KUCHARZ Zabrze oferta pracy Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 2
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00-14.00, 12.00-20.00.
Data publikacji: 2016-05-24
Lokalizacja: Zabrze (艣l膮skie)
Pracodawca: Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 2
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Jask贸艂cza 11, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w systemie dwuzmianowym w godz. 06.00-14.00, 12.00-20.00.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zabrze
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zabrze
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie gastronomiczne, 5 lat do艣wiadczenia, umiej臋tno艣膰 wykonywania r贸偶nych czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem posi艂k贸w
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Spo艂ecznej Nr 2
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Adres pracodawcy:
Jask贸艂cza 11, 41-800 Zabrze, powiat: m. Zabrze, woj: 艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty w godz. 08.00-14.00
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Termin: kontakt osobisty, Godziny : 08.00-14.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Zabrze
Gmina pracodawcy: Zabrze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zabrze
Ulica pracodawcy: Jask贸艂cza
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zabrzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2016
Oferta pracy wa偶na do: 24.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 24.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2018-06-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
sma偶enie ryb , obs艂uga klienta, wynagrodzenie 11 z艂/h netto
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Magdalenka Janeczek Alina - 2016-05-20 - Olsztynek (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie i sprzeda偶 da艅, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, prace porz膮dkowe. Praca w przyczepie gastronomicznej z kebabem.
MOR Romana Nawrocka-Zaj膮c - 2017-11-22 - Lw贸wek (wielkopolskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn, produkcja wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych, obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw potraw dla r贸偶nych diet, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸znych zwierz膮t
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dokonywanie obr贸bki termicznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw z zastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami, i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urzadze艅, utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 oraz sprzetu kuchennego).
Szpital Powiatowy w Zawierciu - 2018-05-09 - Zawiercie (艣l膮skie)
PRACA OD PONIEDZIA艁KU DO PI膭TKU W GODZINACH 7:00 DO 18:00. 艢CIS艁A WSP脫艁PRACA Z SZEFEM KUCHNI, EFEKTYWNE ZARZ膭DZANIE PERSONELEMUTRZYMANIE CZYSTO艢CI W POMIESZCZENIACH KUCHENNYCHREALIZACJA ZAM脫WIE艃, CATERING脫W I PRZYGOTOWYWANIE DA艃 ZGODNIE Z JAD艁OSPISEM.WSP脫艁PRACA Z MENAD呕EREM W ZAKRESIE WPROWADZANIA NOWYCH DA艃 W OPARCIU O SEZONOWO艢膯 PRODUKT脫W
FIRMA BARTEK CECYLIA BA艃KOWSKA - 2018-04-23 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie 艣niada艅 i obiadokolacji, zamawianie towar贸w, utrzymywanie porz膮dku na stanowisku
ELBEST sp. z o.o. - 2017-09-29 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie ca艂odziennych posi艂k贸w
DW WAM SP.ZO.O. O/WDW JURATA - 2017-03-16 - Jurata (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-01-04 - S艂upsk (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, nadz贸r nad prac膮 w kuchni i organizacja pracy, zarz膮dzanie produktami i stanami magazynowymi
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw na zam贸wienie klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-14 - Zdu艅ska Wola (艂贸dzkie)
SPRORZ膭DZANIE DA艃 DOMOWEJ KUCHNI ETNICZNEJ-INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Zgierz (艂贸dzkie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w ZDPS w Wieleniu
Zesp贸艂 Dom贸w Pomocy Spo艂ecznej prowadzony przez Zgromadzenie Si贸str Franciszkanek Rodziny Maryi Wiele艅 - 2016-07-05 - Wiele艅 (wielkopolskie)
przyrz膮dzanie posi艂k贸w
LPM Gastro s.c. - 2016-05-20 - Inowroc艂aw (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie ca艂odziennych posi艂k贸w dla go艣ci o艣rodka wczasowego.
kontakt przez OHP - 2016-02-18 - Jurata (pomorskie)
obs艂uga recepcji
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - 艢widnik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DIETA W PUDE艁KU S.C. 呕ANETA BRU艢,MONIKA WR脫BEL - 2016-03-23 - Kalisz (wielkopolskie)
Przygotowywanie pizzy
Savona Janusz Mazur - 2016-04-07 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie i porcjowanie posi艂k贸w, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich planowan膮 warto艣ci膮.
Uzdrowisko 艢wierad贸w Czerniawa Sp. z o.o. Grupa PGU - 2018-02-23 - 艢wierad贸w-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z receptur膮, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posi艂k贸w.
ARRUBA P.W.PIOTR KURLEJ - 2017-05-05 - Lublin (lubelskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
MA艁GORZATA D膭BROWSKA TED - 2015-12-02 - Radomsko (艂贸dzkie)
Nauka: dekorowania talerzy, przygotowywania potraw, sa艂atek, deser贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - 艢lesin (wielkopolskie)
PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W TYPU KEBAB, SA艁ATKI, MAKARONY
AGENCJA ROZRYWKOWO-US艁UGOWA "MARKO" MAREK GO艁UCHOWSKI - 2016-06-28 - Trzebiat贸w (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obr贸bki wst臋pnej do obr贸bki termicznej, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych. Wymagane: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe (kucharz), ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych, do艣wiadczenie zawodowe zwi膮zane ze zbiorowym 偶ywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Ka艂u偶na.
45 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy w W臋drzynie - 2016-04-20 - W臋drzyn (lubuskie)
krojenie mi臋sa (istnieje mo偶liwo艣膰 pelnego etatu)
ANTALYA M M眉sl眉m Tulgar - 2018-02-08 - Pszczyna (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku od 20 tygodnia 偶ycia do 3-ch lat
Publiczny Zak艂ad Opieki Zdrowotnej 呕艁OBEK MIEJSKI - 2016-03-15 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)