KUCHARZ Katowice oferta pracy REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13,15 - 16 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę 50% oraz pracodawca 50%). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
Data publikacji: 2018-03-07
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pocztowa 10, 40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowanie posiłków, wprowadzenie nowych receptur, dbanie o zachowanie zasad BHP, inne prace zlecone przez pracodawcę.- Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.- Praca w godzinach: 11:30-19:30, w piątek, sobotę w godzinach: 11:30-21:30. Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 13,15 - 16 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 13,15 do 16 zł/brutto/godzina. Praca na umowę o pracę na czas określony 1 rok. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Dla osób zainteresowanych możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy na 1/2 lub 3/4 etatu.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 13,15 - 16 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 07.03.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Umiejętność pracy w zespole
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagane wykształcenie min. podstawowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 miesiące w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
REBURGER SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Pocztowa 10, 40-002 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-18:00) (Tel. 501-180-725) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Pocztowa 10, 40-002 Katowice).
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny celem ustalenia spotkania z pracodawcą, Godziny : 12:00-18:00 - KONIECZNIE ZABRAĆ CV !!!
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Adres strony pracodawcy: www.reburger.pl
Ulica pracodawcy: Pocztowa
Numer budynku pracodawcy: 10
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE. SPRZEDAŻ DETALICZNA POZOSTAŁEJ ŻYWNOŚCI PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.03.2018
Data dodania oferty pracy: 07.03.2018
Oferta pracy ważna do: 07.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
Spółdzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Kołobrzegu - 2016-03-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Czynności związane z procesami technologicznymi żywności.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2017-10-12 - Legnica (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw, napojów i deserów, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp. i p.poż.Praca na stołówce Auchan- przeznaczona wyłącznie dla osób zarejestrowanych w tutejszym urzędzie - do 30 rż.
OTYLYA CATERING HUBERT HOŁOWATY SP. JAWNA - 2017-11-10 - Krasne (podkarpackie)
Przygotowywanie dań
Handel i Gastronomia Krzysztof Osadowski - 2017-03-22 - Mielno (zachodniopomorskie)
lakierowanie pojazdów samochodowych, praca na ul. Wagonowej 6- dawna ul. Strzelińska 35
KONSERWACJA-BLACHARSTWO-LAKIERNICTWO MAREK SATAŁA - 2018-03-05 - Świdnica (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków dla grup i osób indywidualnych, kalkulacja zamówień, nadzór nad magazynem żywności, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
Firma Wielobranżowa "DUET" H. Łonak-Jarosz & Z. Jarosz - 2016-08-31 - Faściszowa (małopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie posików.
Krzysztofik Agnieszka Zakład Fryzjerski "AGA", "Różany Dworek" - 2017-06-07 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Puławy (lubelskie)
prowadzenie akt osobowych, naliczanie wynagrodzeń, wystawianie zaświadczeń, organizowanie szkoleń BHP, praca w programie kadrowo-płacowym, w programie Płatnik, sprawozdania do GUS i inne
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Biała Podlaska (lubelskie)
PRACA NA MAGAZYNIE ROZŁADUNEK I ZAŁADUNEK TOWARU.PRZYGOTOWYWANIE DOSTAW DLA KLIENTA FIRMY.
PREWENTA SP Z.O.O - 2016-08-25 - Mikołów (śląskie)
przygotowanie posiłków dla klientów, nadzór nad jakością oferty gastronomicznej
Tawerna Bałtycka Agnieszka Pacan-Skiers - 2018-02-19 - Darłowo (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie i wydawanie posiłkówpraca w godz. 8-18
ALKOHOLE I WINA ŚWIATA DELIKATESY Sabina Bednarska - 2016-01-05 - Jasienica (świętokrzyskie)
Opiekun osoby starszej. Praca w ramach umowy zlecenia, godziny pracy do uzgodnienia. Proponowane wynagrodzenie to 11,01 zł brutto za godzinę.
NZOZ Opieka Długoterminiwa Centrum Promocji Zdrowia Ewa Lisiewska - 2016-01-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Praca na stanowisku kucharza. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyzywienie
PUBLICO E PRIVATO KULPA WOJCIECH - CENTRUM STYLIZACJI - 2016-09-14 - Walidrogi (opolskie)
przygotowywanie sali, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
gotowanie, smażenie , garmażerka - kuchnia polskaGodziny pracy 11:00-23:00, praca co drugi dzieńKontakt z pracodawcą: 71 372-48-96
Admi Spółka z o.o. Gastronomia - 2016-09-29 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa wędzarki do ryb, sprzedaż bezpośrednia
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Obsługa klientów, kontakty z chińskim zarządem spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie menu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Praca w barze na stacji paliw; praca w godz. 8-16; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-10
P.H.U.P ROLMASZ Sp.z o.o. - 2016-06-13 - Słupsk (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
umiejętność szycia
Zakład Konfekcji Odzieżowej Adam Malentowicz - 2017-10-04 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłkow
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Skarbimierz-Osiedle (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2018-03-09 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Jarosław (podkarpackie)
Zapewnienie ciągłej dostawy ciepła,ciepłej wody i pary na potrzeby Zakładu
Zakład Opiekuńczo-Leczniczy - 2018-02-22 - Przemyśl (podkarpackie)
zgodnie z umową
USŁUGI GASTRONOMICZNO-ROZRYWKOWE LECH - ŁYSIAK L. - 2017-09-27 - Strzałkowo (wielkopolskie)
obróbka zimna i ciepła produktów żywnościowych, przygotowywanie potraw na podstawie receptur, przygotowanie do wyserowania na salę, utrzymanie w czystości zastawy kuchennej i stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-10-25 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-09-27 - Jordanów (małopolskie)