KUCHARZ Ruda Śląska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
Data publikacji: 2018-02-06
Lokalizacja: Ruda Śląska (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ruda Śląska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Ruda Śląska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, inne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Adres pracodawcy:
Ballestremów 16, 41-700 Ruda Śląska, powiat: m. Ruda Śląska, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Ruda Śląska
Gmina pracodawcy: Ruda Śląska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ruda Śląska
Ulica pracodawcy: Ballestremów
Numer budynku pracodawcy: 16
Profil działalności pracodawcy: Przygotowywanie i podawanie napojów
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rudzie Śląskiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.02.2018
Oferta pracy ważna do: 05.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 06.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 06.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Brak danych
P-R MIXERS SP. Z O.O. - 2018-01-22 - Chojnice (pomorskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień zagranicę
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Dęblin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, zbieranie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań,przekąsek, potraw dostosowanych do róznych okazji
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Lipsko (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci, pomoc w układaniu jadłospisu
Publiczne Przedszkole JARZĘBINKI w Klewkach - 2016-09-23 - Klewki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
Hotel Restauracja Leliwa spólka cywilna Masztalerz, Cach - 2018-06-14 - Przeworsk (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków-możliwość przyuczenia.
Bar Detroit Barbara Mroczkowska - 2016-11-23 - Trzebnica (dolnośląskie)
kierowca kat. Brozwożenie mięsa i wyrobów wędliniarskich-teren woj. podkarpackiegoza pracyjącą sobotę przysługuje dzień wolny w tygodniu
P.P.H.U. "PUBLIMA" Sp.J. - 2018-06-19 - Mielec (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem
BARBECUE Piotr Gancarewicz - 2015-12-11 - Starogard Gdański (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, SAŁATEK, MAKARONÓW
MTM MAGDALENA TAMULSKA, MONIKA TAMULSKA-STRÓŻYK SPÓŁKA CYWILNA - 2018-04-24 - Konin (wielkopolskie)
Przygotowywanie oraz sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, nauka doboru oraz fachowej obsługi sprzętu kuchennego, dekoracja oraz porcjowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
sporządzanie posiłków, przygotowanie dań, sporządzanie listy zakupów brakujących składników, dbanie o porządekpraca na dwie zmainy
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Moszczenica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Czerwiec & Czerwiec SC Club CORNER - 2015-11-30 - Jaworzno (śląskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków z karty dań
J.P. Matras s.c. Młynne 240/3 - 2016-01-05 - Młynne (małopolskie)
kompleksowa obsługa Klienta według standardów firmy
realizacje planu sprzedaży na jak najwyższym poziomie
fachowe doradztwo Klientom w wyborze odpowiedniego sprzętu
dbanie o odpowiednie zatowarowanie salonu
pomoc Klientom w załadunku towaru
Media Expert - 2016-06-13 - Bytom (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Brzeg (opolskie)
Praca na kuchni, przygotwywanie potraw. Praca w ramach umowy zlecenie (godziny pracy 06:14:00, 14:00-22:00). Proponowane wynagrodzenie 13,70 zł na godzinę.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2018-06-29 - Kliczków (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
RESTAURACJA - KAWIARNIA KORMORAN MONIKA BUGSALEWICZ - 2016-04-19 - Sulechów (lubuskie)
jw.
BAR KOLOROWA ANTONI ZARZECKI - 2016-07-29 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowywanie oraz rozwóz potraw do klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Pszów (śląskie)
Prowadzenie zespołu pojazdów powyżej 12 ton, obsługa pojazdu - tankowanie, wykup opłat drogowych, wykonywanie czynności załadunkowych i rozładunkowychMijesce pracy: kraje UE
HUBER - POLSKA Sp.z o.o. - 2016-02-05 - Jaworzno (śląskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-09-27 - Jordanów (małopolskie)
w/g stanowiska
EXPRESS BISTRO S.C - 2018-02-09 - Kielce (świętokrzyskie)
OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA - 2016-03-29 - Brzeźnica (podkarpackie)
wykształcenie średnie marketing, reklama, staż pracy 2-4 lata, biegła znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, prawo jazdy kat. B, reklama towarów polskich na rynku wschodnim, poszukiwanie konkretnych odbiorców usług reklamowych, delegacji na wschód w celu badania rynku,
LEVAS SP.Z O.O. - 2017-04-27 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn kuchennych
Stanisława Simińska-Rechnio Chojna - 2016-08-24 - Chojna (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, przygotowywanie półproduktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
RESTBAR PEPE Maja Sikora - 2016-06-16 - Legnica (dolnośląskie)