KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKO- CHIŃSKIEJ (ORIENTALNEJ) Łomża oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKO- CHIŃSKIEJ (ORIENTALNEJ)
Wynagrodzenie: od 1 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej.
Data publikacji: 2018-03-14
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI WIETNAMSKO- CHIŃSKIEJ (ORIENTALNEJ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Data zakończenia pracy: 02.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana: umiejętność przygotowania dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej (tj. kaczka po chińsku, wołowina po tajlandzku, sajgonki, filet po tajsku); umiejętność komponowania/dopasowywania przypraw kuchni orientalnej do serwowanych potraw.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Nowogrodzka 1, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -; skierowanie z PUP (kontakt do doradcy klienta)
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Nowogrodzka
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2018
Oferta pracy ważna do: 04.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Transport artykułów spożywczych
Zakład Handlowo-Usługowy "DAREX" Wizowski Dariusz - 2016-11-02 - Radomsko (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni bengalskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Bytom (śląskie)
Wykonywanie robót ziemnych, załadunek, wykopy, robienie nasypów.Wykonywanie wykopów pod przyłącza wodociągowe i kanalizacyjne, wymiana płynów eksploatacyjnych, oraz usuwanie drobnych usterek w koparko-ładowarce VOVO BL 71.
Inter Com Małgorzata Habura- Krembuszewska - 2017-11-29 - Nowa Sól (lubuskie)
KLEJENIE PIEROGÓW
PHU "BARTOLINI" s.c. Katarzyna Lipińska, Mirosław Lipiński - 2017-02-07 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Wykonywanie czynności związanych z przygotowaniem lekó receptutowych. Wydanie leków gotowych oraz artykułow sanitarnych oddziałom szpitalnym. Uzupełnienie zasobów leków w magazynach i przy stole ekspedycyjnym. Uzupełnianie zapasów leków w magazynach i przy stole ekspedycyjnym. Udział w rozpakowywaniu, metkowaniu i rozmieszczaniu towaru. Pomoc w wykonaniu wybranych leków receprturowych. Codzienna wycena zrealizowanych zamówień. udział w spisach inwentaryzacyjnych.
Kociewskie Centrum Zdrowia Sp. z o.o. - 2016-03-04 - Starogard Gdański (pomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
Realizacja dostawy wody i innych produktów do obsługiwanych klientów;Instalacja oraz konserwacja urządzeń dozujacych wodę;Bezpośredni kontakt i utrzymanie relacji z klientami;Obsługa kasy fiskalnej.Miejsce pracy: Tyniec MałyKontakt kandydatów z pracodawcą: a.dlugosz (at) leasingteam.plOferta znajduje się w sali: F
LEASINGTEAM Sp. z o.o. - 2016-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie potraw włoskich i polskich według receptur praca w restaracji polsko-włoskiej.Miejsce pracy: Czekoladowa Bielany Wrocławskie Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług, zachowanie estetyki wydawanych dań, prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu.
kontakt przez OHP - 2016-06-01 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTUALNOŚĆ,PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW,PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-12 - Parczew (lubelskie)
-obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw;-ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, właściwe gospodarownie nimi;-obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);-posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw;-sporządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchi polskiej i innych narodów;-przygotowywanie potraw, napojów oraz deserów na przyjęcia okolicznościowe-utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy;-porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie dań A la carte,
Hampton By Hilton Gdańsk Aiport - 2017-04-03 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań ciepłych i zimnych zgodnie z powierzonymi recepturami. Wydawanie gotowych posiłków. Dbałość o czystość stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Praca zgodna ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
gastronomia/kucharzprzygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Łódź (łódzkie)
Przygotowanie kebabu oraz potraw typu fast food.
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Wadowice (małopolskie)
częste wyjazdy służbowe, reklamowanie i promowanie towarów, utrzymywanie kontaktów z kontrahentami m. in. z Wietnamu, przyjmowanie reklamacji i ogłoszeń
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowanie towarów do sprzedaży . Profesjonalna obsługa klienta.
Zamośćdis Sp. z o.o. - 2016-11-18 - Zamość (lubelskie)
Samodzielne stanowisko kucharza/kucharki
OGRÓD SMAKÓW SUTOWICZ ŁUKASZ - 2018-04-05 - Namysłów (opolskie)
Przygotowywanie potraw, wybór sprzętów do przygotowywania dań, racjonalne zarządzanie składnikami, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
wykształcenie zawodowe,znajomość zawodu,doświadczenie na ww stanowisku
Restauracja Pensjonat" Lido" -Danuta Kowalska - 2017-01-11 - Antonin (wielkopolskie)
•przygotowywanie i wydawanie posiłków regeneracyjnych •przygotowanie i wydawanie pozostałych posiłków•nadzór nad towarem w magazynie, •przyjmowanie towaru zgodnie z zamówieniem,•dbanie o wysoką jakość i termin ważności, •utrzymanie wysokiego standardu przygotowanych posiłków oraz dbałość o ich jakość i wygląd, •dbanie o czystość w kuchni
Prime Food sp. z o.o. - 2016-04-01 - Przechlewo (pomorskie)
czynności wykonywane w sklepie spożywczo-przemysłowym, obsługa kasy fiskalnej
"AGA MARKET" Sp. z o.o. - 2017-07-18 - Sosnowiec (śląskie)
jw.
A & M CORPORATION Adam Zawadka - 2017-09-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami. Dbanie o estetykę i walory smakowe przygotowanych potraw. Dbanie o maksymalne i ekonomiczne wykorzystanie powierzonych produktów. Dbanie o porządek i higienę na stanowiskach pracy. Kontrolowanie jakości używanych produktów, ich świeżości oraz dat przydatności do spożycia.
Hotel Narvil Sp. z o.o. - 2017-04-19 - Serock (mazowieckie)
Prace w kuchni
"MTL" s.c. Poznań - 2017-11-14 - Brzeźno (wielkopolskie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Miechów (małopolskie)