KUCHARZ/KUCHARKA Koszalin oferta pracy DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: 17,39 - 23,18 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
Data publikacji: 2018-06-13
Lokalizacja: Koszalin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Marii Skłodowskiej-Curie 1, 75-803 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 17,39 - 23,18 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koszalin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Koszalin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Koszalin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 17,39 - 23,18 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 14.06.2018
Data zakończenia pracy: 13.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
osoba do przyuczenia, mile widziane osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności
Nazwa pracodawcy:
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Adres pracodawcy:
Marii Skłodowskiej-Curie 1, 75-803 Koszalin, powiat: m. Koszalin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
dodatkowe informacje: praca w godz. 10:00 -22:00, pierwsza umowa na okres próbny 1 miesiąc, następnie umowa o pracę na czas nieokreślony
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Koszalin
Gmina pracodawcy: Koszalin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koszalin
Ulica pracodawcy: Marii Skłodowskiej-Curie
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Koszalinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.06.2018
Oferta pracy ważna do: 16.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-14 - Stare Miasto (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dietetycznychzgodnie z recepturami
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Małocice (mazowieckie)
jw.
Przedszkole nr 89 Niezapominajka - 2017-08-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań z karty,Przygotowanie bankietów,Obróbka mięs metodą sous vide
HOTEL & RESTAURANT MANAGEMENT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ OSPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-17 - Augustów (podlaskie)
Wykonywanie utworów muzycznych na saksofonie. Praca 4 dni w miesiącu (soboty).
AGENCJA ARTYSTYCZNA "ART-MUSIC" ANNA I MICHAŁ KRUPA SPÓŁKA CYWILNA - 2016-10-26 - Obsza (lubelskie)
- przygotowywanie dań z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakistańskiej ( konieczna znajomość )- przestrzeganie porządku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Łódź (łódzkie)
prowadzenie kuchni w restauracji
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "BISKAR" Sp. z o.o. Brzozów - 2016-02-15 - Brzozów (podkarpackie)
Gotowanie posiłków tajskich i kuchni japońskiej, zachowanie czystości na stanowisku, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia stanowiska pracy.
THAO THAI RESTAURANT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-01 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DP, utrzymanie w czystości naczyń, urządzeń, sprzętu i pom. kuchennych
Dom Pomocy Społecznej - 2017-01-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z menu
Kołoczek Katarzyna BOHEME - 2017-04-13 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Kucharz
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-09-15 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie 3 posiłków dla gości hotelowych ok. 100
PROFILAKTYCZNY DOM ZDROWIA - 2017-01-26 - Jurata (pomorskie)
Krojenie i szycie ubranek.
Carpe Diem Ullrich Weist - 2015-12-09 - Tychy (śląskie)
Nauka oraz pomoc w :-pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych;- Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych;- Ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi;- Obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna);- Gastronomiczne rozbieranie mięsa;- Wykonywanie różnymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowuymi - różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców i grzybów, mleka i przetworów, jaj, mięsa zwierząt rzeźnych i przetworów mięsnych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych;- posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń;- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych;- Odkładanie próbek wydawanej żywności zbiorowej;- Wypełnianie dokumentacji haccp;- Przygotowywanie potraw, napojów i deserów;- Utrzymywanie na nieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy;- Przestrzeganie przepisów BHP i ppoż obowiązujących w zakładach żywienia zbiorowego;- Stosowanie zasad polityki firmy oraz działań marketingowych w działalności gastronomicznej.
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Banino (pomorskie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym , oceanianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowanie posiłkow i cateringów
WITAMINKA S.C. A.BALCZYŃSKI W.NOWAK - 2018-03-30 - Gdańsk (pomorskie)
j/w
Anita Zawarczyńska "AZA" - 2016-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie analiz i ocen dotyczących mechanizmów ekonomicznych ujawnianych w funkcjonowaniu podmiotów gospodarczych, objętych postępowaniami karnymi, wstępne badania zabezpieczonej w postępowaniach przygotowawczych dokumentacji finansowej, podatkowej i bankowej oraz opiniowanie w zakresie jej kompletności i przydatności dowodowej, dokonywanie samodzielnie lub we współdziałaniu z analitykiem kryminalnym Prokuratury Okręgowej w Gorzowie Wlkp. analizy dokumentacji finansowej, podatkowej i bankowej, zabezpieczonej w toczących się postępowaniach przygotowawczych, formułowanie na jej podstawie wniosków oraz sporządzanie pisemnych analiz, analiza materiału dowodowego gromadzonego w postępowaniach przygotowawczych, w tym prowadzenie analizy akt postępowań kontrolnych, prowadzonych przez organy skarbowe, dokumentacji księgowej i podatkowej firm, także prowadzonej w systemach informatycznych, konsultowanie podejmowanych w toku postępowań przygotowawczych czynności procesowych, udzielanie prokuratorom merytorycznej pomocy w ustalaniu kierunków postępowania dowodowego w prowadzonych postępowaniach przygotowawczych, wykonywanie innych czynności zlecanych przez przełożonych.
Prokuratura Okręgowa - 2018-08-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2018-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
przygotowywanie surowców do dalszej obróbki, samodzielne gotowanie potraw, dekorowanie i wydawanie gotowych dań, sprzątanie kuchni
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowywanie dań i sosów, obróbka wstępna mięs, obsługa urządzeń gastronomicznych.
"DAMPOL" s.c. Dam Marek, Dam Paulina - 2016-03-16 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków z karty menu, catering.
Bygg Och Services Sp. z o.o. - 2017-11-04 - Zamość (lubelskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie w dziedzinie elektryki; zdolności manualne; samodzielne wykonywanie pracy na w/w stanowisku; montaż mechaniczny opraw oświetlenia awaryjnego; jedna zmiana; miejsce pracy: Pyskowice
HYBRYD Sp. z o.o - 2016-04-20 - Pyskowice (śląskie)
wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie bez znaczenia
PLANET Milena Molska - 2016-01-12 - Krotoszyn (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW WEDŁUG MENU KUCHNI EGZOTYCZNEJ Z ZASTOSOWANIEM METOD I TECHNIK ORAZ PRZYPRAW AZJATYCKICH, JAPOŃSKICH I TAJLANDZKICH.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZWODOWE,CERTYFIKATY,UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WG. KUCHNI EGZOTYCZNEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA, KSIŻŻECZKA ZDROWIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO I NIEMIECKIEGO .GODZINY PRACY OD 12-23.
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
prace związane z zawodem wiertacza, oferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Praca w kuchni przy przyrządzaniu dań obiadowych, utrzymywanie porządku na kuchni.
RESET ALKOHOLE BOGUSŁAW NAPORA - 2016-06-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne gotowanie potraw kuchni kurdyjskiej, obsługa klientów w języku tureckim. Umowa o pracę na czas określony, Praca na trzy zmiany: 8:00-16:00, 12:00-20:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potrawporcjowanie i pakowanie dań gotowychprzyjmowanie dostaw surowcówutrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Zebrzydowice (śląskie)