KUCHARZ Parczew oferta pracy JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTUALNOŚĆ,PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW,PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
Data publikacji: 2017-06-12
Lokalizacja: Parczew (lubelskie)
Pracodawca: JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŻABIA 9, 21-200 Parczew, powiat: parczewski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
DBAŁOŚĆ O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY, PUNKTUALNOŚĆ,PILNOWANIE DOSTAW I ŚWIEŻOŚCI PRODUKTÓW,PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Parczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: parczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Parczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.07.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - dobry, w piśmie - podstawowy
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: prawo jazdy kat B
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
Komunikatywność, kreatywność, wysoka kultura osobista
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Dbałość o czystość
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
[Umiejętność 2] : ZNAJOMOŚĆ KUCHNI INDYJSKIEJ I ARABSKIEJ[Umiejętność 1] : UMIEJĘTNOŚĆ NABIJANIA MIĘSA NA PATYK
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
JABIA INTERNATIONAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Parczewie
Adres pracodawcy:
Żurawia 6, 00-503 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak danych.
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Żurawia
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Parczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 03.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace konserwatorskie, porządkowe, sprzątanie
Martin & Mateo S.C. E.Wrbka, M.Wrbka - 2016-11-07 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w kuchni
BIURO USŁUG W "POD ANIOŁEM" - HANNA KATARZYNA ZDROJEWSKA - 2017-08-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW I UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI W LOKALU
WANDA MAJ "MAJAMIX" - 2017-06-09 - Skierniewice (łódzkie)
- przygotowywanie potraw
Pizzeria CIAO CIAO s.c. Maciej Antoszewski, Martyna Rusin - 2018-09-20 - Lębork (pomorskie)
obsługa kasy fiskalnejobsługa klientaprzygotowanie posiłków
Pizzeria "LUNA" Jarosław Ligęza - 2018-07-25 - Miedźno (śląskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
Zajazd Osiniec Michał Szymański - 2016-06-06 - Gniezno (wielkopolskie)
wykształcenie w zawodzie kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-11 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość miejsca pracy.
"ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
praca na dziale produkcji w masarni
MASARNIA SZCZEPAŃSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-22 - Mroczno (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2015-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
-
TOP LINK MIGUEL FARINHA - 2017-10-26 - Gryfice (zachodniopomorskie)
praca na stanowisku
Komad Sp. z o. o. Sp. K. - 2016-09-07 - Kraków (małopolskie)
kucharz
Fornal Andrzej - Usługi Handel i Gastronomia - 2016-05-27 - Sielpia Wielka (świętokrzyskie)
praca w dziale mięsnym, obsługa klientów, praca na sali sprzedaży, wykładanie towaru
"DINO POLSKA" S.A. ul. Ostrowska 122, 63-700 Krotoszyn - 2016-03-17 - Krotoszyn (wielkopolskie)
odśnieżanie dachów płaskich (praca w Toruniu i Bydgoszczy)
Ratke Hanna Zakład Usług Budowlanych MACONDO - 2015-12-11 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Centrum Konferencyjno-Bankietowe MALIBU Sylwester Puchta - 2017-03-22 - Baczki (mazowieckie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w godz. 10-20
Restauracja SZAFRAN Andrzej Adamkiewicz - 2016-06-21 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja ANIS Magdalena Torbus- Flasza - 2018-01-29 - Wałcz (zachodniopomorskie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe MARTINA CATERING Sp. z o.o. - 2016-06-13 - Śnieciska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
F.H.R. "ANTAR" Bogdan Suska (RESTAURACJA NEPOMUCEN) - 2015-11-30 - Gołąb (lubelskie)
Praca w kuchni
Aleksandra Kubiesa A&J - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW, NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Skierniewice (łódzkie)
Gotowanie potrawPrzygotowywanie produktówCatering
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Gonice (wielkopolskie)
UDZIAŁ W PROCESIE PROJEKTOWANIA NADRUKÓW NA ODZIEŻ W RÓŻNEJ TECHNICE, PRZYGOTOWYWANIE DOKUMENTACJI TECHNICZNEJ GRAFIK WYKORZYSTYWANYCH W KOLEKCJACH, KONTROLA ZAPROJEKTOWANYCH WZORÓW POD WZGLĘDEM WIZUALNYM I JAKOŚCIOWYM
LPP S.A. - 2017-07-04 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoii i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń, sporządanie potraw kuchni regionalenj, polskiej i innych narodów oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
ASM GRAND SP. Z.O.O. - 2016-10-13 - Gdańsk (pomorskie)