KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 1聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-09-01
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: 1/2 etatu
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 13.09.2016
Data zako艅czenia pracy: 12.09.2017
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 06.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w, omawianie menu, organizacja ma艂ych i du偶ych imprez
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kozieg艂owy (wielkopolskie)
gotowanie i przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelowych
"LEDER" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-08-22 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, opracowywanie karty da艅, ozdabianie potraw, dobieranie gramatur sk艂adnik贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/g zakresu czyno艣ci
AUTO-BAR Us艂ugi Gastronomiczne Miros艂awa Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
w/g stanowiska
Hotel "T臋czowy M艂yn" w Kielcach Sp. z o. o. - 2016-07-28 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
1.Zapoznanie si臋 z prac膮 w pizzerii2.Pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami i przyrz膮dami kuchennymi3.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw4.Pobieranie surowc贸w i produkt贸w do produkcji kulinarnych5.Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna)6.Wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych7.Stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - St臋偶yca (pomorskie)
1. przestrzeganie zasad BHP polegaj膮ce na stosowaniu 艣rodk贸w ochronnych (r臋kawice, fartuchy, buty). 2. utrzymanie nale偶ytego porz膮dku na stanowisku pracy. 3. dba艂o艣膰 o nale偶yty stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza kuchennego
JEDNOSTKA WOJSKOWA - 2017-03-06 - Powidz (wielkopolskie)
gotowanie potraw wegetaria艅skich
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywyanie da艅 z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deser贸w).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸wb w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: oko艂o 170 h w miesi膮cu;Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w i napoj贸w
66-300 Aleksandra Ko艂odziejczak-G贸rzna - 2017-06-20 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
Przygotowanie potraw kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Trzciel (lubuskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
RESTAURACJA I PUB NIAGARA LESZEK BIEDNY - 2016-06-20 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni arabskiej, tureckiej, hinduskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w typowych dla tej kuchni
kontakt przez PUP - 2018-08-09 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga 艂adowarki.
Zak艂ad Produkcji Materia艂贸w Budowlanych ZPCh Kazimierz Ginter - 2016-07-07 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
34 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-01-16 - Przemy艣l (podkarpackie)
Zgodny
VEKTOR99 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Michale (kujawsko-pomorskie)
aktualne kwalifikacje
Przedsi臋biorstwo Budownictwa In偶ynieryjnego "BUDIN呕" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-03-20 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
praca na stanowiku kucharza/pomocy kuchennej w Pizzerii Target
F.H.U. WIT Wies艂awa Skorupka - 2016-09-28 - Pszczyna (艣l膮skie)
Praca w kuchni. Wydawanie obiad.贸w, zup, utrzymanie porz膮dku w zak艂adzie.
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Praca w charakterze kucharza
STAR脫WKA Teresa Kowalska - 2016-07-28 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw, wyrob贸w cukierniczych
PPHU MANHATAN El偶bieta K膮dziela - 2018-04-27 - Zygry (艂贸dzkie)
- szkolenie BHP i ppo偶.- zapoznanie z Regulaminem Pracy, Organizacyjnym, - obs艂uga urz膮dze艅 biurowych- zapoznanie si臋 z regulacjami dot. produkt贸w oszcz臋dno艣ciowych banku- zak艂adanie i prowadzenie kont bankowych, lokat, wydawanie kart p艂atniczych, przygotowywanie i wydawanie wyci膮g贸w bankowych- kontrola merytoryczna i rachunkowa dokument贸w kasowych, przyjmowanie dokument贸w do rozlicze艅
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Ko偶uch贸w (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowe "As" Adam Kopyra - 2017-07-18 - Oborniki 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, da艅dostosowanych do indywidualnych wymaga艅 klint贸w, w艂a艣ciwe stosowanie produkt贸w spo偶ywczych, serwowanie desrer贸w napoj贸w i dodatk贸w
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Serokomla (lubelskie)
Pracodawca poszukuje kucharza ze specjalno艣ci膮 w kuchni hiszpa艅skiej i meksyka艅skiej.
Beshiri Gastro GmbH Gastst盲tte Chez Leon - 2017-06-09 - Niemcy (Niemcy)
Zgodny
KRYSTIAN GRUSZCZY艃SKI KMJ SIMPLE - 2016-04-28 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
zorganizowanie pracy w kuchni, odpowiedzialno艣膰 za przygotowanie potraw w kuchni orientalnej wed艂ug przepis贸w na potrawy w j臋zyku wietnamskim
kontakt przez PUP - 2016-12-28 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)