KUCHARZ K/M (KUCHNIA SERBSKA I TURECKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA SERBSKA I TURECKA)
Wynagrodzenie: od 2聽300 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-06-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: praca w godz. 7-21
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M (KUCHNIA SERBSKA I TURECKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽300 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 08.07.2016
Data zako艅czenia pracy: 08.07.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 3)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie podstawowe; umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw serbskich i tureckich; do艣wiadczenie zawodowe: minimum 3 lata w kuchni serbskiej i tureckiej. Obowi膮zki: opracowywanie receptur da艅 kuchni serbskiej i tureckiej oraz przygotowywanie ich w oparciu o te receptury.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 24.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Wykszta艂cenie 艣rednie handlowe; ksi膮偶eczka sanepidowska; obs艂uga klienta, dba艂o艣膰 o ekspozycj臋, kontrola termin贸w produkt贸w; umowa zlecenie; miejsce pracy Gliwice ul. Lipowa;
"GRUPPO TRADE SERVICE-POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" - 2017-04-12 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca w kuchni przy przyrz膮dzaniu da艅 obiadowych, utrzymywanie porz膮dku na kuchni.
RESET ALKOHOLE BOGUS艁AW NAPORA - 2016-06-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Witkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, zadania powierzone przez prze艂o偶onego
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno-Handlowe i Us艂ugTurystyczne R贸偶a Wiatr贸w R. Kr贸l - 2016-03-24 - S艂awno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw z karty da艅. Praca w restauracji Sobie Pan.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Violetta Muszy艅ska - 2018-04-09 - Zamo艣膰 (lubelskie)
-samodzielne prowadzenie kuchni oferuj膮cej posi艂ki bufetowe,-zarz膮dzanie 10 osobowym zespo艂em,-nadz贸r nad gospodark膮 magazynow膮, optymalizacja koszt贸w, maksymalizacja przychod贸w.
EVER GRUPA Sp. Z o. o. - 2016-06-09 - Gda艅sk (pomorskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw. Sporz膮dzanie jad艂ospis贸w dziennych z uwzgl臋dnieniem zalece艅 lekarskich. Przygotowywanie posi艂k贸w o mo偶liwie najwy偶szej jako艣ci oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjent贸w. Utrzymanie czysto艣ci przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zada艅. Obowi膮zek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - 艁omna (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 z kuchni polskiej, dbanie o 艂ad i porz膮dek nastanowisku pracy
"SOLEY-ARECA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭" SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-01-04 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Samodzielne zarz膮dzanie pozycj膮 w kuchni, przygotowywanie da艅 kuchni mi臋dzynarodowej typowych dla danego kraju, odpowiedzialno艣膰 za sprawne funkcjonowanie kuchni, praca w zgodzie z przepisami higieny i standardami jako艣ci. Wdra偶anie do pracy praktykant贸w i nowych pracownik贸w.
kontakt przez OHP - 2018-05-10 - Niemcy (Niemcy)
Praca w systemie 12 - godzinnym, praca przy woku, przygotowywanie wszystkich da艅 tajskich oferowanych w restauracji, sk艂adanie zam贸wie艅, tworzenie menu, mo偶liwe delegacje od 1 tygodnia do 6 m-cy (w ramach pe艂nego oddelegowania do Poznania lub Koszalina). Umowa na czas okre艣lony, praca na dwie zmiany w godz. 9:00-21:00 (dwa dni pracy, dwa dni wolnego). Praca pl. Grunwaldzki Wroc艂aw.
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesi膮ce, nast臋pnie na czas nieokre艣lony; godziny pracy: 06.00- 14.00, 14.00- 22.00
Hotel Jantar 膯wigo艅 i Wsp贸lnicy Sp贸艂ka Jawna - 2018-03-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posu艂k贸w kuchnii indyjskiej, pakista艅skiej, arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cym menu i zam贸wieniami go艣ci, opracowywanie menu restauracji oraz imporez specjalnych, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 pomieszcze艅 kuchni, sprz臋t贸w, naczy艅 kuchennych, stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋dze HACCP, zam贸wienia i odbi贸r towarow 偶ywno艣ciowych oraz napoi
BAJDARKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-02-15 - Sura偶 (podlaskie)
prace kucharskie
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe 艁ukasz Wita - 2015-11-30 - Rakoniewice (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sos贸w.
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
DO UZGODNIENIA
PIZZERIA ''PALERMO" Seweryn K艂o艣 - 2015-11-26 - Pogwizd贸w (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posik贸w w restauracji.
KONOPIELKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-23 - Zblewo (pomorskie)
OBS艁UGA KASY FISKALNEJ, OG脫LNE OBOWI膭ZKI WYNIKAJ膭CE Z CHARAKTERU PRACY,
FORS SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-07-06 - Lubraniec (kujawsko-pomorskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
GOTOWANIE WG. MENU KUCNI HINDUSKIEJ, STOSOWANIE PRZYPRAW I TECHNIK WG. METODY I TRADYCJI STOSOWANEJ W INDIACH, OBS艁UGA PIEC脫W, WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA WG MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE 2 LATA, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ANGIELKSIEGO, NIEMIECKIEGO W STOPNIU DOBRYM
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SP脫艁KA JAWNA - 2016-10-03 - Tczew (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - 呕nin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw dla restauracji i baru, wsp贸艂praca przy tworzeniu menu, przestrzeganie przepis贸w HACCP, pozyskiwanie surowc贸w i dostawc贸w zgodnie z filozofi膮 obiektu i restauracji, kontrola i nadz贸r nad kosztami, dba艂o艣膰 o stany magazynowe oraz ich inwentaryzacja, dbanie o higien臋 i estetyk臋 kuchni, restauracji, serwowanych da艅.
Folwark 艁臋kuk, Przy艂uccy SJ - 2017-03-27 - 艁臋kuk Ma艂y (warmi艅sko-mazurskie)
praca biurowa, wprowadzanie dokument贸w do program贸w ksi臋gowych, znajomo艣膰 programu ,,Symfonia"
Us艂ugi Administrowania oraz Dzia艂alno艣膰 Wspomagaj膮ca - 2017-02-22 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni gruzi艅skiej i wsp贸艂praca z szefem kuchni
Us艂ugi Gastronomiczne i Hotelowe Jolanta Hantszel - 2015-12-28 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 z karty menu,dba艂o艣膰 o powierzone produkty ,samodzielne tworzenie da艅 kuchni polskiej
Willa Monika SPA - 2017-09-11 - Na艂臋cz贸w (lubelskie)