KUCHARZ (NR 1903) Inowrocław oferta pracy LPM Gastro s.c.
Stanowisko: KUCHARZ (NR 1903)
Wynagrodzenie: 8 - 10 PLN
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków
Data publikacji: 2016-05-20
Lokalizacja: Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: LPM Gastro s.c.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Orłowska 43, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przyrządzanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 8 - 10 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (NR 1903)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inowrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: inowrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Inowrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 8 - 10 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy: LPM Gastro s.c.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Adres pracodawcy:
Orłowska 62 43, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt z pracodawca pod nr tel 606766495
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: inowrocławski
Gmina pracodawcy: Inowrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Inowrocław
Ulica pracodawcy: Orłowska 62
Numer budynku pracodawcy: 43
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Inowrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.05.2016
Oferta pracy ważna do: 20.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przyrządzanie posiłków, wydawanie potraw, sprawdzanie dat ważności produktów, obróbka wstepna półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-11-28 - Pszczyna (śląskie)
- przygotowywanie posiłków dla gości pensjonatu, - przygotowywanie dań z karty menu dla gości restauracji, - dbanie o czystość kuchni - mycie naczyń,- opracowywanie menu, - wdrażanie systemu HACCP
KAERTUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-30 - Bolesławów (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzajy potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
Pomoc w gotowaniu posiłków
"Zakład Cukierniczo - Garmażeryjny" Katarzyna Bażak - 2017-03-21 - Białka (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja garmażerki
SKLEP MIĘSNO-WĘDLINIARSKI, PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH ZDZISŁAW FORDON - 2018-05-10 - Sulechów (lubuskie)
GASTRONOMIA. Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej wg oryginalnej receptury.
kontakt przez PUP - 2018-03-12 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie posiłków dla klientów dostosowanych do różnych diet, organizacja pracy w kuchni. Miejsce pracy: Wrocław Kontakt kandydatów telefoniczny.Oferta znajduje się w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czystości
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łomianki (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 zł netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-03-15 - Pszczółki (pomorskie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK - 2017-06-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
-przygotowanie potraw z surowców i półproduktów,-obróbka wstępna warzyw,-porcjowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-07 - Łobżenica (wielkopolskie)
Szlifowanie obróbka szkła, wiercenie otworów. Godziny odbywania stażu od poniedziałku do piątku - pn, wt 8:00-16:00, śr, czw, pt 7:00-15:00.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i dań gorących
Tadeusz Broś HOTEL - RESTAURACJA "U DINA" - 2016-07-12 - Lubaczów (podkarpackie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków. Praca na umowe o pracę w godz. 6-18, 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Sanatorium Uzdrowiskowe MESKO Adam Maciejewski - 2016-10-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań, półproduktów i menu z oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej, zamawianie towaru od dostawców pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Jabłonowo (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie z recepturami i firmowymi standardami. Utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań, prawidłowe magazynowanie żywności. Współpraca przy zamawianiu oraz kontroli jakości towaru. Dbałość o porządek na stanowisku pracy i czystość sprzętów kuchennych. Dbałość o jak najwyższą jakość produktów i dań oferowanych w menu restauracji. Współpraca z zespołem i managerem restauracji.
SHOKO GRANOWSKI SPÓŁKA JAWNA - 2017-06-07 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o najwyższa jakość i smak posiłków, dbałość o czystość naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Po przeszkoleniu praca w charakterze ochrony na obiekcie
AJG Systemy Bezpieczeństwa Sp. Z o.o. - 2016-08-05 - Gdynia (pomorskie)
wg stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-06-16 - Kocmyrzów (małopolskie)
Wymagane wykształcenie średnie gastronomiczne, trzy letni staż pracy ma podobnym stanowsku, kurs i doświadczenie w kuchni japońskiej i ukraińskiej, obróbka ryb, mięs, przygotowanie zup. Godziny pracy do omówienia z pracodawcą. Kontakt telefoniczny.
POLSKI KATERING SP. Z O.O. - 2016-10-31 - Rybnik (śląskie)
Prowadzenie kuchni, przygotowywanie potraw do sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Andrychów (małopolskie)
przyrządzanie dań, przekąsek, przystawek
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecień - 2017-05-17 - Ogrodzieniec (śląskie)
Przygotowanie dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, dbałość o rotację zapasów, kontrola zapasów produktów i półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Bochnia (małopolskie)
prace murarskie
Janusz Benisz "BEN BUD" - 2018-07-31 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie kebabu w oparciu o recepturę indyjską.Rozkład czasu pracy: 10-18 do uzgodnienia.
BD POLSKA Sp. z o.o. - 2016-12-07 - Gdynia (pomorskie)