KUCHARZ K/M ( KUCHNIA WIETNAMSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M ( KUCHNIA WIETNAMSKA)
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Data publikacji: 2016-02-08
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M ( KUCHNIA WIETNAMSKA)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.03.2016
Data zako艅czenia pracy: 29.03.2017
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 0, miesi膮ce: 6)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
polski, w mowie - podstawowy, w pi艣mie - podstawowy
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie gastronomiczne, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej, do艣wiadczenie zawodowe: 6 miesi臋cy jako kucharz kuchni wietnamskiej, dostateczna znajomo艣膰 j臋zyka polskiego. Obowi膮zki: samodzielne przyrz膮dzanie i gotowanie potraw wietnamskich oraz zamawianie orientalnych przypraw i produkt贸w do potraw.
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 0, miesi膮ce: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: zatrudnia ok. 11 os贸b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 22.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 08.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
PrintBeauty Ewa Kozikowska - 2018-04-05 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wyr贸b pizzy i innych da艅.
MIX R脫呕NO艢CI Beata 艢wi膮tkowska - 2016-01-19 - Stanis艂aw贸w Drugi (mazowieckie)
Praca w mobilnym barze gastronomicznym przy produkcji kebab贸w, zapiekanek, sa艂atek oraz przy przygotywowaniu kurczak贸w z ro偶na. Utrzymanie czysto艣ci w barze i wok贸艂 niego. Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego.
Macyra Company Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Straszyn (pomorskie)
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZY艃SKA-NIEWIAROWSKA SP脫艁KA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie da艅, kontakt z dostawcami
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w lokalu, przyjmowanie nale偶no艣ci. Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe w pracy w kuchni
FIRMA HANDLOWA "MAX" S. C. - 2016-06-16 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Sporz膮dzanie potraw , dbanie o stanowisko pracy
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - 呕abiec (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, orientalnej wg oryginalnych przepis贸w z u偶yciem tradycyjnych przypraw
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-01 - Piekarzew (wielkopolskie)
gotowanie,koordynowanie pracy pomocy kuchennych
PUH Paulina Seydak - 2018-02-22 - S艂ubice (lubuskie)
umiej臋tno艣膰 prowadzenia traktor贸w i maszyn towarzysz膮cych, kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny, miejsce wykonywania pracy Sierpc i gospodarstwo pomocnicze
Gawlik Zbigniew Bar Gastronomiczny "KAPRYS" - 2016-08-30 - Sierpc (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Kompleks"Per艂a" Wies艂aw Stelmachowski - 2016-11-02 - 艁om偶a (podlaskie)
przyjmowanie i wydawanie mebli
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Bystrzejowice Pierwsze (lubelskie)
Wykszta艂cenie zawodowe mile widziane; min. roczne do艣wiadczenie zawodowe; ksi膮偶eczka sanitarno epidemiologiczna; zakres obowi膮zk贸w: produkcja obiad贸w w restauracji pracowniczej; um. zlecenie; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
COMPASS GROUP POLAND SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-20 - Gliwice (艣l膮skie)
zarz膮dzanie prac膮 Dzia艂u IT oraz grup膮 podleg艂ych pracownik贸w - rekrutowanie, motywowanie, szkolenia pracownik贸w, utrzymywanie bezpiecznego 艣rodowiska pracy, dbanie o rozw贸j pracownik贸w; planowanie pracy zespo艂u, monitorowanie i ocena wynik贸w, coaching, doradztwo, dbanie o przestrzeganie procedur IT, utrzymywanie efektywno艣ci poprzez definiowanie i dostarczanie plan贸w strategicznych dot. implementacji system贸w i technologii informatycznych; wdra偶anie technologii informatycznych oraz strategii, procedur i proces贸w obowi膮zuj膮cych w firmie, prowadzenie kontroli proces贸w technologicznych; odpowiedzialno艣膰 za zabezpieczenie zasob贸w sieciowych oraz tworzenie kopii zapasowych, zachowanie bezpiecze艅stwa informacji oraz struktur kontrolnych; utrzymanie wysokiej jako艣ci us艂ug poprzez ustanawianie i egzekwowanie norm organizacyjnych; monitoring i kontrola infrastruktury i system贸w IT w celu wyeliminowania lub zminimalizowania ryzyka utraty danych; przygotowywanie raport贸w zgodno艣ci dla kierownictwa wy偶szego szczebla; 艣ledzenie zmian zasad korporacyjnych maj膮cych wp艂yw na polityk臋 tworzenia kopii zapasowych; zapewnienie nale偶ytej staranno艣ci przy wdra偶aniu nowego oprogramowania, przeprowadzenie test贸w;
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Kwidzyn (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnnych, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznyh.
