KUCHARZ Brzeźnica oferta pracy FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 800 PLN
Zakres obowiązków: OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
Data publikacji: 2016-03-29
Lokalizacja: Brzeźnica (podkarpackie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:DĘBICKA 48, 39-207 Brzeźnica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: OBSŁUGA KUCHNI, PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ITP
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 800 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Brzeźnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dębicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Dębica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA MALIBU Z. I M. NIEDBALEC SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Adres pracodawcy:
DĘBICKA 48, 39-207 Brzeźnica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: dębicki
Gmina pracodawcy: Dębica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Brzeźnica
Ulica pracodawcy: DĘBICKA
Numer budynku pracodawcy: 48
Profil działalności pracodawcy:
SPRZEDAŻ DETALICZNA MIĘSA I WYROBÓW Z MIĘSA PROWADZONA W WYSPECJALIZOWANYCH SKLEPACH
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dębicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 29.03.2016
Data dodania oferty pracy: 29.03.2016
Oferta pracy ważna do: 08.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
PRZEDSZKOLE NR 77 "Akademia Pana Kleksa" - 2017-07-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dań, współpraca z wietnamskimi kontrahentami
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRYŚ - 2016-12-15 - Czechowice-Dziedzice (śląskie)
-
SHERLOCK HOLMES Ewa Sajewicz - 2016-06-21 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-03 - Skarszewy (pomorskie)
PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. ŚCISŁA WSPÓŁPRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZĄDZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTOŚCI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAMÓWIEŃ, CATERINGÓW I PRZYGOTOWYWANIE DAŃ ZGODNIE Z JADŁOSPISEM.WSPÓŁPRACA Z MENADŻEREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DAŃ W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ PRODUKTÓW
FIRMA BARTEK CECYLIA BAŃKOWSKA - 2018-04-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności.Praca na kuchni.QWybór sprzętów do przygotowania dań.Przygotowywanie potraw. Udzielanie informacji gościom na temat składników iuzywanych w potrawach. Praca n aumowę zlecenie 115 godzin w miesiacu pomiędzy 8.oo a 14.oo.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Cieśle (dolnośląskie)
Staż w firmie "PERŁA" Ekologiczna Pralnia Chemiczna.Program stażu do zapoznania w pokoju 37.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków gorących i zimnych, samodzielność i kreatywność na zajmowanym stanowisku pracy, znajomość kuchni ukraińskiej
Centrum Usług Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2018-01-22 - Brzeg (opolskie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie nad jakością dań, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawane posiłków
Ośrodek Szkoleniowo-Wypoczynkowy "WODNIK" Wiesław Śliwka - 2017-03-20 - Firlej (lubelskie)
Montaż halogenów samochodowych, czynności pomocnicze przy produkcji halogenów, pakowanie, przenoszenie detali, obcinanie, obróbka detali, czynności pomocnicze
kontakt przez OHP - 2016-04-26 - Kraków (małopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Cedynia (zachodniopomorskie)
-przygotowywanie potraw według receptur firmy-znajomość zagadnień zrbiorowego żywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sioło" - 2017-06-09 - Wólka Rozwadowska (lubelskie)
lepienie pierogów, klusek itp.
DOM-LUX Przedsiębiorstwo Handlowe J.J Suchowierscy sp.j. - 2017-08-11 - Chełm (lubelskie)
Obsługa klietna, metkowanie towaru
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Sędzin (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie posiłków pod wzgledem smakowym i estetycznym zgodnie z zasadami dietetyki i wytycznymi odnośnie wagi poszczególnych porcji
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-06-02 - Sieraków (wielkopolskie)
Prowadzenie/ zarządzanie sklepem i pracownikami, zamawianie towaru, obsługa klienta.
ŻABKA POLSKA SP. ZO.O. - 2016-11-23 - Barlinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE LODÓ, SHEKÓW, UZUPEŁNIENIE ZAPASÓW, WYMAGANIAWYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH,
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
I zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00
Doner Tomasz Hudy - 2015-12-07 - Mielec (podkarpackie)
Praktyczna nauka jazdy kandydatów na szkolenie.Wymagane prawo jazdy kat. B,C,C+E
OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW "ELITA" KRZYSZTOF ŁUCZKA NOWE TŁOKI - 2016-03-21 - Nowe Tłoki (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie produktów KFC zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich jak najwyższą jakość, utrzymanie czystości w miejscu pracy, wspólpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restaracji. Miejsce pracy: Bielany Wrocławskie ul. Czekoladowa 9 CH TescoOferta pracy znajduje się w sali: Gb, Ga, A
AmRest Sp. z o.o. - 2015-10-28 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
x
Bohema, Monika Kurza - 2017-03-07 - Supraśl (podlaskie)
przygotowywanie potraw (kotlety, pierogi itp.)
P.P.H.U. HAS Chęć Ewaryst Malbork - 2016-12-16 - Malbork (pomorskie)