KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
Data publikacji: 2017-12-14
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE,UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TURECKIEJ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.12.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TURECKIEJ
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2017
Oferta pracy wa偶na do: 13.01.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.12.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga go艣ci indywidualnych i konferencyjnych, grupowych, zapewnienie w艂a艣ciwej jako艣ci, gramatury, estetyki potraw wydawanych go艣ciom
BMC HOTELS Sp. z o.o. - 2016-07-20 - Boszkowo (wielkopolskie)
Przygotowanie posi艂k贸w. Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, dekorowanie potraw, utrzymywanie na bierz膮co cvzysto艣ci na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykszta艂cenie 艣rednie ,umiej臋tno艣膰 obs艂ugi sprz臋tu gastronomicznego do艣wiadczenie zawodowe 1 rok.KONTAKT Z PRACODAWC膭; 515 152 351
WYCZAWSKI W艁ADYS艁AW - FIRMA HANDLOWO - US艁UGOWA "HETMAN" - 2018-03-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem. Wymagane wykszta艂cenie zawodowe, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe. wynagrodzenie miesi臋czne brutto 3000z艂.
Gospodarstwo Rybackie MIKO艁AJKI Sp. z o.o. - 2017-03-21 - Miko艂ajki (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2017-06-27 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywyanie posilk贸w
kontakt przez PUP - 2015-08-31 - Uj艣cie (lubelskie)
Praca na kuchni, obs艂uga konsument贸w. Zatrudnienie od lipca, praca na dwie zmiany od 7.00 - 15.00 oraz od 14.00 - 22.00, r贸wnie偶 w dni wolne. Miejsce pracy Jeziorki.
ZAJAZD FLANKA REGINA STEPNOWSKA - 2018-06-27 - Jeziorki (wielkopolskie)
Praca w kuchni jako kucharz-instruktor pracy os贸b niepe艂nosprawnych. Przygotowywanie posi艂k贸w obiadowych i da艅 cateringowych, pieczenie ciast. Praca jednozmianowa w godz.: 7:00-15:00 lub 8:00-16:00. Data rozpocz臋cia zatrudnienia: stycze艅-luty 2016 r. Kontakt z pracodawc膮: telefoniczny w celu um贸wienia si臋 na rozmow臋 kwalifikacyjn膮 - tel.: 71 354 64 25.
Wroc艂awski Zak艂ad Aktywno艣ci Zawodowej - 2015-11-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w charakterze kucharza. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.Wysoko艣膰 proponowanego wynagrodzenia do uzgodnienia z pracodawc膮
d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w z zakresu kuchni chinskiej
S & L Sp. z o.o. - 2016-03-15 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W DO GOTOWANIA, SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, PLANOWANIE JAD艁OSPIS脫W DEKADOWYCH, DEKOROWANIE DA艃, UTRZYMYWANIE CZYSTO艢CI W PIONIE 呕YWIENIAWYKSZTA艁CENIE: ZAWODOWE GASTRONOWMICZNE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNNI POLSKIEJ, HACCP, MINIMUM 2 LATA DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIEKONTAKT TELEFONICZNY LUB CV NA ADRES E-MAIL:BIURO (at) LIWENA.SZCZECIN.PL
PRZEDSZKOLE NIEPUBLICZNE LIWENA - 2017-02-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej, chan dal, birmani, kurczak tandoori, pilaf, burfi, przygotowywanie sos贸w, napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Staranne i higieniczne przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w , utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅.
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-10-19 - St臋偶yca (pomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 8-16, 12-19 w Grzybowie, r贸wnie偶 w weekendy. Praca na umow臋 zlecenie do 31.08.2016r. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
JAD艁ODAJNIA Anastazja K臋dziora - 2016-05-24 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie potraw
Janosik Bar Restauracyjny Wycisk Dariusz - 2016-09-22 - Bytom (艣l膮skie)
wyksz. 艣rednie zawodowe, osoba zarejestrowana w PUP do 30 r/偶
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - G贸rzno (wielkopolskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Jawor (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni, pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni ukrai艅skiej,dora藕na pomoc kucharzom, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem przy wykorzystaniu aparatury ch艂odniczej, utrzymanie czysto艣ci naczy艅, narz臋dzi oraz sprz臋tu u偶ywanego w kuchni, utrzymanie czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, zmywanie naczy艅, wykonywanie polece艅 pracodawcy.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "G脫RSKI" S艁AWOMIR G脫RSKI - 2017-05-31 - Proszenie (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2015-12-11 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅 i pomieszcze艅 kuchennych, przestrzeganie przepis贸w BHP i PPO呕
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - 呕uromin (mazowieckie)
gotowanie (kuchnia polska); wydawanie posi艂k贸w;
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Zawid贸w (dolno艣l膮skie)
Tworzenie nowych projekt贸w oraz modyfikacje ju偶 istniej膮cych, opracowywanie dokumentacji technicznej i technologicznej nowych wyrob贸w, dokonywanie oblicze艅 wytrzyma艂o艣ciowych i sprawdzaj膮cych, wsp贸艂praca z kooperantami. Umowa o prac臋 na okres pr贸bny - 3 miesi膮ce.
PELLASX SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-06-02 - Pi艂a (wielkopolskie)
szlifowanie no偶yczek na szlifierce ta艣mowej, matowanie no偶yczek przy u偶yciu mat贸wki AAG (matowanie szczotkowe), matowanie strumieniowe - 艣cieranie no偶yczek, szlifowanie wkr臋t贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej w oparciu o oryginalne receptury.
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy, wykonywanie makaron贸w i past z sosem. Umowa o prac臋 na okres 15 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Pabianice (艂贸dzkie)
przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, ciast i deser贸w, dba艂o艣膰 o estetyk臋 otoczenia i wysoki standard przyrz膮dzanych potraw
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe August贸w - 2017-04-03 - August贸w (podlaskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw na zimno i na gor膮co; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy; praca na jedn膮 zmian臋 (10.00-22.00) zgodnie z grafikiem, r贸wnowa偶ny czas pracy- praca tak偶e w niedziele i 艣wi臋ta; I umowa na czas pr贸bny, nast臋pnie na czas nieokre艣lony;
KLG KAMILA LECH-GAJDA - 2018-02-10 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury z Karczmy poprzez obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w i p贸艂produkt贸w z wykorzystaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 dost臋pnych w kuchni Karczmy rutynowo u偶ywanych w gastronomii; porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw dla konsumenta; przechowywanie 偶ywno艣ci; bie偶膮ce i okresoweutrzymanie czysto艣ci stanowiska pracy, urz膮dze艅 i sprz臋t贸w, pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza kuchennego; dba艂o艣膰 o stan magazynowy Karczmy; wykonywanie koniecznych zada艅 bie偶膮cych zlecanych przez p[racodawc臋
PHU BARTEK Danuta Pie艂ud藕 - 2017-02-21 - Tomaszkowo (warmi艅sko-mazurskie)