KUCHARZ Mielec oferta pracy Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: 艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisa贸w BHP, w艂a艣ciciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Data publikacji: 2017-03-24
Lokalizacja: Mielec (podkarpackie)
Pracodawca: Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Akacjowa 2E/2, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
艢cis艂a wsp贸艂praca z pozosta艂ym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisa贸w BHP, w艂a艣ciciwe wykorzystanie sprz臋tu kuchennego, udzia艂 w planowaniu menu i przygotowaniu wed艂ug niego racjonalnego 偶ywienia, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 oferowanych posi艂k贸w itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mielecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Mielec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.04.2017
Data zako艅czenia pracy: 30.06.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Mile widziane do艣wiadczenieCh臋ci do pracyKultura osobistaDyspozycyjno艣膰Pracowito艣膰
Nazwa pracodawcy: Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Adres pracodawcy:
Akacjowa 2E/2, 39-300 Mielec, powiat: mielecki, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Osoby bezrobotne, posiadaj膮ce ustalony odpowiedni profil pomocy, spe艂niaj膮ce wymagania pracodawcy proszone s膮 o zg艂oszenie si臋 do doradcy klienta w Powiatowym Urz臋dzie Pracy w Mielcu w celu otrzymania skierowania. Pozosta艂e osoby proszone s膮 o bezpo艣redni kontakt z pracodawc膮.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: mielecki
Gmina pracodawcy: Mielec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Mielec
Ulica pracodawcy: Akacjowa
Numer budynku pracodawcy: 2E
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Mielcu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.03.2017
Oferta pracy wa偶na do: 23.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.03.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kontakt e-mail: praca (at) buksatravel.pl.Szef kuchni. Serwowanie da艅 kuchni polskiej, sporadycznie regionalnej. Praca w polskich hotelach w Albanii,Bu艂garii lub we W艂oszech w okresie od 20.04.2016-10.10.2016r.Praca na umow臋 zlecenie.Wynagrodzenie od 3000,00netto-uzale偶nione od wielko艣ci hotelu do obs艂ugi. Zakwaterowanie,wy偶ywienie i dojazd zapewnia pracodawca.
Dryjak Jacek Firma Turystyczna - 2016-02-01 - W艂ochy (W艂ochy)
obs艂uga szlifierek, dba艂o艣膰 o sprawny przebieg proces贸w obr贸bki
Fabryka Maszyn Tarn贸w 艁ukasz 艢widerski & J贸zef 艢widerski sp贸艂ka cywilna - 2016-06-16 - Wierzchos艂awice (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw kuchni w艂oskiej i polskiej zgodnie ze sztuk膮 i receptur膮. Dbanie o gospodark臋 magazynow膮. Zapewnienie wysokich standard贸w obs艂ugi restauracji. Udzia艂 w inwentaryzacjach asortymentu. Przestrzeganie przepis贸w HACCP oraz zasad higieny pracy.
TKAS TERESA KNUT, AGNIESZKA S艁OWIK SP脫艁KA CYWILNA - 2016-03-21 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-12-16 - Golczewo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅, deser贸w, sa艂atek, przygotowywanie mi臋sa do dalszej obr贸bki, utrzymanie porz膮dku na stanowisku.
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - P艂ock (mazowieckie)
Samodzielne robienie sur贸wek, obieranie warzyw, krojenie i rozbijanie mi臋sa. Przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej oraz staropolskiej, obs艂uga klient贸w z Ukrainy.
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie oraz sprzedaz posi艂k贸w typy fast-food oraz przygotowywanie i podawanie napoj贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, sta艂e utrzymyanoe higieny na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - 艁uk贸w (lubelskie)
Samodzielna praca w kuchni i barze
"TARGOPAL" Sp. J. Franciszek i Stanis艂aw Pelczar - 2016-05-12 - Zalesie (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Warszawa (mazowieckie)
-
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZ臉SACZ - 2016-08-25 - Trz臋sacz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 gor膮cych, garma偶eryjnych. Obs艂uga imprez plenerowych. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wy偶ywienie. Umowa o prac臋 na czas okre艣lony - 2 lata z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia.
KARCZMA SOLNA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-07 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
x
"OKR膭GLAK" s.c. Joanna i Maciej Dani艂owicz - 2017-01-10 - Bia艂ystok (podlaskie)
- pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowaniu potraw i napoj贸w- bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅- wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych- przygotowanie potraw i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
praca w god. 7-15, 14-22; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-18, telefoniczny w godz. 9-18
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowo- Handlowe "ADI" Gra偶yna Baranowska - 2016-05-09 - S艂upsk (pomorskie)
-PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W,-SZYKOWANIE KANAPEK, SUR脫WEK, DESER脫W,-POMOC KUCHARZOWI I PRZYGOTOWYWANIU OBIAD脫W.
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2017-03-06 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-19 - Zblewo (pomorskie)
sprzeda偶 w zakresie produkt贸w oraz us艂ug bankowych dedykowanych klientowi indywidualnemu, budowanie d艂ugotrwa艂ych i satysfakcjonuj膮cych relacji z Klientami Praca dot. obs艂ugi klient贸w w plac贸wce bankowej GETIN NOBLE BANK S.A, aktywne pozyskiwanie nowych Klient贸w, dba艂o艣膰 o jako艣膰 obs艂ugi oraz budowanie wizerunku profesjonalnego doradcy, realizacja miesi臋cznych plan贸w sprzeda偶owych, obs艂uga got贸wkowa oraz bezgot贸wkowa
Finanse Malwina Syrnik, 艁ukasz 艢wi膮tek S.C. - 2016-06-10 - Pszczyna (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca od 25.06.2016
O艣rodek Wczasowy "Zacisze" - 2016-04-05 - Ustka (pomorskie)
Praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2018-04-11 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
F.U. ZORBAS Piotr Grzelak - 2016-09-12 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
Monter stolarki budowlanej
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00-14.00, 12.00-20.00.
Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 2 - 2016-05-24 - Zabrze (艣l膮skie)
j/w
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Brzeska Wola (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, umowa na okres pr贸bny, kolejna na czas nieokre艣lony, miejsce wykonywania pracy Bia艂asy 46B
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Bia艂asy (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-03-10 - Sanok (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godzinach od 7:00 do 15:00 i od 15:00 do 23:00
FIRMA HANDLOWO- US艁UGOWA " DE- LUX" Zofia Pasek - 2017-03-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - S臋kowo (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w 偶ywieniu zbiorowym
MAKARY CATERING Zelazkiewicz Marian - 2016-01-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
1.wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z produkcj膮 posi艂k贸w w kuchni og贸lnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z kalkulacj膮 偶ywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzie艅 3.dbanie aby wszystkie artyku艂y spo偶ywcze pobrane z magazynu by艂y racjonalnie zu偶yte do produkcji posi艂ku ,4.dbanie o nale偶yt膮 jako艣膰 ,kaloryczno艣膰 i smak potraw,5.utrzymanie w nale偶ytym porz膮dku i czysto艣ci pomieszcze艅 i sprz臋tu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - L臋bork (pomorskie)
Rodzaj pracy: przygotowywanie i wydawanie potrawOg贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i dydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Orzesze (艣l膮skie)