KUCHARZ Trzebiatów oferta pracy AGENCJA ROZRYWKOWO-USŁUGOWA "MARKO" MAREK GOŁUCHOWSKI
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 900 PLN
Zakres obowiązków: PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB, SAŁATKI, MAKARONY
Data publikacji: 2016-06-28
Lokalizacja: Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Pracodawca: AGENCJA ROZRYWKOWO-USŁUGOWA "MARKO" MAREK GOŁUCHOWSKI
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 27, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PIZZERIA PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW TYPU KEBAB, SAŁATKI, MAKARONY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 900 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Trzebiatów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 900 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
AGENCJA ROZRYWKOWO-USŁUGOWA "MARKO" MAREK GOŁUCHOWSKI
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
CIASNA 3/2, 72-320 Trzebiatów, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, SKIEROWANIE
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Trzebiatów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Trzebiatów
Ulica pracodawcy: CIASNA
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
FHU FAMA Adrian Kijowski - 2017-02-10 - Tarnów (małopolskie)
- Wykonywanie dociepleń budynków i wykończeń wnętrz,- Pierwszy Kontakt telefoniczny: 606-248-347,- Wynagrodzenie do uzgodnienia z Pracodawcą
FIRMA OGÓLNO-BUDOWLANA "LIDER" ZENON ZIELIŃSKI - 2016-10-10 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, gruzińskiej, rosyjskiej; organizacja cateringów i eventów, opracowywanie menu
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2018-01-23 - Osówiec (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków,obsługa klienta restauracji . Praca w godz. od 10.00 - 21.00.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2017-11-04 - Iwkowa (małopolskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-03-07 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
PHU "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-04-08 - Legnica (dolnośląskie)
1. Pobieranie produktów z magazynu żywnościowego2. Przygotowywanie posiłków wg jadłospisu3. Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-04-24 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Przygotowywanie według tradycyjnych receptur potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej. Czytanie receptur, układanie menu, składanie zamówień za granicę.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Sochaczew (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I ICH WYDAWANIE, PRACA NA ZMYWAKU, DBANIE O CZYSTOŚĆ NA STANOWISKU PRACY. MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: HOTEL IBIS, AL. PIŁSUDSKIEGO 11.
ORBIS S.A. HOTEL IBIS ŁÓDŹ - 2017-03-27 - Łódź (łódzkie)
Prace na kuchni, realizacja, dekoracja i wydawanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie potrawWYNAGRODZENIE do uzgodnienia.Praca w systemie 1 dzień pracy 2 dni wolnego. Umowa na początek na okres próbny docelowo na stałe.Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
REA GROUP Sp. z o.o. Sp-ka Komandytowa - 2016-06-24 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Grochowski Michał Restauracja Strefa Smaku - 2016-07-04 - Syrynia (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Warszawa (mazowieckie)
-
Firma Handlowo Usługowa Restauracja Hotel Czardasz - 2017-04-12 - Września (wielkopolskie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2017-05-02 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przyrządzanie zdrowych posiłków wg ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla mieszkańców Domu Seniora "Przystań" w tym pieczenie ciast, przygotowywanie deserów, przestrzeganie zasad bhp oraz HACCP
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Ścinawa (dolnośląskie)
-
DABROV P.H. KAZIMIERZ DĄBROWSKI - 2018-03-15 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie pizzy, kebab, obsługa pieca itp.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Świętochłowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, tradycyjnych wyrobów, ciast.
SAASS Spoółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością w Zamościu - 2016-12-21 - Zamość (lubelskie)
-
GASTRO-TOUR JAROSŁAW RUTA - 2017-04-13 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Kucharz
RELAVIA SP. Z O.O. - 2018-05-17 - Polańczyk (podkarpackie)
w/g stanowiska
Usługi Gastronomiczne "Bistro w Ratuszu" G. Zegadło - 2016-06-01 - Kielce (świętokrzyskie)
przgotowywanie potraw, dań, przekąsek, ciast, deserów, przygotowywanie dań do wydawania na miejscu, wynos oraz na cateringi
CATERING ARTS EWELINA CZAJKA - 2016-03-08 - Chorzów (śląskie)
wykonywanie zabiegów kosmetycznych,godz. 11.00-19.00
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
planowanie, opracowywanie receptur i przygotowywanie potraw,deserów, ciast, obsługa urządzeń wykorzystywanych wkuchni,sporządzanie listy zapotrzebowania,nadzorowaniewydawania, podawania lub przewozu gotowych potraw, posiadaniewiedzy odnośnie różnych kultur kulinarnych, odpowiedniego łączeniaskładników, właściwego stosowania produktów spożywczych,sposobów podawania potraw, deserów, napojów i dodatków.
FOTON Sp. z o.o. Sp.K - 2018-04-25 - Opole (opolskie)