KUCHARZ Zamo艣膰 oferta pracy Bygg Och Services Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽150 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu, catering.
Data publikacji: 2017-11-04
Lokalizacja: Zamo艣膰 (lubelskie)
Pracodawca: Bygg Och Services Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢l膮ska 76, 22-400 Zamo艣膰, powiat: m. Zamo艣膰, woj: lubelskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu, catering.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽150 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zamo艣膰
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubelskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zamo艣膰
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Zamo艣膰
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽150 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.12.2017
Data zako艅czenia pracy: 03.12.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: rosyjski, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: umiej臋tno艣ci kulinarne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiej臋tno艣膰 pracy w zespole
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Min. 1 rok do艣wiadczenia w pracy w kuchnii
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Bygg Och Services Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Adres pracodawcy:
marsz. J. Pi艂sudskiego 27a, 22-400 Zamo艣膰, powiat: m. Zamo艣膰, woj: lubelskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamo艣膰
Gmina pracodawcy: Zamo艣膰
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zamo艣膰
Ulica pracodawcy: marsz. J. Pi艂sudskiego
Numer budynku pracodawcy: 27a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zamo艣ciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 04.11.2017
Data dodania oferty pracy: 03.11.2017
Oferta pracy wa偶na do: 16.11.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.11.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 02.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, garma偶, katering
BAR "LOTOS" S.C. W.CHEBDOWSKA I M.CHEBDOWSKI - 2017-06-27 - Kwidzyn (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne. Praca w restauracji. Obs艂uga go艣ci hotelowych jak i z zewn膮trz. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych. G艂贸wne obowi膮zki to przygotowanie posi艂k贸w wed艂ug receptury, dba艂o艣膰 o estetyk臋 i odpowiedni smak przyrz膮dzonych posi艂k贸w, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie. Wst臋pny kontakt telefoniczny lub e-mailowy w celu um贸wienia spotkania.
ARMO Sp. z o.o. - 2015-12-07 - Zaj膮czkowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Lublin (lubelskie)
wg zawodu
Roman Wi艣niewski Centrum 呕ary Firma Handlowo Us艂ugowa - 2016-06-09 - 呕ary (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w itp
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
praca w pierogarni
JARPOL ZDZIS艁AW JAREMKO - 2017-12-27 - Lubin (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
"STAN-TUR" Ryszard Stanek - 2016-09-05 - Zawoja (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie kebab贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Gorlice (ma艂opolskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Janki (mazowieckie)
prace na terenach zielonych /grabienie, pielenie/ oraz sprz膮tanie klatek schodowych
kontakt przez OHP - 2018-07-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, garma偶
kontakt przez PUP - 2017-09-25 - 呕alno (kujawsko-pomorskie)
Odpowiedzialno艣膰 za przygotowywania potraw w sektorze tzw. "zimnej kuchni" w tym m.in. ciep艂ych i zimnych bufet贸w, zar贸wno przek膮ski i sa艂atki. Krojenie surowego mi臋sa i odpowiedzialno艣膰 za pomieszczenia ch艂odnicze. Przygotowanie menu na imprezy okoliczno艣ciowe. Przestrzeganie przepis贸w higieny pracy i zasad HACCP. Odpowiedzialno艣膰 za w艂a艣ciwy stan cz臋艣ci kuchennej, w szczeg贸lno艣ci w odniesieniu do LMHV lub standard贸w wewn臋trznych.
kontakt przez OHP - 2016-04-20 - Niemcy (Niemcy)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przew贸z rzeczy; WYMAGANIA: mile widziane wykszta艂cenie mechaniczne, mile widziane do艣wiadczenie, prawo jazdy kat. C+E; MIEJSCE PRACY: teren ca艂ego kraju (baza samochodowa - Lis贸w)
Zak艂ad Us艂ugowo- Handlowy Jan Jelonek Lubliniec - 2015-10-14 - Lubliniec (艣l膮skie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w;
Zajazd przy Kominku - 2017-03-17 - 艁abiszynek (wielkopolskie)
do uzgodnienia .kontakt: catering.gusto (at) op.pl
DR INVEST S.C. DAMIAN DRUPKA, RAFA艁 KRAMARZ - 2016-03-10 - G艂og贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowywanie posi艂k贸w; WYMAHANIA: wykszta艂cenie 艣rednie - technolog gastronomii, umiej臋tno艣膰 planowania menu, organizacji zaopatrzenia, przygotowania i serwisu potraw
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lubliniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Nysa (opolskie)
wykonywanie posi艂k贸w typu fast food /miejsce wykonywania pracy: Tarnowskie G贸ry, ul. Pokoju 1.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
- praca ze 艣wie偶ymi produktami,- instruowanie innych pracownik贸w (demi chef de partie, commis-chef i sta偶yst贸w), w tym rozdzielanie pracy,- szeroki nadz贸r nad przydzielonymi stanowiskami,- zapewnienie najwy偶ej jako艣ci posi艂k贸w,- opieka nad towarem oraz ch艂odniami, nadz贸r nad zam贸wieniami,- codzienne przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji 谩 la carte oraz na bankiety,- udzia艂 w naradach dotycz膮cych karty menu, prezentacje towaru,- prowadzenie comiesi臋cznych inwentaryzacji, wykonywanie raport贸w
HOTEL BEI SCHUMANN, RESTAURANTS & SPA-TEMPEL GmbH - 2014-04-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie da艅 z menu restauracji z uwzgl臋dnieniem kuchni wschodniej, utrzymywanie czysto艣ci i porzadku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przyjmowanie towar贸w, uk艂adanie na p贸艂kach, utrzymywanie czystko艣ci.
P.P.U.H. Patrycja i Pawe艂 Rydzyk Zofia - 2016-03-10 - Zawiercie (艣l膮skie)
Obs艂uga prac i nitownic, monta偶 element贸w metalowych - oku膰 okiennych i drzwiowych
Winkhaus Polska Beteiligungs sp. z o.o. sp. k. - 2016-04-12 - Rydzyna (wielkopolskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Rudniki (艣l膮skie)
jw.
HR SYSTEMS Sp. z o.o. - 2016-06-10 - Warszawa (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, ciast, napoi i deser贸w
ZAJAZD PRZY KOMINKU KATARZYNA RANISZEWSKA - 2016-12-08 - Wielki G艂臋boczek (kujawsko-pomorskie)
dow贸z pizzy do klienta, obs艂uga kuchni, obs艂uga kasy fiskalnej , obs艂uga klienta
艁api艅ska Hanna Firma Handlowo - Gastronomiczna "MEDUZA" - 2016-04-19 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowywanie potraw. Wyb贸r sprz臋t贸w do przygotowania da艅. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci. Dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami. Dopilnowanie przedstrzegania przepis贸w BHP w kuchni. Rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni. Ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw.
Zajazd u Beaty i Violetty S.C. Iwanowski i Sp贸艂ka - 2016-02-15 - Prochowice (dolno艣l膮skie)