KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Data publikacji: 2017-07-28
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2017
Oferta pracy ważna do: 27.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 28.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie dań zgodnie z obowiązującymi standardami. Dbanie o odpowiednią estetykę potraw. Utrzymywanie porządku i higieny w miejscu pracy. Danie o właściwy stan techniczny urządzeń kuchennych. Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-02-27 - Wyszków (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Białobrzegi (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wiesława Skorupka - 2017-08-14 - Pszczyna (śląskie)
obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - Długa Wieś (wielkopolskie)
Obowiązki: wykonywanie dań z karty menu, przestrzeganie zasad Bhp, współpraca z pracownikami, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.Pracodawca oferuje: stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, poznanie najnowszych standardów pracy w gastronomii, interesującą pracę w gronie profesjonalistów, udział w szkoleniach i konkursach gastronomicznych, możliwość rozwoju i awansu w ramach całej spółki.
Eureka Sp z o.o. Hotel Vitalia - 2016-01-29 - Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W KUCHNI I NA ZAPLECZU
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wieś Malborska (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY I DAŃ Z KARTY
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowywanie potraw orientalnych. Obróbka wstępna mięsa i warzyw. Wydawanie gotowych potraw, wprowadzanie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kolonia Poczesna (śląskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. "CAPRI" PIZZERIA ROBERT TUORA - 2018-01-09 - Myszków (śląskie)
Obsługa frezarki
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe,,Lear"L.A.Kostrzewski Sp. Jawna - 2017-01-12 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Nowy Sącz (małopolskie)
kucharz I - przygotowywanie dań obidowych, gotowanie, pieczenie, grilowanie, obróbka warzywkucharz II - przygotowanie ciasta do pizzy, wypiekanie pizzy, obsługa urządzenia do kebaba, przygotowywanie produktów do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Bielawa (dolnośląskie)
Praca na kuchni, przyrządzanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "D.Z" - Droździel Zbigniew - 2017-10-25 - Lubycza Królewska (lubelskie)
przygotowywanie i gotowanie potraw i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Czarne (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa programu komputerowego, obsługa urządzeń kuchennych
1. CHRONO-GLOBE, HOTEL "CARGO" Dariusz Sztachelski 2. DOUANE Dariusz Sztachelski - 2018-04-19 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
"GALIMATIAS K.DĘBOWSKA , M.TORBA SPÓŁKA CYWILNA" - 2016-09-28 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków według jadłospisu, porcjowanie produktów spożywczych. Kontakt tel. 261 162 440
Wojskowa Komenda Uzupełnień w Kielcach ul. Wesoła 29 - 2018-02-14 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2017-02-24 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw obiadowych, imprez okolicznosciowych, wycena karty dań
PPHU "MAWI-S" S. Zięba - 2015-11-19 - Tworzyjanki (łódzkie)
Prowadzenie zajęć językowych z dorosłymi na tereni całego powiatu. Możliwość uzyskania certyfikatu na egzaminatora. Brak przepracowania więcej godzin
Krystian Żak Blue Education - 2018-04-03 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
-Praca w piekarni - wypiek chleba,-Praca na dwie zmiany godz. 11-20 oraz 20-04,-Wynagrodzenie od 1.750,00 zł brutto + dodatek nocny,-Kontakt telefoniczny 58 535 19 35.
STRAMBOWSKA TERESA I. PIEKARNICTWO II. BAR LETNI - 2016-01-07 - Opalenie (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Kobylanka (małopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Głogów (dolnośląskie)
sporządzanie posiłków/dań z karty menu pensjonatu, sporządzanie i wydawanie posiłków abonamentowych. Praca w systemie 12 godzinnym, w tym w weekendy, w zamian wolne dni w tygodniu.
Serweta Teresa PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE BARLINEK - 2016-09-09 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Mielno (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)