab艂onki - 2018-03-23 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w od sniada艅 po kolacj臋 dla uczni贸w w specjalnym o艣rodku szkolno-wychowawczym (do pomocy s膮 dwie pomoce kuchenne)
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY im. K. KIREJCZYKA - 2017-03-14 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - D藕wierzuty (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej i indyjskiej. Obs艂uga klient贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, utrzymywanie czysto艣ci w lokalu. Serwowanie potraw, przyjmowanie dostaw.
LPS KEBAB LOVE PREET SINGH - 2017-08-03 - Bi艂goraj (lubelskie)
Praca w kuchni hotelu.
P.H. OKIMEX Jan Okapiec - 2016-12-13 - 呕ary (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 wg receptury azjatyckiej, arabskiej typu: falafel, samosa, kebab, chicken amsala, chapati, nann, roti, serwowanie potraw, pomoc przy tworzeniu menu, obr贸bka termiczna. Praca w godz. 10-22.Proponowany okres zatrudnienia 3 lata
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przyszykowywanie posi艂k贸w na kuchni hotelowej
kontakt przez OHP - 2017-03-06 - Austria (Austria)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW DLA GO艢CI RESTAURACJI.WYMAGANE WYKSZTA艁CENIE MINIMUM ZAWODOWE.KREATYWNO艢膯, SAMODZIELNO艢膯. WYMAGANA AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH.WYMAGANE MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA.PRACA W GODZINACH 12:00-24:00.
PANORAMA HOTEL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Ogonki (warmi艅sko-mazurskie)
pomoc przy prowadzeniu zaj臋膰
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie da艅 w kuchni Polskiej
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmoli艅ska-Mikuliszyn - 2016-06-09 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
ARTMENU S.C - 2016-03-03 - Tychy (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cie艣lewicz & Marek Piekarski - 2016-03-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sta偶 dla osoby bezrob. zarej. w tut. Urz臋dzie posiad. II prof. pomocy i spe艂n. kryteria programowe. 1. Godziny odbywania sta偶u od od 8:00 do 16:00.2.Zapoznanie si臋 z Regulaminem Pracy, programem sta偶u i om贸wienie zakresu zada艅 zawodowych.3.Zapoznanie ze statutem organizacji jak膮 jest PKPS, z celami dla kt贸rych jest powo艂ana oraz formami dzia艂alno艣ci.4.Zapoznanie z miejscem pracy, w kt贸rym b臋dzie odbywany sta偶.5.Zapoznanie z obowi膮zkami i uprawnieniami sta偶ysty.6.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni.7.Sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, sporz膮dzanie potraw jarskich.8.Przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅. 9.Zapoznanie z zasadami i wdra偶anie do przestrzegania norm 偶ywieniowych zalecanych przy sporz膮dzaniu posi艂k贸w w zale偶no艣ci od grupy odbiorc贸w, dla kt贸rej s膮 przeznaczone.10.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu pr贸b 偶ywieniowych i zapoznanie z zasadami prawid艂owego przechowywania pr贸b.11.Stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.12.Uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w.13.Wdra偶anie do dbania o racjonalne i prawid艂owe porcjowanie posi艂k贸w.14.Udzia艂 w przygotowywaniu posi艂k贸w.15.Nauka samodzielnego przygotowywania posi艂k贸w pod nadzorem szefa kuchni.16.Wydawanie posi艂k贸w przygotowywanych w kuchni/na miejscu i na wynos.17.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zalece艅 kontroli sanitarnej. 18.Pomoc w zaopatrywaniu plac贸wki w zdrow膮 偶ywno艣膰, planowanie jad艂ospisu.19.Utrzymywanie czysto艣ci w pomieszczeniach u偶ytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej i innych pomieszcze艅 u偶ytkowych do prowadzenia dzia艂alno艣ci 艣wietlicowej.20. Dbanie o punktualne przygotowywanie posilk贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-14 - Kolbuszowa (podkarpackie)