KUCHARZ Wieleń oferta pracy Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Data publikacji: 2016-07-05
Lokalizacja: Wieleń (wielkopolskie)
Pracodawca: Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 2, 64-730 Wieleń, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wieleń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wieleń
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy:
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Adres pracodawcy:
Przemysłowa 2a, 64-700 Czarnków, powiat: czarnkowsko-trzcianecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: czarnkowsko-trzcianecki
Gmina pracodawcy: Czarnków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Czarnków
Ulica pracodawcy: Przemysłowa
Numer budynku pracodawcy: 2a
Nazwisko osoby zgłaszającej: Teresa Murias
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Czarnkowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.07.2016
Oferta pracy ważna do: 05.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
CENTRUM KULTURY "MUZA" - 2018-07-17 - Lubin (dolnośląskie)
przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym,wydawanie podstawowych posiłków w ustalonych godzinach, udostępnianie podstawowych produktów żywnościowych i napojów oraz ich udostępnianie mieszkańcom zgodnie z obowiązującymi uregulowaniami wewnętrznymi
kontakt przez PUP - 2018-05-11 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowanie potraw z karty dań, praca w zespole. Praca w Karczmie Złoty Róg w Krynicy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w systemi 15 dni w miesiącu - 3 dni pracy/3 dni przerwy
Restauracja "Siwy Brzeg" - Sławomir Kalisz Limanowa - 2017-09-01 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Ay Sp. zo.o. - 2017-08-07 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napoi. Odpowiedzialność za prowadzenie punktu gastronomicznego, od otwarcia lokalu poprzez zamawianie produktów, magazynowanie, sprzedaż i dbanie o czystość. WYMAGANIAWykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien posiadać wcześniejsze doświadczanie w szczególności w gotowaniu dla dużych grup ( gotowanie dużych ilości jedzenia)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego lub skandynawskiegoInne wymagania:Znajomość systemu HACCAPUmiejętność pracy z młodzieżą w wieku 15-18 lat Umiejętność pracy w zespole
Rogaland Fritidspark AS KONGEPARKEN - 2016-06-30 - Norwegia (Norwegia)
produkcja posiłków - kuchnia polska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Białystok (podlaskie)
sporządzanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Wykonywanie pomiarów, przeglądów, napraw i konserwacji urządzeń, udział w remontach urządzeń srk i dsat: usuwanie nieprawidłowości w działaniu urządzeń srk. Utrzymanie w sprawności powierzonych narzędzi i przyrządów. Uczestniczenie w przygotowaniu urządzeń srk i dsat do pracy w trudnych warunkach atmosferycznych. Praca w Elblągu, jedna zmiana 7-15
PKP Polskie Linie Kolejowe S.A. Zakład Linii Kolejowych - 2015-12-02 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa Mariola Burek - 2016-10-18 - Krasnystaw (lubelskie)
Wg programu stażuPOWER
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Drezdenko (lubuskie)
Do głównych zadań Kucharza należeć będzie:realizacja produkcji (śniadania, obiady, kolacje, imprezy okolicznościowe)dbałość o procedury ustawowe i HACCPdbałość o czystość i higienę w kuchni
HOTEL G.E. ŁÓDŹ SP. Z O.O. - 2017-03-02 - Łódź (łódzkie)
zgodnie z charakterystyką pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2016-06-14 - Piekarzew (wielkopolskie)
planowanie, organizowanie, przygotowanie posiłków, ważenie, mierzenie, mieszanie składników zgodnie z przepisem
HAMLET MKRTCHYAN "SASUN" - 2016-11-07 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i sprzedaż wypieków typu: pancakes, naleśniki
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWO-USŁUGOWE"ALTIS" SP.C. - 2016-11-25 - Częstochowa (śląskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o czystość na kuchni
"JAMAR" J. ZIĘBA, M. WAJDA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-10 - Zakopane (małopolskie)
Praca w hotelowej restauracji
RESTAURACJA BELWEDER PRZY UL.GEN.KLEEBERGA W BIAŁYMSTOKU STANISŁAW STRZAŁKOWSKI - 2017-09-01 - Porosły-Kolonia (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków
BAR "POD KASZTANAMI" MAREK SKŁADANOWSKI - 2018-03-28 - Mielno (zachodniopomorskie)
Obsługa maszyny do podklejania szwów (kurtki i spodnie).
Zakład Produkcyjno-Handlowy "Akme"Auto Handel Komis A.Kwiatkowska - 2016-02-19 - Nowa Sól (lubuskie)
gotowanie, przygotowywanie pizzy, przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Gdynia (pomorskie)
Staz dla os. powyżej 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-07-07 - Barlinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
"KRAKOWSKA 39" Magdalena Górecka, Robert Górecki Sp. C - 2017-03-06 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zawodowe, średnie, mile widziane doświadczenie, praca związana z wydawaniem i przyjmowaniem towaru na magazyn
Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp.j. - 2017-07-03 - Proszówka (dolnośląskie)
Sprzedawca - obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Szczucin (małopolskie)
jw
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021 - 2017-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)