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - 呕aga艅 (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Grafik komputerowy DTP
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
organizowanie zaopatrzenia i przyjmowania dostaw towar贸w, sprawdzanie towar贸w pod wzgledem ilosciowym i jako艣ciowym; uiszczanie nale偶no艣cim za dostarczone produkty; przygotowywanie produkt贸w do sprzeda偶y; i ch esponowanie; pomoc nabywcy przy wyborze produktu.
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Osin贸w Dolny (zachodniopomorskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw i posi艂k贸w
Magdalena Krausiewicz-Fidor Szkolne Schronisko M艂odzie偶owe WOJTEK - 2017-04-13 - Szklarska Por臋ba (dolno艣l膮skie)
.
"WIKSBUD" Sp. z o.o. - 2017-05-17 - Lipno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola stanu surowc贸w
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, grilowanie. E-mail: kapitanolawa (at) gmail.com
RIVERFRONT Tomasz Stra偶y艅ski - 2016-08-29 - 艢cinawa Polska (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE POSI艁K脫W DLA PACJENT脫W ZGODNIE Z OBOWI膭ZUJ膭CYMI NORMAMI I ZALECENIAMI DIETETYKA, MONITOROWANIE PUNKT脫W KRYTYCZNYCH OBOWI膭ZUJ膭CYCH W KUCHNI ZGODNIE Z KSI臉G膭 HACCP, PRZESTRZEGANIE PRZEPIS脫W BHP I PPO呕;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, MILE WIDZIANE 艢REDNIE, CH臉CI DO PRACY. ZAANGA呕OWANIE, SUMIENNO艢膯, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 PODSTAW SYSTEMU HACCP, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO W JEDNOSTKACH 呕YWIENIA ZBRIOROWEGO, PRACA W GODZINACH: 5:30-13:30, 10:30-18:30NA SPOTKANIE UMAWIA膯 SI臉 TELEFONICZNIE
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEW脫DZKI SZPITAL ZESPOLONY W SZCZECINIE - 2017-06-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja gotowych sk艂adnik贸w do serwisu,dba艂o艣膰 o czysto艣膰 kuchni,samodzielne wydawanie da艅Resturacja " Romantyczna " z rekomendacj膮 Slow Food
Hotel SPA Dr Irena Eris Wzg贸rza Dylewskie - 2016-11-17 - Wysoka Wie艣 (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie wy偶sze marketing i zarz膮dzanie, umiej臋tno艣ci: znajomo艣膰 rynku UE, Europy Wschodniej (bran偶a: zarz膮dzanie kapita艂em ludzkim), organizacja pracy podleg艂ym pracownikom, do艣wiadczenie zawodowe: min. 1 rok na w/w stanowisku, prawo jazdy kat.B, znajomo艣膰 j. angielskiego, rosyjskiego w stopniu bieg艂ym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: odpowiedzialno艣膰 za nadzorowanie i koordynowanie proces贸w zwi膮zanych z obs艂ug膮 zagranicznych klient贸w firmy. Opracowywanie kompleksowych ofert skierowanych do zagranicznych klient贸w. Negocjowanie warunk贸w oraz monitorowanie otoczenia rynkowe w poszukiwaniu potencjalnych klient贸w poza granicami kraju. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, UE, Europa Wschodnia.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Lublin (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw gastronomicznych, domowa kuchnia polska, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych, obr贸bka termiczna potraw, porcjowanie potraw, przygotowyanie potraw do ich wydania, przestrzeganie przepis贸w i zasad BHP,GHP,GMP, HACCP.
NSK ISKRA-ZAK艁AD US艁UG SOCJALNYCH SP.Z. O.O. - 2016-12-29 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
prace 艣lusarskie i mechaniczne na terenie zak艂adu
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Dobrzany (zachodniopomorskie)