KUCHARZ Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽295 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸wb w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: oko艂o 170 h w miesi膮cu;Sala G
Data publikacji: 2016-12-27
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Samodzielena praca ma kuchni.Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, smazone, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸wb w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek.Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Ruska 61;Wymiar czasu pracy: oko艂o 170 h w miesi膮cu;Sala G
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽295 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Oko艂o 170 godzin pracy w miesi膮cu
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽295 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 20.01.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: wy偶sze (w tym licencjat)
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_1:
ukrai艅ski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_2:
angielski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_3:
niemiecki, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wykszta艂cenie: zawodowe- minimum lub 艣rednie, wy偶sze-ka偶de;Sta偶 pracy: powy偶ej 2 lat w gastronomii;Umiej臋tno艣ci:-znajomo艣膰 j臋zyka niemieckiego lub angielskeigo w stopniu podstawowym;-znajomo艣膰 j. ukrai艅skiego lub j. rosyjskiego (w celu komunikowania si臋 z peronelem kuchni sk艂adaj膮cych si臋 z obywatelami rosyjsko lub ukrai艅skoj臋zcznych);-znajomo艣膰 tradycyjnej kuchni kresowej i gruzi艅skiej, w艂oskiej i 艣r贸dziemnomorskiej;Inne: obs艂uga komputera, samodzielno艣膰 na stanowisku kucharza, wysoka higiena pracy, ksi膮偶eczka sanitarna (mo偶e by膰 nieaktualna).
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: RP.II.411-153/08
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 19.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw azjatyckich i wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-01-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Jawor (dolno艣l膮skie)
,
kontakt przez PUP - 2014-04-09 - 艁askarzew (mazowieckie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTO艢CIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIA艁EK-PI膭TEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I 呕艁OBKU W PRZEC艁AWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELI艃SKA - 2018-08-01 - Przec艂aw (zachodniopomorskie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - L臋bork (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni wietnamsko- chi艅skiej i orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - 艁om偶a (podlaskie)
samodzielne przygotowywanie pizzy, innych da艅
Pub Pi艂karski Pizzeria NIL Jaros艂aw Otr臋ba - 2016-08-08 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przyjmowanie i podawanie posi艂k贸w.Znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej ,rosyjskiej i mo艂dawskiej
"ARATEUSZ" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-13 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potrwa dla klient贸w zgodnie z przyj臋tymi przepisami kulinarnymi
kontakt przez PUP - 2016-06-06 - Jaworzno (艣l膮skie)
Praca i organizacja w kuchni
kontakt przez PUP - 2018-05-17 - Malbork (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw i da艅 dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-03-04 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie da艅 obiadowych, pizzy, dbanie o prz膮dek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Jawor (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW INDYJSKICH
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2017-08-21 - D臋bica (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w Ko艂obrzegu, zmianowa w godzinach 6-18, 10-22 w soboty, niedziele i 艣wi臋ta.
"DIVA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-10-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Sta偶 dla os贸b do 30 roku 偶ycia.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w kuchni, obs艂uga klienta. Wymagane do艣wiadczenie 3 lata, znajomo艣膰 bran偶y gastronomicznej i handlu. Znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Zamo艣膰 (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
Niepubliczne Przedszkole im. "Na S艂onecznej G贸rce" Sztum - 2019-10-03 - Sztum (pomorskie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Zielona G贸ra (lubuskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarnyh
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ W POZNANIU - 2019-07-02 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA VIOL-MAR MAREK HYB艢 - 2016-05-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Kucharz
BFG INVEST SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO AKCYJNA - 2015-12-09 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w.
Wojew贸dzki O艣rodek Lecznictwa Odwykowego i Z-ad Opiek.-Leczniczy - 2017-02-01 - Gorzyce (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie potraw, porcjowanie i wydawanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Drogomy艣l (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godzinach 12:00-16:00
Towarzystwo Przyjaci贸艂 Dzieci-Oddzia艂 Miejski w Mielcu - 2018-03-19 - Mielec (podkarpackie)
praca w kuchni
Gaja Market Sklep Wielobran偶owy, Artur Ga艂膮zka - 2016-04-14 - 艁eba (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - S臋p贸lno Kraje艅skie (kujawsko-pomorskie)
sta偶 - zapoznanie si臋 zregulaminem pracy, przepisami bhp, p.po偶, zapoznanie si臋 z organizacj膮 pracy, wyposa偶eniem technicznym zak艂adu i asortymentemoferowanych produkt贸w i us艂ug kulinarnych, zapoznanie si臋 z obowi膮zuj膮c膮 dokumentacj膮 rozliczeniami z pobranego towaru i wyrob贸w gotowych, zapoznanie w艂a艣ciwej organizacji zaopatrzenia towarowego oraz sposob贸w przechowywania magazynowania, zamra偶ania i rozmra偶ania towar贸w i produkt贸w, produkcja da艅 gor膮cych, zup, wywar贸w, sos贸w, zapoznanie si臋 z w艂a艣ciw膮 obr贸bk膮 mi臋s w tym: wieprzowiny, wo艂owiny drobiu, dziczyzny oraz sposobami obr贸bki termicznej warzyw i owoc贸w, produkcja da艅 garma偶eryjnych i r贸偶nych potraw dietetycznych i jarskich, produkcja wyrob贸w cukierniczych, ciast i deser贸w, samodzielna praca na stanowisku kucharz azmianowego: sporz膮dzanie karty menu, opracowywanie jad艂ospisu imprezy okoliczno艣ciowej wed艂ug zam贸wienia, zaplanowanie towarowe, asortymentowe, ilo艣ciowe imprezy okoliczno艣ciowej zgodnie z jad艂ospisem, nadz贸r nad jako艣ci膮 i ilo艣ci膮 produkcji, opracowywanie w艂asnego przepisu kulinarnego, w艂a艣ciwa organizacja pracy na zmywalni naczy艅 kuchennych i sto艂owych, utrzymanie w艂a艣ciwegostanu sanitarnego pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza magazynowego, sta艂y nadz贸r nad higien膮 osobist膮 i odzie偶膮 robocz膮, Praca zmianowa: nocna,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do cel贸w sanitarno epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Przygodzice (wielkopolskie)