KUCHARZ Pruszk贸w oferta pracy RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 672 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie produkt贸w, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przyj臋cie dostaw, porz膮dki w kuchni i na zapleczu. Praca 16 godzin tygodniowo.
Data publikacji: 2016-10-28
Lokalizacja: Pruszk贸w (mazowieckie)
Pracodawca: RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Promyka 133, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie produkt贸w, gotowanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w, przyj臋cie dostaw, porz膮dki w kuchni i na zapleczu. Praca 16 godzin tygodniowo.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 672 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pruszk贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pruszkowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Pruszk贸w
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 672 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.12.2016
Data zako艅czenia pracy: 01.12.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, rok sta偶u pracy na stanowisku, znajomos膰 kuchni ukrai艅skiej.
Nazwa pracodawcy: RESTAURACJA & BAR SIELSKA S.C.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Adres pracodawcy:
Promyka 133, 05-800 Pruszk贸w, powiat: pruszkowski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: pruszkowski
Gmina pracodawcy: Pruszk贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pruszk贸w
Ulica pracodawcy: Promyka
Numer budynku pracodawcy: 133
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pruszkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.10.2016
Oferta pracy wa偶na do: 11.11.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.10.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 28.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kasjer / sprzedawca; sta偶 dla osoby powy偶ej 30 roku 偶ycia, pozostaj臋cej bez zatrudnienia min. 12 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Sok贸艂ka (podlaskie)
przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy i wymaganiami klienta
GASTRO SERWIS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w typu fast food
艢wi臋ciochowski Artur "Pizzeria Torttuga" - 2018-01-03 - Witkowo (wielkopolskie)
przyjmowanie zam贸wie艅 telefonicznych, wyr贸b pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
wykszta艂cenie zawodowe gastronimiczne, ch臋膰 do pracy, restauracja czynna od 10 do 23
BENITTO s.c. - 2017-03-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
zapoznanie si臋 z przepisami i regulaminem pracy(m.in. instrukta偶 szkoleniowy z zakresu BHP i p.po偶), obr贸bka surowc贸w (mycie, obieranie, czyszczenie) warzyw, owoc贸w, mi臋艣 itp., rozdrabnianie i porcjowanie warzyw, owoc贸w i innych surowc贸w, pomoc w przygotowaniu p贸艂produkt贸w: farsz贸w itd., pomoc w sporz膮dzaniu potraw i wyrob贸w kulinarnych, realizacja zam贸wie艅 klient贸w tj. gotowanie lub podgrzewanie wyrob贸w oraz ich wydawanie, obr贸bka termiczna surowc贸w, p贸艂produkt贸w, wyrob贸w ( gotowanie, sma偶enie), przechowywanie i pakowanie surowc贸w/ produkt贸w, dbanie o w艂a艣ciwe zaopatrzenie stanowiska pracy (uzupe艂nienie przypraw, talerzy i drobnych sprz臋t贸w niezb臋dnych przy gotowaniu, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy oraz rega艂ach magazynowych i w lod贸wkach - w tym dbanie o rotacje towar贸w, zmywanie naczy艅 oraz przybor贸w kuchennych, prace porz膮dkowe (okresowe mycie lod贸wki, rega艂贸w).czas pracy10.30-18.30
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Mielec (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie catering贸w, 艣niada艅; przygotowywanie ofert cateringowych w j臋zyku ukrai艅skim; kontrola jhako艣ci; przygotowywanie deser贸w na wysokim poziomie;
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2018-04-23 - Lubart贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w .
Sanatorium Uzdrowiskowe Astoria w Busku-Zdroju - 2016-06-03 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie da艅 tureckich
ISKENDER KEBAB SABINA SOBK脫W - 2016-07-13 - Goleni贸w (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu
Ko艂oczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Sta偶 w firmie GOMIX.Program sta偶u do zapoznania w pokoju nr56.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, wymagany do艣wiadczenie w handlu , ksi膮偶eczka sanepidowska. Praca na dwie zmiany w godz. od 6:00- 14:00, 13:00- 21:00. Kontakt osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu telefonicznym.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA JOANNA 艢LEZIONA - 2017-03-09 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
KUCHARZ
PHU Martom Traveland Sp. z o.o Hotel Anders - 2016-01-26 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-12 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
serwis 艣niada艅, przygotowywanie potraw, przygotowywanie zaplecza kuchni do obs艂ugi zlece艅, koordynowanie przygotowa艅 wed艂ug wytycznych Wymagania: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe lub 艣rednie, profil wykszta艂cenia gastronomicznego, sta偶 pracy minimum 2 lata na stanowisku kucharz, dobra organizacja czasu pracy, umiej臋tno艣膰 pracy pod wp艂ywem presji czasu, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, poczucie estetyki w serwisie da艅, rzetelny, podchodz膮cy z pasj膮 do gotowania
Pa艂ac Brzezina Sp.z o.o - 2017-12-06 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie kebab贸w, przygotowywanie da艅, krojenie warzyw, obs艂uga klienta
KEBABISTAN Izabela Alkan - 2016-03-21 - Sopot (pomorskie)
Praca w Domu Dziennego Pobytu na ul. 膯wikli艅skiej 18. Przygotowywanie surowc贸w, przyrz膮dzanie posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w. Praca w godzinach 7-15, kontakt telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na spotkanie.
MIEJSKI O艢RODEK POMOCY SPO艁ECZNEJ W 艁ODZI - 2017-02-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Samodzielne gotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Praca na umow臋 zlecenie, 200 godzin pracy w miesi膮cu; dyspozycyjno艣膰 do pracy ca艂y tydzie艅, w godzinanch: 10:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata do艣wiadczenia zawodowego; ksi膮偶eczka sanepidowska;znajomo艣膰 kuchni polskiej; kreatywno艣膰; dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KO艁SUT - 2016-04-05 - Gliwice (艣l膮skie)
samodzielny ksi臋gowy
BIURO ADMINISTRACYJNO - KSI臉GOWE Hanna Zaborowska-Jackowiak - 2017-03-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
-
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2017-05-02 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz.6.14 do 12.20
ABM Touristic sp. z o.o. - 2018-05-17 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci. Sniadania obiady podwieczorki, Prace porz膮dkowe, przygotowywanie jad艂ospis贸w. Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne , zaw贸d wyuczony kucharz, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Mys艂owice (艣l膮skie)
dynamiczna praca w bran偶y restauracyjnej (bistro), obs艂uga klienta indywidualnego g艂贸wnie student贸w, mieszka艅c贸w okolicy lub 偶o艂nierzy zawodowych blisko po艂o偶onej jednostki wojskowej. Do g艂ownych obowi膮zk贸w nale偶膮: przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, realizacja terminowa zam贸wie艅, przygotowanie listy zakup贸w, przygotowanie da艅 na wynos (cetering).
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
jw
HGC GRETNA INVESTMENTS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA JAWNA - 2018-07-30 - Warszawa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Piotrkowice (ma艂opolskie)