KUCHARZ Poznań oferta pracy SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: kucharz
Data publikacji: 2016-09-30
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 3/9, 60-809 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: negocjacje handlowe
Nazwa pracodawcy:
SHERATON Poznań Hotel "CENTRUM OBSŁUGI BIZNESU" Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 3/9/9, 60-809 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: zgłoszenia osobiste, telefoniczne
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 3/9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 30.09.2016
Oferta pracy ważna do: 30.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 30.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
prowadzenie samochodu osobowego typu TAXI
Firma Przewozowa "Tarnowscy" Norbert Tarnowski - 2016-06-03 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, przygotowywanie, wykańczanie i podawanie dań
ZAV- Internationaler Personalservice Sachsen-Anhalt-Thüringen - 2015-08-18 - Niemcy (Niemcy)
praca w kuchni , gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Wieruszów (łódzkie)
Kucharz w stołówce w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Szemudzie. Umowa na czas określony od 01.02.2017 (możliwość wcześniejszego zatrudnienia), z możliwością przedłużenia na czas nieokreślony.
Zespół Szkolno-Przedszkolny w Szemudzie - 2017-10-13 - Szemud (pomorskie)
Przyrządzanie potraw wietnamskiej, tajskiej, chińskiej. Zamówienie przypraw i towarów orientalnych potrzebnych do potraw.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe BIM Sp. z o.o. - 2018-03-26 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, deserów, napojów odpowiednich dla kuchni bałkańskiej, pobieranie surowców i półproduktów, porcjowanie, wykończanie i dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
- PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW DLA GOŚCI HOTELOWYCH ORAZGOŚCI RESTAURACJI. PRACA W GODZINACH 11-21
MOSZNA ZAMEK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-23 - Moszna (opolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej( sharma, kebab i inne). Odczytywanie oryginalnych receptur i produktów
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Łask (łódzkie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy, samodzielność, dokładność, umiejętność pracy w zespole, podzielność uwagi.
FIRMA WIELOBRANŻOWA PROMUS - 2018-06-06 - Ulanów (podkarpackie)
Sprządzanie potraw kuchni regionalnej, ormiańskiej, gruzińskiej lub tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLACÓWKACH GASTRONOMICZNYCH
SPÓŁKA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANISŁAW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-09-22 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie produktów zgodnie z zobowiązującymi w firmie standardami. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
AmRest Sp. z o.o. - 2017-03-24 - Płock (mazowieckie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Jarnołtówek (opolskie)
Kierowca kat.C+E
Firma Transportowo-Handlowa Stanisław Bojdo - 2016-06-16 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie dań kuchni tajskiej. Miejsce pracy: Wrocław ( lokale należące do firmy Amalfi Sp. Cywilna)Kontakt kandydatów z pracodawcą: telefonicznyOferta znajduje się w sali: G
AMALFI S.C. - 2016-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur (kuchnia polska, regionalna)
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2016-04-08 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6:00-14:00, 14:00-22:00. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Wrocławska Akademia Kulinarna Sp. z o.o. Sp. k. we Wrocławiu.
Wrocławska Akademia Kulinarna Sp z o.o. Sp. komandytowa - 2017-01-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
BIAVITA POLSKA Sp. z o.o./Sanatorium Budowlani - 2016-03-16 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań kuchni tureckiej, przyjmowanie towaru od dostawców tureckich, znajomość języka podyktowana jest tym, iż dostawcami są hurtownie tureckie w ktorych pracownicy posługują się jezykiem tureckim i aby prawidłowo przyjmować i rozliczać towar należy prawidłowo komunikować się w ich języku.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE MUAMMER TEZ - 2016-07-19 - Sulechów (lubuskie)
Prace kucharza
ROSGARD Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Puck (pomorskie)
przygotowywanie potraw, tworzenie menu
AM Food Group s.c. Adam Cieślewicz & Marek Piekarski - 2016-10-20 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, możliwość przyuczenia
Janina Braun - 2017-10-18 - Biała (opolskie)
przygotowywanie potraw, obróbka produktów
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2018-01-03 - Bądzów (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Skoki (wielkopolskie)
Gotowanie i przygotowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)