KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-03-31
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 10.04.2016
Data zako艅czenia pracy: 10.07.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe/艣rednie gastronomiczne; umiej臋tno艣膰 dobrej organizacji pracy; umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 gor膮cych i przek膮sek zimnych; posiadanie Ksi膮偶eczki Sanepid; min. rok do艣wiadczenia na stanowisku; mile widziana podstawowa znajomo艣膰 dowolnego j臋zyka obcego. Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie da艅 gor膮cych i zimnych przek膮sek; wydawanie przek膮sek na bufety i catering; organizacja stanowiska pracy; dbanie o porz膮dek. Praca w godzinach 07:00-15:00.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: www.catering1.pl
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 31.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 31.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, przestrzeganie instrukcji HACCP, dba艂o艣膰 o jako艣膰 i estetyk臋 posi艂k贸wKsi膮偶eczka do cel贸w sanitarno - epidemiologicznych
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W SOPOCIE - 2018-02-22 - Sopot (pomorskie)
praca w pierogarni
"Pani Piero偶ek" Monika Jab艂o艅ska - 2016-06-30 - Bia艂ystok (podlaskie)
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 i obs艂uga maszyn i urz膮dze艅. Jedna zmiana, umowa na czas okre艣lony.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca przy prostych maszynach produkcji drzewnej, uk艂adanie, porz膮dkowanie, wst臋pny nadz贸r nad jako艣ci膮 towaru.Przenoszenie element贸w nawet powy偶ej 11 kg. Pracownicy b臋da dowo偶eni do pracy transportem pracodawcy.
IPT Akromar Sp. z o.o. Sp贸艂ka komandytowa - 2016-02-26 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
przygotowywanie da艅 typu fast food
Dorota G臋bicka - 2017-06-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Organizowanie i planowanie pracy na swoim stanowisku. Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami.Dbanie o estetyk臋 i walory smakowe przygotowywanych potraw.Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produkt贸w.Dbanie o odpowiednie i terminowe przygotowanie potraw na bankiety i grupy.Dbanie o porz膮dek i higien臋 na stanowiskach pracy.Kontrolowanie jako艣ci u偶ywanych produkt贸w, ich 艣wie偶o艣ci oraz dat przydatno艣ci do spo偶ycia.Tw贸rczy udzia艂 w planowaniu pracy podczas wykonywania czynno艣ci.Segregacja odpad贸w.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Serock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-07-28 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie produkt贸w do wyrobu pizzy, wyr贸b pizzy i r贸偶nych fast-food贸w
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Przec艂aw (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i ukrai艅skiej
PG Serwis Paw艂 Gawrylak - 2016-03-30 - Stara Iwiczna (mazowieckie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 i terminowo艣膰 posi艂k贸w, dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w, utrzymywani e pomieszcze艅 i sprz臋tu w czysto艣ci i porz膮dku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi, dbanie o powierzony sprz臋t kuchenny, przestrzeganie przepis贸w BHP, przeciwpo偶arowych i HACCP, wykonywanie innych czynno艣ci poleconych przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw wed艂ug obowi膮zuj膮cych receptur , dbalo艣膰 o swoje stanowisko pracy, Praca zgodnie z zasadami HCCAP
Marcelin Management Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Wronki (wielkopolskie)
zgodnie z umowa
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Kluczbork (opolskie)
prace 偶niwne
"HESSEL FARM POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-13 - Oleszna (dolno艣l膮skie)
j.w
Dom Dziecka Nr 15 im. Ks. G.P. Baudouina - 2016-04-07 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie (przyrz膮dzanie) posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych zgodnie z zasadami, przestrzeganie zasad i przepis贸w HACCP, dbanie o czysto艣膰 i higien臋 kuchni i innych pomieszcze艅.
Euroturysta sp.z o.o. O艣rodek Sudety - 2017-07-04 - Pokrzywna (opolskie)
zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - W膮brze藕no (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 menu restauracji,prowadzenie dokumentacji HACCP,gospodarka magazynowa, zarz膮dzanie zespo艂em
AFFLO Sp. z o.o. - 2017-03-09 - Bielawa (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DELFIN sp. z o.o. - 2016-02-19 - D膮bki (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2017-01-24 - Radomi艂贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, sa艂atek; przygotowywanie i pieczenie pizz; przygotowywanie kebab贸w; hamburger贸w i innych da艅; przyjmowanie zam贸wie艅; dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy i lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
- Przygotowanie posi艂k贸w, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawc臋.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 z艂/brutto/godzina. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 1 rok. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. Dla os贸b zainteresowanych mo偶liwo艣膰 pracy w niepe艂nym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w pi膮tek, sobot臋 w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 3 miesi膮ce w gastronomii. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
REBURGER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-07 - Katowice (艣l膮skie)
Przyjmowanie pojazd贸w do przegl膮d贸w i naprawy, ustalanie i us贸wanie usterek w zespo艂ach i uk艂adach pojazd贸w, wykonywanie prac demonta偶owo - monta偶owych, naprawa i regulacja zespo艂贸w, podzespo艂贸w pojazd贸w.( mo偶liwo艣c pracy w delegacji w okresach 2 - 3 tygodniowych)
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Zagorzyn (wielkopolskie)
Wyr贸b i wypiek ciast i pizzy, przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoi i deser贸w z zastosowaniem maszyn gastronomicznych, produkcja wyrob贸w kulinarnych.Dwie zmiany 10-18-24, umowa o prac臋.
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅 typu kabab.
Antalya Kebab Serkan Haddur - 2016-12-21 - Nysa (opolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Stawnica (wielkopolskie)
Do obowi膮zk贸w na stanowisku nale偶y przygotowywaniem potraw, zarz膮dzaniem personelem zatrudnionym na kuchni, odpowiedzialno艣膰 za kontrol臋 jako艣ci, znajomo艣膰 i przestrzeganie norm "HACCP".
kontakt przez OHP - 2017-07-25 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci i m艂odzie偶y oraz dla os贸b doros艂ych
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Wiktorowo (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
Restauracja "Pod Zielon膮 G贸rk膮" Ewa Kocian - 2016-11-29 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR W RZESZOWIE (WWW.PROMAR.EDU.PL) ZATRUDNI OSOB臉 NA STANOWISKOKUCHARZ / KUCHARKADO PRACY W KUCHNI STO艁脫WKI W SIEDZIBIE G艁脫WNEJ PRZY UL. BOHATER脫W 12.DO OBOWI膭ZK脫W OSOBY ZATRUDNIONEJ NALE呕E膯 B臉DZIE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W 呕YWIENIA GRUPOWEGO DLA UCZESTNIK脫W GRUP PRZEDSZKOLNYCH I UCZNI脫W SZKO艁Y PODSTAWOWEJ.
CENTRUM EDUKACYJNE PROMAR - 2017-10-10 - Rzesz贸w (podkarpackie)