KUCHARZ W贸lka Rozwadowska oferta pracy Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sio艂o"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: -przygotowywanie potraw wed艂ug receptur firmy-znajomo艣膰 zagadnie艅 zrbiorowego 偶ywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: W贸lka Rozwadowska (lubelskie)
Pracodawca: Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sio艂o"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:21-136 W贸lka Rozwadowska 5a, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
-przygotowywanie potraw wed艂ug receptur firmy-znajomo艣膰 zagadnie艅 zrbiorowego 偶ywienia-przestrzeganie procedur HACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: W贸lka Rozwadowska
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubartowski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Firlej
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 09.06.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno- epidemiologicznych lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: prawo jazdy kat. B
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy:
Kompleks Rekreacyjno-hotelowo-wypoczynkowy "Firlejowe Sio艂o"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubartowie
Adres pracodawcy:
21-136 W贸lka Rozwadowska 5a, powiat: lubartowski, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: lubartowski
Gmina pracodawcy: Firlej
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: W贸lka Rozwadowska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: kompleks rekreacyjno-Hotelowo-wypoczynkowy
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lubartowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.06.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.08.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.06.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-02-21 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Nowa Wie艣 Malborska (pomorskie)
Przygotowywanie da艅
Przedsi臋biorstwo Us艂ug Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jaros艂aw Wi艣niewski - 2016-08-01 - Nowy Dunin贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w cateringu dietetycznym, wypiek ciast i deser贸w w cateringu dietetycznym
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - J贸zefos艂aw (mazowieckie)
wg stanowiska
P.U. "EDMAR-SECURITY" GRZEGORZ TISSLER - 2018-01-12 - Bia艂y B贸r (zachodniopomorskie)
j.w.
MICHA艁 ZAKRZEWSKI - 2016-05-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
praca na budowie, wykonywanie konstrukcji drewnianych
Przedsi臋biorstwo Rob贸t In偶ynieryjno-Budowlanych "PRIN呕-B" - 2017-02-24 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
1. Obs艂uga klienta.2. Obs艂uga kasy fiskalnej.3. Przyjmowanie i magazynowanie towaru.4. Przygotowywanie posi艂k贸w.5. Wydawanie posi艂k贸w dla klient贸w.6. Utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy.7. Szkolenie BHP i PPO呕.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przew贸z towar贸w, przegl膮d samochodu przed wyjazdem, sprawdzenie stanu oleju, mycie samochodu
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - D臋bowa K艂oda (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, porcjowanie, uk艂adanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Sadowa (mazowieckie)
-
Hanna Zarakowska MAZAR - 2016-03-22 - Gi偶ycko (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Gorlice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni arabskiej: kebab, gyros, homos, falafel; wsp贸lna praca z szefem kuchni, kt贸rej jest cudzoziemiec pochodzenia arabskiego. Umowa o prac臋 na czas okres艣ony. Praca na dwie zmiany: 10-16; 16-22. Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Tumidaj (艂贸dzkie)
Przygotowanie da艅 kuchni w艂oskiej.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
pobieranie surowc贸w, towar贸w, narz臋dzi, przygotowywanie potraw na zam贸wienia ,bankiety i inne. zabezpieczanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem i zniszczeniem, przestrzeganie norm wagi okre艣lonej potrawy, temperatury, dekoracji.
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2018-02-02 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wcze艣niej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, sma偶enie.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykszta艂cenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2016-06-09 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Sporz膮dzanie listy zakup贸w art. spo偶ywczych.
"Pentur" sp贸艂ka cywilna - 2017-01-20 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie pizzy, gotowanie potraw, I umowa okres pr贸bny, dwie zmiany (10.00-18.00, 14.00-22.00)
DELISZYS MARTA STODOLNA - 2016-11-30 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2018-02-28 - Gwda Wielka (zachodniopomorskie)
inwentaryzacja zasob贸w muzealnych, inne prace biurowe
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Trzebinia (ma艂opolskie)
-
Zgromadzenia Si贸str 艢w. El偶biety Prowincja Wroc艂awska - 2016-01-20 - Wle艅 (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w,obr贸bka wst臋pna warzyw i owoc贸w,wydawanie posi艂k贸w,sprzatanie pomieszcze艅 kuchni.
Zesp贸艂 Opieki Zdrowotnej "Szpitala Powiatowego" w Sochaczewie - 2016-06-22 - Sochaczew (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Jas艂o (podkarpackie)
Branza gastronomiczna.Przygotowywanie da艅 w restauracji wg oryginalnych przepis贸w kuchni w艂oskiej. Prowadzenie gospodarki magazynowej.Dbanie o czysto艣c na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Umiej臋tno艣c przygotowywania potraw kuchni uykrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zakopane (ma艂opolskie)
-
CENTRUM PODR脫呕Y BENTUR S.C. O艢RODEK NEPTUNO RESORT - 2016-05-06 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
obs艂uga konsumenta, dbanie o wizerunek lokalu oraz czysto艣膰 i porz膮dek
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - K臋trzyn (warmi艅sko-mazurskie)
Bran偶a tsl, aktywne prowadzenie sprzeda偶y, tworzenie ofert handlowych, negocjowanie um贸w i warunk贸w handlowych, przygotowywanie raport贸w sprzeda偶owych. Miejsce pracy Sosnowiec/k Strykowa
GRUPA GEIS - 2016-11-28 - Sosnowiec (艂贸dzkie)
艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisa贸w BHP, w艂a艣ciciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)