KUCHARZ Nowy Dw贸r Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sos贸w.
Data publikacji: 2017-01-20
Lokalizacja: Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Nowy Dw贸r Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, tj. kulfi, samosy, dolma, sarma itp. Przygotowywanie sos贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: nowodworski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 31.03.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 przygotowywania da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Julisza S艂owackiego 6, 05-100 Nowy Dw贸r Mazowiecki, powiat: nowodworski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: nowodworski
Gmina pracodawcy: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Nowy Dw贸r Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Julisza S艂owackiego
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: Ruchome plac贸wki gastronomiczne
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Nowym Dworze Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.01.2017
Oferta pracy wa偶na do: 19.02.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 20.01.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 20.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸wpraca w godz. 8-16
MAT-SMAK MATEUSZ ADAMSKI - 2019-07-19 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w,kontakt z go艣膰mi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obs艂ug臋 go艣ci z ukrainy i rosji wymagana znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego i rosyjskiego, wymagane do艣wiadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 z艂kontakt: Ober偶a STARA WINNICA Ko艂aczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsi臋biorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Ko艂aczkowo (kujawsko-pomorskie)
- obs艂uga maszyn: melafex firmy Hendi, grill gazowy Adessa, Thermomix, blender Kitchen Aid, blender planetarny firmy Hamilton, piec konwekcyjny- obr贸bka ciep艂ych mi臋s- przygotowywanie mi臋s do produkcji i luzowanie drobiu- marynowanie mi臋s, produkcja sos贸wGodziny pracy: 6-14, 14-22.
kontakt przez PUP - 2019-09-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw. Praca w godz. 12.00-24.00, w weekendy do 01.00.
K&M INVEST s.c. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2016-10-12 - Siedlce (mazowieckie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe, mo偶liwo艣膰 przyuczenia do zawodu w trakcie zatrudnienia; zakres obowi膮zk贸w: produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych; jedna zmiana od 22:00-6:00; miejsce pracy: Gliwice
"SPO艁EM" POWSZECHNA SP脫艁DZIELNIA SPO呕YWC脫W W GLIWICACH - 2016-08-26 - Gliwice (艣l膮skie)
Praca w kuchni hotelowej polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 dla klient贸w indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2017-02-27 - Wronki (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w np. pierogi, sa艂atki, galareta, mi臋sa;Praca czwartku do poniedzia艂ku w przedziale 14:00-22:00;100 h pracy miesi臋cznie; Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
- przygotowanie potraw kuchni wschodniej wg oryginalnych receptur- dob贸r odpowiednich sk艂adnik贸wPraca od godz. 10:00Miejsce wykonywania pracy: Restauracja The Mexican, 艁贸d藕, ul. Ogrodowa 19A
kontakt przez PUP - 2018-12-13 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, praca w grupie wymagaj膮ca zami艂owania do 艂adu i porz膮dku, charakter pracy wymaga odporno艣ci na wysokie temperatury,k praca w pozycji stoj膮cejGodzina zako艅czenia pracy: 22:00Wymiar czasu pracy oko艂o 100 godzin w miesi膮cuumowa zlecenie 21.01.2019 - 20.01.2022
SOLOMONS OF LONDON SP. Z O.O. - 2019-01-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca na stanowisku kucharz
Pracownia Geodezyjna Rafa艂 Buzun - 2015-12-15 - August贸w (podlaskie)
samodzielne gotowanie
kontakt przez PUP - 2019-09-05 - Krak贸w (ma艂opolskie)
kucharz
SHERATON Pozna艅 Hotel "CENTRUM OBS艁UGI BIZNESU" Sp. z o.o. - 2016-09-30 - Pozna艅 (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Radom (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
pomoc i przygotowywanie posi艂k贸w, sprz膮tanie
PIADINERIA IL PARCO Izabela Sobolewska - 2017-03-17 - S艂awa (lubuskie)
zakres obowi膮zk贸w zwi膮zanych z wykonywaniem pracy na stanowisku kucharza.
ZAJAZD "POD WIERZB膭" BOGUS艁AW MAKAREWICZ - 2019-01-30 - 艢widnica (dolno艣l膮skie)
Monta偶 cz臋艣ci do przemys艂u motoryzacyjnego, praca manualna, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅.
FLEXHR DORADZTWO PERSONALNE AGENCJA ZATRUDNIENIA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 (KRAJOWY REJESTR AGENCJI ZATRUDNIE - 2019-07-10 - Pikutkowo (kujawsko-pomorskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrz膮dzanie da艅 wg. receptur, wydawanie da艅
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-02-12 - Wi臋kszyce (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, SPRZ膭TANIE, OBS艁UGA KLIENTA, SAMODZIELNA PRACA;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 GOTOWANIA, SPRZ膭TANIA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOBRA ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ1/2 ETATU, STAWKA ZA GODZIN臉 13,70 ZL
kontakt przez PUP - 2018-05-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
AGODNIE Z PROGRAMEM STA呕U
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Opoczno (艂贸dzkie)
wed艂ug stanowiska
Restauracja Bocianie Gniazdo Jacek Mroczy艅ski Mi臋dzych贸d - 2017-02-01 - Mi臋dzych贸d (wielkopolskie)
wykonywanie prac magazynowych
UNITRAILER SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-02-21 - 艢widnik (lubelskie)
Sporz膮dzanie potraw w punkcie gastronomicznym w tym:fast food, kurczaki z ro偶na, gyros, hot-dog,sa艂atki,zapiekanki itp.potrawy z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 gastronomicznych w tym ro偶na gazowego, opiekaczy do gyrosa, opiekaczy do bu艂ek, frytownicy.Porz膮dkowanie pomieszcze艅 po zako艅czeniu pracy, sporz膮dzanie zam贸wie艅, obs艂uga kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-12-22 - Nowa S贸l (lubuskie)
przygotowywanie da艅 kuchni polskiej, punkt ma艂ej gastronomii
MALS Aleksandra Wojdy艂o - 2017-02-27 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Pozostali pracownicy obs艂ugi biurowej- sta偶 POWER V
kontakt przez PUP - 2019-07-16 - Psary Polskie (wielkopolskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posi艂k贸w. Organizacja i nadz贸r nad prac膮 kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jad艂ospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony (6 miesi臋cy). Docelowo umowa na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe lub 艣rednie kierunkowe. Minimum 2 lata do艣wiadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskaza艅 zdrowotynych. Ksi膮偶eczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzaj膮ce poziom wykszta艂cenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-10-31 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Borsk (pomorskie)
prace przy produkcji posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Szamotu艂y (wielkopolskie)